Bacak dolgusu yaptıran var mı?

BERTHA ; seni merak ettik... Nasılsın?...
LOLİ06 ; bacaklarınız o kadarda kötü değil... İçleri biraz doldurulursa tamamdır... Üzmeyin kendinizi...

bilmem bana hiç düzelmicekmiş gibi geliyor bu bacaklar :( platese gidip kas yapsam bi faydası olurmu onuda bilmiyorum platesi bıraktıktan sonra kaslar geri erirmi kafam allak bullak yawww püffff

tşş ederim..yağ dolgusu yetersiz kalacaktı. çünkü implantın bile en büyüğünü taktılar anca eşitlendi. ama dedim ya düz hale getiremiyorum çok kasılıyor ve ayağımda topuğumda iğne batırsam hissetmediğim yerler var bu neyin nesi anlamadım. acaba damarlarımdan birimi zedelendi yada herkeste aynı şeyler oldumu. lütfen olanlar okuduysa cvp ayzarlarsa sevinirim..

tşş ederim..yağ dolgusu yetersiz kalacaktı. çünkü implantın bile en büyüğünü taktılar anca eşitlendi. ama dedim ya düz hale getiremiyorum çok kasılıyor ve ayağımda topuğumda iğne batırsam hissetmediğim yerler var bu neyin nesi anlamadım. acaba damarlarımdan birimi zedelendi yada herkeste aynı şeyler oldumu. lütfen olanlar okuduysa cvp ayzarlarsa sevinirim..

belki his kaybı felan yaşıyorsundur geçiçidir olabilir sonuçta bacak bu damarlar kaslarla dolu senindemi çarpıktı da anca kapattı .. ama ihmal etme kontrollerine git devamlı korkmada dua et allah yar ve yardımcın olur

belki his kaybı felan yaşıyorsundur geçiçidir olabilir sonuçta bacak bu damarlar kaslarla dolu senindemi çarpıktı da anca kapattı .. ama ihmal etme kontrollerine git devamlı korkmada dua et allah yar ve yardımcın olur

okudum yazılarını incelikten dolayı olmuşsun canım benim allah utandırmasın inşallahh düzelir herşey gönlünce olsun

yazılarını okudum incelikten dolayı olmuşsun inşallah düzelir mutlu mesut yaşarsın bacaklarınla canım çokk geçmiş olsun

hayatgunes...geçmiş olsun canım...her ameliyat sonrası hissizlik yaşanır...zamanla kayboluyor...bacağını düz hale getiremiyor olman da normal..çünki arkasında dikişler var...hem sen tecrübelisin bu konuda...bacağını gerersen tabiiki dikişlere zarar verirsin..dikişler tamamen iyileşmeden sakın zorlama...bunu mutlaka doktoruna da söyle(tabi o doktora ulaşabilirsen)...sonra,olumsuz bir durumda...hiç sorumluluk kabul etmez!
.

loli06 bu bacaklarmı eğri şimdii valla benim bacaklar kadar çarpık bi bacak ben daha görmedim foto eklemek isterdim ama benim koca izin vermez böyle bişeye görmenizi isterdim çok üzülüyorum yaptırmayı bende çok düşündüm ama hem gğnah diye düşüünüyorum hemde çok pahalı ona gelene kadar tel takıcam dişlerimde çarpık:66: hayrılısı ama benimkini görsen bende bişey yokmuş dersin sadyy anladım saffet örs aklımda kalmış bi ara baya araştırmıştıım bu işler nasıl nasıl biter oytun idile de mail göndermiştim tvdeki ünlülerden bile yaptıgı olmuş çok para yaa :(((

loli06 bu bacaklarmı eğri şimdii valla benim bacaklar kadar çarpık bi bacak ben daha görmedim foto eklemek isterdim ama benim koca izin vermez böyle bişeye görmenizi isterdim çok üzülüyorum yaptırmayı bende çok düşündüm ama hem gğnah diye düşüünüyorum hemde çok pahalı ona gelene kadar tel takıcam dişlerimde çarpık:66: hayrılısı ama benimkini görsen bende bişey yokmuş dersin sadyy anladım saffet örs aklımda kalmış bi ara baya araştırmıştıım bu işler nasıl nasıl biter oytun idile de mail göndermiştim tvdeki ünlülerden bile yaptıgı olmuş çok para yaa :(((

TV deki ünlülerden kimlere yaptı acaba?

HAYATGÜNEŞ ; implant olan arkadaşlar hatırladığım kadarı ile bacaklarını bir süre düz tutamadıklarını yazmışlardı. Seninkide normaldir yani. Yağ enjeksiyonundada yine bazı arkadaşlar bir süreliğine his kaybından bahsetmişlerdi. Yani senin bu durumun normal gibi görünüyor. Ama yinede doktora sor tabi. Bir arkadaşın yazdığı gibi doktora ulaşabilirsen tabiki...

Sılası berthadan haber yok ameliyatı olanlar forma bir daha girmiyorlar. Bende olucam herhalde oytun beyle görüştüm tabi sonanda korkup kaçmazsam..
BERRAY,tam karar vermişken ,cayma...3 gündür bebeğimi sütten kestim,zor ve üzücü günler yaşıyorum.o ağlıyor ben ağlıyorum....burayı okuyunca rahatlıyorum...umarım güzel haberlerle dönersin.ben de ankarada murat özdemirle görüştüm.yağ enj. hiç yapmıyorlarmış.silikon+diz oyuklarına dolgu yapabiliriz dedi.dolgu 18-24 ay kalıyormuş.daha sonra kendiliğinden eriyor.eczacı olduğumuz için dolguların içindeki maddeler bazı ilaçlarda da var.zararlı olacağını düşünmüyorum...haberlerini bekliyorum...

Son düzenleme:
Önümüzdeki hafta gideceğim ortopediste inşallah.
Burada elbette yazacağım.
Şimdilik doktor belirlemedim. Bana uzak kalıyor ama İstanbul Avrupa yakasında oturanlar nişantaşında biyer var oraya gidebilir.
Ayakveayakbilegi diye aratırsanız çıkar. Ayağa birşeyler bağlayıp yürütüp, bastırıp ölçümler yapıyorlar. Ona göre tabanlık hazırlıyorlar.
Önce sıradan bi ortopediste sonrada buraya gitmeyi düşünüyorum.

Canım nedir son durumlar?

BERRAY,tam karar vermişken ,cayma...3 gündür bebeğimi sütten kestim,zor ve üzücü günler yaşıyorum.o ağlıyor ben ağlıyorum....burayı okuyunca rahatlıyorum...umarım güzel haberlerle dönersin.ben de ankarada murat özdemirle görüştüm.yağ enj. hiç yapmıyorlarmış.silikon+diz oyuklarına dolgu yapabiliriz dedi.dolgu 18-24 ay kalıyormuş.daha sonra kendiliğinden eriyor.eczacı olduğumuz için dolguların içindeki maddeler bazı ilaçlarda da var.zararlı olacağını düşünmüyorum...haberlerini bekliyorum...

SILASI ; bir anne için mutlaka zordur yavrusunu sütten kesmek... Üzülmen normal... Zamanla oda ,sende bu duruma alışacaksınız. Öyle düşün...

Ameliyat olan arkadaşlar kayboldular... Kızlar neredesiniz... Nisan 16 halay başı oldunuzmu :) özellikle bunu merak ediyorum :) uğrayın sağlığınızdan durumunuzdan haber verin...

Arkadaslar Ferruh Bey'e ameliyat olanlar nerelerdesiniz? Son zamanlarda Ferruh beyi tercih eden var mi? Eskiler ne durumda, memnunlar mi acaba?:97:

merhaba Jezabel..
Ben geçen cumartesi nazım durak'da ameliyat oldum. daha öncede başka doktorda olmuştum ama dikişim açılınca implantta küçük gelince son ameliyatımıda nazım durak'ta yaptırmak istedim. üzerinden 1 hafta geçti ama ayağımın son 2 parmağı ve topuğumu hissetmiyorum. iğne bile batırdım ama acı yok, his yok ve sürekli uyuşuk olan bölgelerim hani bacağınızın üstüne oturursunuzda uyuşur ya.. hani uyuşukluk geçerken bir batışma hissederiz ya onun 4 misli bir batışma oluyor sürekli.. ilk günden beri bunun normal olmadığını düşünüyorum ve bunu doktumada söyledim ama o normal diyor ve fazla ilgilenmiyor. ama önceki ameliyatımda bunu yaşamadım. sende böyle birşey olmuşmuydu bunu çok merak ediyorum. çünkü aynı doktorda ameliyat olduk. sanırım seninde dediğin gibi kemikle kas arasına yerleştirdiği için bu kadar ağır oldu. ama dayanılır gibi değil çok batışıyor ve bacağımı düz yaptığımda bütün vücudumu saracak bir ağrı oluyor adeta. 1 hafta oldu ve ben hala bacağım bükük olarak ve deyneklerle dolaşıyorum. eğer bacağımı yürüme vaziyeti haline getirrisem dayanılmaz batışmalar ağrılar ve dikişimde müthiş bir gerilme hissediyorum. sanki dikişim patlayacak gibi. yani bunu sen hiç yaşadınmı bunu çok merak ediyorum. 2 aydır bu ameliyala uğraşıyorum ve hala kendime gelemedim. lütfen kafayı yemek üzereyim. beni hiçkimse anlamıyor. anormal birşeyler olduğunu düşünüyorum çünkü bu kadar hissizlik ve uyuşukluk başka birşeyden kaynaklanıyordur. eğer bunu erkenden farkedersem belki çözüm bulabilirim ama doktor bekle geçecek diyor. ama ben hiiç sanmıyorum :14::14:

eğer bana acil olarak cvp verirsen sevinirim..

HAYATGÜNEŞ; yazdıklarınızı üzüntü ile okuyorum. Çok geçmiş olsun diyorum ama geçmiyor anladığım kadarı ile... Doktorlar ameliyat öncesi çok ilgili iken ameliyat sonrası neden bu kadar ilgisizler. HAYATGÜNEŞ ; bu durumu başka bir doktora sorsanız olmaz mı?

merhaba Jezabel..
Ben geçen cumartesi nazım durak'da ameliyat oldum. daha öncede başka doktorda olmuştum ama dikişim açılınca implantta küçük gelince son ameliyatımıda nazım durak'ta yaptırmak istedim. üzerinden 1 hafta geçti ama ayağımın son 2 parmağı ve topuğumu hissetmiyorum. iğne bile batırdım ama acı yok, his yok ve sürekli uyuşuk olan bölgelerim hani bacağınızın üstüne oturursunuzda uyuşur ya.. hani uyuşukluk geçerken bir batışma hissederiz ya onun 4 misli bir batışma oluyor sürekli.. ilk günden beri bunun normal olmadığını düşünüyorum ve bunu doktumada söyledim ama o normal diyor ve fazla ilgilenmiyor. ama önceki ameliyatımda bunu yaşamadım. sende böyle birşey olmuşmuydu bunu çok merak ediyorum. çünkü aynı doktorda ameliyat olduk. sanırım seninde dediğin gibi kemikle kas arasına yerleştirdiği için bu kadar ağır oldu. ama dayanılır gibi değil çok batışıyor ve bacağımı düz yaptığımda bütün vücudumu saracak bir ağrı oluyor adeta. 1 hafta oldu ve ben hala bacağım bükük olarak ve deyneklerle dolaşıyorum. eğer bacağımı yürüme vaziyeti haline getirrisem dayanılmaz batışmalar ağrılar ve dikişimde müthiş bir gerilme hissediyorum. sanki dikişim patlayacak gibi. yani bunu sen hiç yaşadınmı bunu çok merak ediyorum. 2 aydır bu ameliyala uğraşıyorum ve hala kendime gelemedim. lütfen kafayı yemek üzereyim. beni hiçkimse anlamıyor. anormal birşeyler olduğunu düşünüyorum çünkü bu kadar hissizlik ve uyuşukluk başka birşeyden kaynaklanıyordur. eğer bunu erkenden farkedersem belki çözüm bulabilirim ama doktor bekle geçecek diyor. ama ben hiiç sanmıyorum

merhaba Jezabel..
Ben geçen cumartesi nazım durak'da ameliyat oldum. daha öncede başka doktorda olmuştum ama dikişim açılınca implantta küçük gelince son ameliyatımıda nazım durak'ta yaptırmak istedim. üzerinden 1 hafta geçti ama ayağımın son 2 parmağı ve topuğumu hissetmiyorum. iğne bile batırdım ama acı yok, his yok ve sürekli uyuşuk olan bölgelerim hani bacağınızın üstüne oturursunuzda uyuşur ya.. hani uyuşukluk geçerken bir batışma hissederiz ya onun 4 misli bir batışma oluyor sürekli.. ilk günden beri bunun normal olmadığını düşünüyorum ve bunu doktumada söyledim ama o normal diyor ve fazla ilgilenmiyor. ama önceki ameliyatımda bunu yaşamadım. sende böyle birşey olmuşmuydu bunu çok merak ediyorum. çünkü aynı doktorda ameliyat olduk. sanırım seninde dediğin gibi kemikle kas arasına yerleştirdiği için bu kadar ağır oldu. ama dayanılır gibi değil çok batışıyor ve bacağımı düz yaptığımda bütün vücudumu saracak bir ağrı oluyor adeta. 1 hafta oldu ve ben hala bacağım bükük olarak ve deyneklerle dolaşıyorum. eğer bacağımı yürüme vaziyeti haline getirrisem dayanılmaz batışmalar ağrılar ve dikişimde müthiş bir gerilme hissediyorum. sanki dikişim patlayacak gibi. yani bunu sen hiç yaşadınmı bunu çok merak ediyorum. 2 aydır bu ameliyala uğraşıyorum ve hala kendime gelemedim. lütfen kafayı yemek üzereyim. beni hiçkimse anlamıyor. anormal birşeyler olduğunu düşünüyorum çünkü bu kadar hissizlik ve uyuşukluk başka birşeyden kaynaklanıyordur. eğer bunu erkenden farkedersem belki çözüm bulabilirim ama doktor bekle geçecek diyor. ama ben hiiç sanmıyorum

Oytun idilin sitesinden ona sor oda normal derse o zaman normaldir.Ben sezeryanla doğum yaptığım için karın bölgemi nerdeyse 1 sene hisstmemiştim.Kişiye göre tepkiler değişebilir.Mutlaka başka bir doktora sorun bence.Geçmiş olsun...

Back
X