Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Benziyor değil canım AYNISI !!!! ...hatta kes kopyala yapıştır yapılmış...amaç nedir, kim niçin, böyle bişey yapar anlayamadım...

Operasyon geçiren arkadaşlarımızın mutluluğu bizim mutluluğumuz olmuşken kendimiz yaptırmış gibi seviniyorken vede erimemesi için dua ediyorken biriside çıkıp neden böyle çirkin bir aldatmacaya gider Ufacık gelişmeler bile bize bir umut bir heyecan bir heves getiriyor...Bu operasyonu Kimimiz maddi imkansızlıklar, kimimizde cesaretsizliğimizden bir türlü gerçekleştiremiyoruz...Ama gördüğümüz re simler ve arkadaşlarımızın yaşadıkları heyecanlar bizi olumsuzluklarımızın üstüne gidip biran evvel sorunumuzu halletmemiz için şevklendiriyor.

SMR79

Lütfen !!!! Burda paylaşımda bulunmak zorunda değilsiniz...Kimse size Kadınlar Klübüne gir üye ol demiyor ve en kötüsüde başka birinin resmini kullanmanız....

Ayıp çok ayıp...

bence bir artniyet yok 2. ve 3. resimlerin onun bacağı olmadığı bariz belli bacak şekli dizkapakları çok farklı bacak rengi de farklı yani bunun anlaşılması çok basit kendi bacağı gibi göstermeye çalışmamamış bence bana bu resim çok tanıdık geldi ben de ferruh beye ameliyat oldum onun gösterdeği hasta resimlerinden birine çok benzettim ondan alıp koymuş olabilir belki zaten smr daha kontrole gidip öncesi sonrası resmi çektirmedi yazdıklarına göre zaten böyle bir resim koyamaz ama açıklama yapmadığı için yanlış anlaşıldı gibi geliyor bana

Benziyor değil canım AYNISI !!!! ...hatta kes kopyala yapıştır yapılmış...amaç nedir, kim niçin, böyle bişey yapar anlayamadım...

Operasyon geçiren arkadaşlarımızın mutluluğu bizim mutluluğumuz olmuşken kendimiz yaptırmış gibi seviniyorken vede erimemesi için dua ediyorken biriside çıkıp neden böyle çirkin bir aldatmacaya gider Ufacık gelişmeler bile bize bir umut bir heyecan bir heves getiriyor...Bu operasyonu Kimimiz maddi imkansızlıklar, kimimizde cesaretsizliğimizden bir türlü gerçekleştiremiyoruz...Ama gördüğümüz re simler ve arkadaşlarımızın yaşadıkları heyecanlar bizi olumsuzluklarımızın üstüne gidip biran evvel sorunumuzu halletmemiz için şevklendiriyor.

SMR79

Lütfen !!!! Burda paylaşımda bulunmak zorunda değilsiniz...Kimse size Kadınlar Klübüne gir üye ol demiyor ve en kötüsüde başka birinin resmini kullanmanız....

Ayıp çok ayıp...

gerçekten bende baktım aynı. aynen katılıyorum. kimseyle yıllardır konuşamdıklarımız konuşuyoruz burada .pes yani

canım nasılsın. ya ben sana çok soru sordum biliyorum ama ne yapayım çok güzel olmuş bacakların ondan. :) 1 ay oldu sanırım sen ameliyat olalı. nasılsın. eski formunda mısın. ağrı sızı hareketlerde kısıtlama varmı? morluklar nasıl geçtimi. bazı arkadaşlar morlukların geçmediğini , iz kaldığını, zaman zaman şiştiğini anlatıyo da. ben kararlıyım ameliyatta ama zamanına karar veremiyorum ondan bu sorularım. kusura bakma ne olur?

selam arkadaslar.ha karar verdim suna olucam ameliyati derken,olumsuz biseyler cikiyor,smr ve sarponun resimleri ayni.......kizlar ben istanbulu bilmiyorum,bagdat caddesi nerde oluyor,kadiköy tarafimi acaba,hasan findik ordaymis,gerci ondada karar kilmadim ama hayirlisi bakalim,hepnize selamlar sevgiler

bence bir artniyet yok 2. ve 3. resimlerin onun bacağı olmadığı bariz belli bacak şekli dizkapakları çok farklı bacak rengi de farklı yani bunun anlaşılması çok basit kendi bacağı gibi göstermeye çalışmamamış bence bana bu resim çok tanıdık geldi ben de ferruh beye ameliyat oldum onun gösterdeği hasta resimlerinden birine çok benzettim ondan alıp koymuş ol abilir belki zaten smr daha kontrole gidip öncesi sonrası resmi çektirmedi yazdıklarına göre zaten böyle bir resim koyamaz ama açıklama yapmadığı için yanlış anlaşıldı gibi geliyor bana

torisoy...geçmiş olsun...senin durumun nasıl oldu...maşallah sen kolay atlatmıştın...nezaman görücez bacaklarını?

canım nasılsın. ya ben sana çok soru sordum biliyorum ama ne yapayım çok güzel olmuş bacakların ondan. :) 1 ay oldu sanırım sen ameliyat olalı. nasılsın. eski formunda mısın. ağrı sızı hareketlerde kısıtlama varmı? morluklar nasıl geçtimi. bazı arkadaşlar morlukların geçmediğini , iz kaldığını, zaman zaman şiştiğini anlatıyo da. ben kararlıyım ameliyatta ama zamanına karar veremiyorum ondan bu sorularım. kusura bakma ne olur?

teşekkür ederim canım benim ))) ağrım yalnız ilk 3 günde oldu zaten.şuan hiç bir ağrım yok.ameliyat olduğumu zaman zaman unutuyorum.çok kolay bir ameliyat.hatta ben bunu ameliyat bile adlandırmak istemiyorum o kadar kolay yani.morluklar hiç kalmadı gibi bir şey.yani rahatlıkla çorapsız dolaşa bilirim ameliyat olduğum anlaşılmaz.şişme de yok.ama evet izler var ben gibiler.şimdilik koyu renkleri.onların düzelmesi aylar alır.ama yine de izler hep kalıyor.bunu her kes söylüyor tam gitmezler diye.ama öyle rahatsız edici diyiller gerçekden.bir kaç ay sonra çok daha azalırlar.ama şuan bile beni hiçmi hiç rahatsız etmiyorlar.resimlerimi çekip fark varmı diye bakıyorum.yukarılarda bir erime hiss etmedim.ama bileklerimde birazcık erime var gibi.resimlerde santim santim yaklaştırıp bakıyorum.bileklerimde farklılık var gibi.ama bu psikolojik de olabilir.belki de erimemiştir bana oyle geliyordur..keşke ancak bileklerimde olsa da yukarılarda olmasa.1 ayımı doldurdum daha 2 tehlikeli ay var önümde.onları da bitirelim eriyip erimediyine bakıcaz.seninki incelikmi çarpıklıkmı canım,bence maddi durumun yeterliyse ameliyat ol bitsin bu işgence.

ferruh bingül amaliyatımı yaptı bugün birazdaha rahatım 4. gün ve kendim yürüyebiliyorum en azından tuvalete tek gidiyorum biraz sürüklüyorum ayagımı sonra adım atmaya başlıyorum ağrım yok ilaçlarıma devam ediyorum ve çorabımı çıkarmıyorum ama yarın banyo yapacağım sonra dr. gideceğim iyi hissedersem ordan işe geçebilirim bu gece ezikler ve morluklar yüzünden çok ii uyuyamadım etlerim simsayah olmuş ama oda geçecek bacaklarım okadar güzelki inşallah emeğime karşı erimez :)))

bende duana katılıp amin diyenlerdenim.

Bu gün ilk muayenemi oldum dr a sordum tabi şu meşur soruyu hepimizin korktuğu erirmi diye. istetiyim yerlerdeki dolgu için kendi hücrelerini ektik dedi. Asla erimezmiş. Üç yıl önceki hastaların bile erimemiş. Ama benim rahatsız olduğum yerleri beynime o kadar kazımışımki ince diye hala beyin oranın dolgun olduğu fikrine alışamadı. Hani bacağinı sonradan kaybeden insanlar orada bacak varmış gibi ağrıyı hissederlermişya. Gidip aynaya bakıyorum tamam diyorum, sonra bi ses yok diyo. Evrene kalem gibiler diyorum. Çünki düşünceler gerçekleşir. Kendi kendisini hastalandırma potansiyeli varmış insanın ya. falan filan gibi gibi işte

Şimdilik etek giyemiyorum çünki şişler. Bide morluklar var. Korseyi de çıkarmaya cesaretim yok.Ama şişlik morluk için korse çıkıp masajla verdiyi jeli sürmem lazımmış. Korseyi giyerken ağrır diye çıkaramıyorum. Ama çarşamba ilk banyomu yapıcam. Gene merkeze gidicem. Hastalarının cilt bakım kampanyası varmış. iznimi değerlendireceğim hani.

arkadaslar ben dun oytun idille silikon icin gorustum daha once okuduysaniz yag transferi yaptirmistim ama pek memnun kalmadim benim sorunum incelik sanirim mayista silikon taktiracagim ama acidan ve nebiliyim backlarimin sakat kalmasindan korkuyorum oytun bey boyle birsey olmaz dedi ama ya kangren olursam of cok kararsizim silikon taktiran arkadaslar yada bilgisi olanlar lutfen yardimci olsun
xoxo

selam bertha, yapma lütfen ne kangreni, böyle karamsar düşünmeni gerektirecek bir ameliyat değil bu. Göğüslerine silikon taktıran kadınlarda kangren falan duydun mu hiç?! Ama vücuduna yabancı bir cisim girecek sonuçta ve onunla bir ömür yaşayacaksın(tabi isterse çıkartırsın) bu ciddi bir karar.Yağ transferini kime yaptırdın? tekrar yaptırmayı neden düşünmüyorsun?

Şimdilik etek giyemiyorum çünki şişler. Bide morluklar var. Korseyi de çıkarmaya cesaretim yok.Ama şişlik morluk için korse çıkıp masajla verdiyi jeli sürmem lazımmış. Korseyi giyerken ağrır diye çıkaramıyorum. Ama çarşamba ilk banyomu yapıcam. Gene merkeze gidicem. Hastalarının cilt bakım kampanyası varmış. iznimi değerlendireceğim hani.
gülerer selam kime yaptırdın transferi?

cevapladığın için çok sağol canım

peki kendi kliniğinde fiyat değişiyor mu?
sedasyonla da aynı başarılı sonucu elde edebilir mi?

klinikle hastane arasında bin tl fark var genel anestezi ve hastane biraz daha pahalı tabi özel hastane olduğu için bence böyle bir operasyon için genel anesteziye gerek yok

Son düzenleme:
arkadaslar ben dun oytun idille silikon icin gorustum daha once okuduysaniz yag transferi yaptirmistim ama pek memnun kalmadim benim sorunum incelik sanirim mayista silikon taktiracagim ama acidan ve nebiliyim backlarimin sakat kalmasindan korkuyorum oytun bey boyle birsey olmaz dedi ama ya kangren olursam of cok kararsizim silikon taktiran arkadaslar yada bilgisi olanlar lutfen yardimci olsun
xoxo

Merhaba bertha bende oytun beye mail atmıştım telefonlada görüşütük bir sakıncası olmadığını söyledi silikonun bende çok kararsızım birde çok zayıfım yağ diye bişey yokki yağ transferi yaptırayım.oytun bey bana birkaç tane yaptığı ameliyatların resmini mail atmıştı çok kötü durmuyordu fiyat konusunda konuştunuzmu peki ne kadara yapıyor?

inanıp inanmamak size kalmış arkadaşlar keşke tüm resim çektirseydim ama evdeki resimlerime bi bakıp tüm yüzümünde içinde olduğu bacak resimlerimi koyacağım birde amaliyat sonrası mini etekle resimlerimi koyacağım sonra " çok ayıp " diyen arkadaş ne diyecek bakalım ben bu amaliyatı oldum ve şimdi bacaklarımdan çok memnunum bu arada dr adını veriyorum inanmayanlar ordan sorabilir o bacaklar banamı ait başkasınamı:((

Back
X