Benziyor değil canım AYNISI !!!! ...hatta kes kopyala yapıştır yapılmış...amaç nedir, kim niçin, böyle bişey yapar anlayamadım...
Operasyon geçiren arkadaşlarımızın mutluluğu bizim mutluluğumuz olmuşken kendimiz yaptırmış gibi seviniyorken vede erimemesi için dua ediyorken biriside çıkıp neden böyle çirkin bir aldatmacaya gider Ufacık gelişmeler bile bize bir umut bir heyecan bir heves getiriyor...Bu operasyonu Kimimiz maddi imkansızlıklar, kimimizde cesaretsizliğimizden bir türlü gerçekleştiremiyoruz...Ama gördüğümüz re simler ve arkadaşlarımızın yaşadıkları heyecanlar bizi olumsuzluklarımızın üstüne gidip biran evvel sorunumuzu halletmemiz için şevklendiriyor.
SMR79
Lütfen !!!! Burda paylaşımda bulunmak zorunda değilsiniz...Kimse size Kadınlar Klübüne gir üye ol demiyor ve en kötüsüde başka birinin resmini kullanmanız....
Ayıp çok ayıp...
bence bir artniyet yok 2. ve 3. resimlerin onun bacağı olmadığı bariz belli bacak şekli dizkapakları çok farklı bacak rengi de farklı yani bunun anlaşılması çok basit kendi bacağı gibi göstermeye çalışmamamış bence bana bu resim çok tanıdık geldi ben de ferruh beye ameliyat oldum onun gösterdeği hasta resimlerinden birine çok benzettim ondan alıp koymuş olabilir belki zaten smr daha kontrole gidip öncesi sonrası resmi çektirmedi yazdıklarına göre zaten böyle bir resim koyamaz ama açıklama yapmadığı için yanlış anlaşıldı gibi geliyor bana