- 26 Temmuz 2010
- 206
- 82
- 323
BERTHA ; seni merak ettik... Nasılsın?...
LOLİ06 ; bacaklarınız o kadarda kötü değil... İçleri biraz doldurulursa tamamdır... Üzmeyin kendinizi...
bilmem bana hiç düzelmicekmiş gibi geliyor bu bacaklar

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
BERTHA ; seni merak ettik... Nasılsın?...
LOLİ06 ; bacaklarınız o kadarda kötü değil... İçleri biraz doldurulursa tamamdır... Üzmeyin kendinizi...
tşş ederim..yağ dolgusu yetersiz kalacaktı. çünkü implantın bile en büyüğünü taktılar anca eşitlendi. ama dedim ya düz hale getiremiyorum çok kasılıyor ve ayağımda topuğumda iğne batırsam hissetmediğim yerler var bu neyin nesi anlamadım. acaba damarlarımdan birimi zedelendi yada herkeste aynı şeyler oldumu. lütfen olanlar okuduysa cvp ayzarlarsa sevinirim..
belki his kaybı felan yaşıyorsundur geçiçidir olabilir sonuçta bacak bu damarlar kaslarla dolu senindemi çarpıktı da anca kapattı .. ama ihmal etme kontrollerine git devamlı korkmada dua et allah yar ve yardımcın olur
belki his kaybı felan yaşıyorsundur geçiçidir olabilir sonuçta bacak bu damarlar kaslarla dolu senindemi çarpıktı da anca kapattı .. ama ihmal etme kontrollerine git devamlı korkmada dua et allah yar ve yardımcın olur
tşş ederim..yağ dolgusu yetersiz kalacaktı. çünkü implantın bile en büyüğünü taktılar anca eşitlendi. ama dedim ya düz hale getiremiyorum çok kasılıyor ve ayağımda topuğumda iğne batırsam hissetmediğim yerler var bu neyin nesi anlamadım. acaba damarlarımdan birimi zedelendi yada herkeste aynı şeyler oldumu. lütfen olanlar okuduysa cvp ayzarlarsa sevinirim..
loli06 bu bacaklarmı eğri şimdii valla benim bacaklar kadar çarpık bi bacak ben daha görmedim foto eklemek isterdim ama benim koca izin vermez böyle bişeye görmenizi isterdim çok üzülüyorum yaptırmayı bende çok düşündüm ama hem gğnah diye düşüünüyorum hemde çok pahalı ona gelene kadar tel takıcam dişlerimde çarpıkhayrılısı ama benimkini görsen bende bişey yokmuş dersin sadyy anladım saffet örs aklımda kalmış bi ara baya araştırmıştıım bu işler nasıl nasıl biter oytun idile de mail göndermiştim tvdeki ünlülerden bile yaptıgı olmuş çok para yaa
((
BERRAY,tam karar vermişken ,cayma...3 gündür bebeğimi sütten kestim,zor ve üzücü günler yaşıyorum.o ağlıyor ben ağlıyorum....burayı okuyunca rahatlıyorum...umarım güzel haberlerle dönersin.ben de ankarada murat özdemirle görüştüm.yağ enj. hiç yapmıyorlarmış.silikon+diz oyuklarına dolgu yapabiliriz dedi.dolgu 18-24 ay kalıyormuş.daha sonra kendiliğinden eriyor.eczacı olduğumuz için dolguların içindeki maddeler bazı ilaçlarda da var.zararlı olacağını düşünmüyorum...haberlerini bekliyorum...Sılası berthadan haber yok ameliyatı olanlar forma bir daha girmiyorlar. Bende olucam herhalde oytun beyle görüştüm tabi sonanda korkup kaçmazsam..
Önümüzdeki hafta gideceğim ortopediste inşallah.
Burada elbette yazacağım.
Şimdilik doktor belirlemedim. Bana uzak kalıyor ama İstanbul Avrupa yakasında oturanlar nişantaşında biyer var oraya gidebilir.
Ayakveayakbilegi diye aratırsanız çıkar. Ayağa birşeyler bağlayıp yürütüp, bastırıp ölçümler yapıyorlar. Ona göre tabanlık hazırlıyorlar.
Önce sıradan bi ortopediste sonrada buraya gitmeyi düşünüyorum.
BERRAY,tam karar vermişken ,cayma...3 gündür bebeğimi sütten kestim,zor ve üzücü günler yaşıyorum.o ağlıyor ben ağlıyorum....burayı okuyunca rahatlıyorum...umarım güzel haberlerle dönersin.ben de ankarada murat özdemirle görüştüm.yağ enj. hiç yapmıyorlarmış.silikon+diz oyuklarına dolgu yapabiliriz dedi.dolgu 18-24 ay kalıyormuş.daha sonra kendiliğinden eriyor.eczacı olduğumuz için dolguların içindeki maddeler bazı ilaçlarda da var.zararlı olacağını düşünmüyorum...haberlerini bekliyorum...
merhaba Jezabel..
Ben geçen cumartesi nazım durak'da ameliyat oldum. daha öncede başka doktorda olmuştum ama dikişim açılınca implantta küçük gelince son ameliyatımıda nazım durak'ta yaptırmak istedim. üzerinden 1 hafta geçti ama ayağımın son 2 parmağı ve topuğumu hissetmiyorum. iğne bile batırdım ama acı yok, his yok ve sürekli uyuşuk olan bölgelerim hani bacağınızın üstüne oturursunuzda uyuşur ya.. hani uyuşukluk geçerken bir batışma hissederiz ya onun 4 misli bir batışma oluyor sürekli.. ilk günden beri bunun normal olmadığını düşünüyorum ve bunu doktumada söyledim ama o normal diyor ve fazla ilgilenmiyor. ama önceki ameliyatımda bunu yaşamadım. sende böyle birşey olmuşmuydu bunu çok merak ediyorum. çünkü aynı doktorda ameliyat olduk. sanırım seninde dediğin gibi kemikle kas arasına yerleştirdiği için bu kadar ağır oldu. ama dayanılır gibi değil çok batışıyor ve bacağımı düz yaptığımda bütün vücudumu saracak bir ağrı oluyor adeta. 1 hafta oldu ve ben hala bacağım bükük olarak ve deyneklerle dolaşıyorum. eğer bacağımı yürüme vaziyeti haline getirrisem dayanılmaz batışmalar ağrılar ve dikişimde müthiş bir gerilme hissediyorum. sanki dikişim patlayacak gibi. yani bunu sen hiç yaşadınmı bunu çok merak ediyorum. 2 aydır bu ameliyala uğraşıyorum ve hala kendime gelemedim. lütfen kafayı yemek üzereyim. beni hiçkimse anlamıyor. anormal birşeyler olduğunu düşünüyorum çünkü bu kadar hissizlik ve uyuşukluk başka birşeyden kaynaklanıyordur. eğer bunu erkenden farkedersem belki çözüm bulabilirim ama doktor bekle geçecek diyor. ama ben hiiç sanmıyorum
eğer bana acil olarak cvp verirsen sevinirim..