Bacak dolgusu yaptıran var mı?

merhabalr canım biliyosun bacaklarının takipcisiyim:) çok güzel görünüyolar etek de çok yakışmış. izler görünüyo demişsin ama yan durduğun resimde görünen ufacık ben gibi lekelerse bence iz yok denebilir. mutluluğum daim olsun. inş. bende bir gün senın gibi etekli resimlerimi çekip yayımlarım :) böyle kalır inş. bide sen kenarlardaki yağların parçalandığını 2- 3 sonra eriyeceğini soylemiştin dimi yanlış mı hatırlıyorum.

çok teşekkür ederim herkese yaa.çoksağolun yorumlarınız için.evet izler beni de hiç rahatsız etmiyorlar.sadece bazen izlerin kötü kaldığını morlukların geçmediyini söylerler ya.o yüzden benim böyle problemler yaşamadığımı göstermek istedim sizlere.inşallah canım ya.etekli resimlerini görüp seviniriz.herkese nasip olsun .Amin !. yandakı yağların eridiğini hiss etmeye başladım aynaya bakınca yanlar daha güzel duruyor bir kaç gündür.ama yine de birazcık daha erimesini bekliycem.evet doktor 1-3 ay arası erir demişti yanlar hakkında

ortopedist doktor metin küçükkaya hakkında bir arkadaşımız yazı yazmıştı. bu doktorun mail adresine ulaşamadım. bilen varsa yazabilir mi?
bu doktorun randevusu ücretli mi acaba? ben bu yaz,bu doktora da bir gözükeyim bari... en azından eğrilik problemimin ortopesit olup olmadığını ve düzelip düzelmeyeceğini öğreneyim.

kızlar
yağ opersayonunu geçirdikten sonra lazerle tüy aldırmak sorun yaratır mı,bilgisi olan var mı?bari bu yaz tüy işini de halledeyim, ameliyat bir dahaki bahara kalcağı için.
nasıl olsa denize bu yaz da girmeyi pek düşünmüyorum. :43:

Her sabah uyandigimda bacagimin sisleri biraz daha inmis oluyor. Bugun 14. gunum
bu sabah uyandigimda ayak bileklerimin kemikleri belirginlesmis ordaki cukur tekrar olusucak diye korkuyorum. Bacaklarimin sisi indi. Bileklerimde, ilginc ama en cokta ayaklarim ve ayak parmaklarimda sislik var.Ama bu haliyle etek falan giyilmez su an tek dilegim bileklerimdeki incelik ve cukurlugun tekrar olusmamasi.yani bugn mutsuz uyandim:43:

şuan bileklerimin içi tarafları mor ve şiş biraz topuklu giydim yürüdümde.

arkadaşlar ben yarın ameliyat oluyorum. 20 gün sonra evdeyim bu süre içinde muhtemelen internetim olmayacak. inşallah döndüğümde ben mutlu sizler de biraz daha umutlu olursunuz. görüşmek üzere...

ortopedist doktor metin küçükkaya hakkında bir arkadaşımız yazı yazmıştı. bu doktorun mail adresine ulaşamadım. bilen varsa yazabilir mi?
bu doktorun randevusu ücretli mi acaba? ben bu yaz,bu doktora da bir gözükeyim bari... en azından eğrilik problemimin ortopesit olup olmadığını ve düzelip düzelmeyeceğini öğreneyim.

kızlar
yağ opersayonunu geçirdikten sonra lazerle tüy aldırmak sorun yaratır mı,bilgisi olan var mı?bari bu yaz tüy işini de halledeyim, ameliyat bir dahaki bahara kalcağı için.
nasıl olsa denize bu yaz da girmeyi pek düşünmüyorum. :43:

google arattır sitesi çıkıyor ameliyat fotolarınıda hemen mail adresine gönderiyorlar.Ben pek beğenmedim yaptıklarını çünkü silikonu olduğu gibi koymuş.Yağ transferi yapmamış sanki.O yüzden silikon bacakta çok acayip görünmüş.Silikon takılacaksada bacağa bence gereken oyuklara yağ transferide yapılmalı.

ben sormuştum metin küçükkaya hakkında bilgisi olan var mı diye ama ben de bilgi alamadım :) sitesi var numara var orda ben cesaret edip arayamadım daha ama randevu için orayı aramak gerekiyo sanırım ücretli mi orasını bilmiyorum tabi..ama o bacak dolgusu yapmıyo bildiğim kadarıyla yani içeri bişey yerleştirmiyo direk kemiğe çivi gibi bişey takıyomuş eğriliği düzeltmek için ayrıca 30-40 cm boy uzatabiliyomuş o aletle :53:

şuan bileklerimin içi tarafları mor ve şiş biraz topuklu giydim yürüdümde.

Bende bugun cikardim coraplari yikadim kuruyuncaya kadar bile bacaklarim sizladi hemen giymek istedim corapla daha siki ve guvende hissediyorum. benimde bileklerimin icleri mor ve asiri sis ayaklarimin ustu falan, topuklu degil normal ayakkabi giymekte bile zorlaniyorum. Benim senden ricam kontrolde neler yapiliyor neler oneriyorlar beni haberdar edersen sevinirim cunku bana kontrole gelmem gerektigini soyluyorlar ama gidemem hem calisiyorum hem de uzak. senden haber bekliycem canim bileklerimi cok iyi doldurmus benim ama sisler ve morluklar gecmeden bisey soyleyemem tabii.

çok teşekkür ederim herkese yaa.çoksağolun yorumlarınız için.evet izler beni de hiç rahatsız etmiyorlar.sadece bazen izlerin kötü kaldığını morlukların geçmediyini söylerler ya.o yüzden benim böyle problemler yaşamadığımı göstermek istedim sizlere.inşallah canım ya.etekli resimlerini görüp seviniriz.herkese nasip olsun .amin !. Yandakı yağların eridiğini hiss etmeye başladım aynaya bakınca yanlar daha güzel duruyor bir kaç gündür.ama yine de birazcık daha erimesini bekliycem.evet doktor 1-3 ay arası erir demişti yanlar hakkında

benım sormak ıstedıgım sey bacaklarını kırarak oturabılıyormusun. Secde seklınde ,comelme seklınde ya da bacaklarını altına alıp. Ben bunların hıc bırını yapamıyorum su an sana epey oldu sen de durum nasıl merak edıyorum

benım sormak ıstedıgım sey bacaklarını kırarak oturabılıyormusun. Secde seklınde ,comelme seklınde ya da bacaklarını altına alıp. Ben bunların hıc bırını yapamıyorum su an sana epey oldu sen de durum nasıl merak edıyorum

evet zafiyet .yapa biliyorum hepsini.belki de bünyeden bünyeye deyişdiyi için böyledir.ama düzelir merak etme.kimilerinde eski formuna dönme geç olur kimilerinde tez

Ben uzun süredir foruma giremiyordum su an kimler ameliyat oldu kimler memnun kimler değil gecmis yazıları okumadığım için bilmiyorum ameliyat olan arkadaslara gecmis olsun diyorum umarım hayal kırıklığı yasamamışlardir. Ben 25 mesaj sayısını doldurabilmek için diğer oyun bölümlerinde gerekli gereksiz yazılar yazıp durdum sonuçta doldurdum ama resim yukleyen arkadaşların resimlerini göremiyorum bilmediğim yapmam gereken başka birsey mı var?

Bu arada amannbe şimdiden gecmis olsun diyorum umarım istediğin bacaklara kavuşursun.

amelıyat olan arkadaslara cok cok geçmiş olsun dileklerimi gönderiyorum inşlh gönlünüze göre olur ve olmuştur uzun zamandır girmedigim için bütün sayfaları okuyamadım hepsi bi arada olsun :)))
amanbe dün oldun sanırım amelıyat cok cok geçmiş olsun dualarım hepinizle arkadaşlar bol bol foto istiyoruz:))

amanbe

Çok geçmiş olsun takip ettiysen yağ transferi geçirenlerden biride benim. 18 nisandı oprasyon ve bu gün gerçek anlamda iyiyim. bilekler hala kırınca ağrıyo merdiven çıkıp inerken zorlanıyorum. şu morlarda tam iyi olunca resim koycam. da acaba nasıl konuyo. hepinizin samimi görüilerinizi bilmek isteim.
Bide zafiyet bacım nerelerdesin seni merak ediyorum.

Bende bugun cikardim coraplari yikadim kuruyuncaya kadar bile bacaklarim sizladi hemen giymek istedim corapla daha siki ve guvende hissediyorum. benimde bileklerimin icleri mor ve asiri sis ayaklarimin ustu falan, topuklu degil normal ayakkabi giymekte bile zorlaniyorum. Benim senden ricam kontrolde neler yapiliyor neler oneriyorlar beni haberdar edersen sevinirim cunku bana kontrole gelmem gerektigini soyluyorlar ama gidemem hem calisiyorum hem de uzak. senden haber bekliycem canim bileklerimi cok iyi doldurmus benim ama sisler ve morluklar gecmeden bisey soyleyemem tabii.

zafiyet bacım sen bursadamı ameliyat oldun. ben kontrole ağrı sızı gittim. dediğim gibi çorabı çıkaramadım. yoksa jel sürüp masaj yapacaktı hemşire. daha çabuk iyileşiyomuş bu şekilde. iki gün ıldu çorp çıktı. şu mor için olan jeli eczaneden aldım kendim sürdüm elleyebildiğim kadar korkudan ağrıyacak diye. şuan iyi. haberlerini bekliyorum bide resmini. banada tarif edersin resim nası konuyo. hoşçakal ağrısız sızısız kal.

zafiyet bacım sen bursadamı ameliyat oldun. ben kontrole ağrı sızı gittim. dediğim gibi çorabı çıkaramadım. yoksa jel sürüp masaj yapacaktı hemşire. daha çabuk iyileşiyomuş bu şekilde. iki gün ıldu çorp çıktı. şu mor için olan jeli eczaneden aldım kendim sürdüm elleyebildiğim kadar korkudan ağrıyacak diye. şuan iyi. haberlerini bekliyorum bide resmini. banada tarif edersin resim nası konuyo. hoşçakal ağrısız sızısız kal.

Evt canim Bursa da oldum 14 nisanda . Her gun biraz daha iyilesiyorum ama hala bacaklarima pek dokunamiyorum ozellikle bileklerim agriyor bileklerimden ayak parmaklarima kadar sis bazen iniyor bazen artiyor.Bu hali ancak idare eder umarim daha fazla incelmez. Bileklerin durumuda sisler inince belli olacak benim en fazla mudahele bileklere yapildi zaten asiri ince hatta cukurdu.Bu haliyle memnunum bakalim nolacak. Bende seni takip ediyorum yakin zamanda ve ayni kisiye ameliyat oldugumuz icin :))

Resimler icin profiline gir sol sutunda sanirim album olustur var oradan resim yukle cikiyor ordan atabilirsin. Ben kaldirdim resimleri kendime bir elbise alinca cekinip son halini koycam.

canım öncelikle çok geçmiş olsun.. rica etsem morluk için olan jelin adını yazabilir misin? benim epey oldu ameliyat olduğum ama hala morluklar var.. umarım herşey gönlünce olur..

Back
X