Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Bu arada birde tatildeyken gece rüyamda bacak yag transferi olmuşum ferrruh bingöle aslında ben muayeneye gitmişim ama bi bakıyorum ameliyat etmiş beni bacagın biri kütük gibi olmuş öbür bacak zapzayıf kalmış bir aglıyorum anlatamam ben muayeneye gelmiştim neden beni uyuttunuzda ameliyat ettiniz çok pişmanım ne olacak bu bacaklarım böyle die aglıyarak uyandım :) rüyama bile girdi melet bacak offf offff
ne tesadüftür ki bende bu gece rüyamda ameliyat olmuşum.tam istediğim gibi olmadı ama napalım diyordum.herhalde ,hepimiz bacaklarımızı yaptırmak isterken diğer yandanda tüm aksilikler de bilinç altında....inşallah istediğimiz şekle kavuşuruz...

evet o marka. mağazaya gidip varis çorabınız var mı dersen onu gösteriyorlar. kan dolaşımına yardımcı olan çorap mıydı düzenleyen çorap mıydı, üstünde bi kan dolaşımı yazıyodu ama gerisini hatırlayamadım. sen o zaman yağları eritirse diye korkmuştun ama varis çorabı da kan dolaşımı için zaten.

Tez gidicem bacım. varya sıcak bacaa şişiriyo gitgel ihtiyaçları yığılıyo. bi araba kullanmayı aşamadım ki heryere yeteyim. sorunlar sarmal şeklinde yani.
bide sol bacak içi ilk günler iiydi, çekti. bildiğin bacak yıkanmış çamaşır gibi çekti. gülün vallaa, kendime gülüyorum. bacak yıkandıkçamı çekti acabaa.:60: caanım baldır içi 80lik nine bacak içi oldu. cihantimur depen deline emi. bide mmmm çukur olmuş, diyo. hele 6 ay geçsinmiş. la para vedik! alırken çukur yoktu.

kızlar varis çorabı sıkması için mi giyiliyor anlamadım tam olarak nedenini
yoksa morarmasın diye mi?

Tez gidicem bacım. varya sıcak bacaa şişiriyo gitgel ihtiyaçları yığılıyo. bi araba kullanmayı aşamadım ki heryere yeteyim. sorunlar sarmal şeklinde yani.
bide sol bacak içi ilk günler iiydi, çekti. bildiğin bacak yıkanmış çamaşır gibi çekti. gülün vallaa, kendime gülüyorum. bacak yıkandıkçamı çekti acabaa.:60: caanım baldır içi 80lik nine bacak içi oldu. cihantimur depen deline emi. bide mmmm çukur olmuş, diyo. hele 6 ay geçsinmiş. la para vedik! alırken çukur yoktu.

GÜLERER nasıl çekti ya :) bacak nasıl çeker? Çok haklısın valla. Yağ alınmadan önce çukurluk yoktu şimdi niye oldu? Of ya ne sinir bozucu. Ama yinede bozma moralini. Bu ameliyat böyle işte. Yağ alınan yerlerde çukurluk oluşabiliyor, hemen eriyebiliyor, o kadar ağrı , acı , para bakmışsın boşa gidiyor. Yapacak birşey yok. Ya bütün bunlar göze alınacak yada öylece bekleyeceksin. Yok başka çözümü. Sen hiç olmazsa denedin. Üzme kendini... İnşallah herşey çabucak yoluna girer...

lilac merhaba,
zafer beyi ben de düşünüyorum ama fiyatı biraz fazla geliyor. sen ne kadara ödemiştin ve 2. operasyon için ne kadar istiyor? tabii bir de hala memnun musun halinden?
teşekkürler şimdiden.
ben Baküde yaşıyorum.o yüzden öyle doktorlarla çok görüşme şansım olmadı.Ahmet Karacalara Hasan Fındıka mail atdım.yazın istanbula gelip bu ikisinden birine yaptırmayı planlıyordum.burda 2 doktorla görüşdüm .1cisi silikon yaparım dedi,güvenemedim ona.. 2cisi silikon sana olmaz yağ yaparım dedi..Yani anlayacağın nasıl kandırdıysa beni öteki gün ameliyat oldum ona.ismi Zafer Atakan.samimi söylüyorum hiç sevmiyorum onu.ilgisiz biri.ama yine ameliyat olursan kime olursun sorarsan yine ona olurum.sana tavsiyem fiyatı çok pahaya kaçırma.2ciyi de düşün .

Arkadaşlar merhaba,

Uzun süredir bende bu forumun takipçisiyim. Ve bende aynı dertten muzdaribim:( çarpık bacaklar...
Konuyla ilgili bende Dr.Oytun idil ile görüştüm. Oytun Beyle belki yarım saat belki daha fazla, herşeyi konuştum. Sizlere de aktarıp bilgilendirmek istedim. Oytun bey protez ameliyatını daha önceden yapmış ve yaptığı hastaların fotoğrafını gördüm.(yaklaşık 10 foto falan vardı) Benim için de çok iyi hatırlamıyorum ama 120 lik bir protezin uygun olacağını söyledi. Protez kasların arasına yerleştiriliyormuş. Özelikle zararının olup olmadığını spor yapmamı engelleyip engelleyemeyeceğini sordum. Zararını olmadığını ve aktivetileri engellemeyeceğini söyledi.

Ameliyat anestesi altında yapılacakmış, ameliyattan sonra 1 gün hastanede kalmak gerekiyormuş. Çünkü ağrılar oluyormuş ve iğne yapılması gerekiyormuş. Ameliyatın iyileşme süresini 1 hafta dedi. Ben de şaşırdığımı söyledim, çünkü iyileşme süresini 1 ay olarak gözden çıkarmıştım. O kadar ısrarla sormama rağmen iyileşme süresinin 10 günü geçmeyeceğini söyledi. Amliyat diz arkasından sanıırm 4-5 cm bir kesikle yapılıyormuş. Ameliyattan sonra bu bölgelerde iz kalırmış. Amliyattan sonra 3.gün sonra kontrole gidliyor ve kişiye göre değişmekle birlikte en kötü ihtimal çok küçük adımlarla yürünebiliniyormuş. 2 kişinin de ameliyattan sonra kontrole gelirkenki videolarını gördüm. (Sadece yürüme kısmını gösteriyor, kişiler teşhir edilmiyor bunu da belirteyim)

Son olarak ameliyat ücreti için 5500 TL dedi. Ancak ben bir indirim yapılabileceğini veya taksit olup olmayacağını sormadım.

Kendi düşüncelerime gelince açıkçası ben Oytun beyden çok olumlu elektrik aldım. Benimle çok güzel ilgilendi her soruma çok düzgün bir şekilde cevap verdi. Amliyattan çıkıp gelmiş ve bekleyen başka kişiler olmasına rağmen zamanın hesabını yapmadı. Ve bu görüşme için hiçbir muayene ücreti alınmadı. Bunu niye belirtiyorum, çünkü ben yıllar önce (en az 5 yıl) Dr. x (adını vermek istemiyorum) ile görüşmüştüm. Ve benimle sadece 2 bilemediniz 3 dk ilgilendi. Sadece bacaklarıma baktı o kadar. Ve bana burnunu da düzeltiriz dedi.( benim sormama ve böyle birşeye ihtiyaç duymama rağmen) Ve çıktı, sorularım için beni oarada görevli başka bir kişiye iletti. (artık hemşerimiydi biimiyorum) Ben sorularımı o kişiye sordum. Ve bu görüşme için de 200 TL ödedim. Açıkçası o gün çok soğumuştum ameliyat olmaktan. Halbuki ne heveslerle gitmiştim.

Bugün kıyasladığımda Oytun bey'in işini sadece ticari tarafına bakmadığı kanısına vardım. Tabi bu benim düşüncem. Ve ameliyat olmaya karar verdim. Sadece konuyu eşimle konuşmak kaldı. Onlada konuştuktan sonra 1-2 hafta içinde ameliyat olmayı düşünüyorum.
Ameliyattan sonrada sizleri bilgilendirmeye devam edeceğim inşallah..

silikonu biz de düşünmüştük hem kalça hem bacak için
ancak ne yazık kı dr kabul etmedi kime koyduysak vucutta döndüğü için geri çıkarmak zorunda kaldık dedi
bir de iz kalıyormuş
sanırım bacak- kalça gibi sürekli hareket halinde olan bölgelerde bu tarz silikon impantı kasların çalışma düzeni nedeniyle
konulduğu yerde sabit kalmıyor ve oynama ve impantın dönmesi problemi varmış
çünkü bu tarz implantların htırladıgım kadarıyla bir yüzeyi düz- dışa bakan yüzeyi yuvarlak ve vucut hattı seklindedir
ters yüz oluyormus

o yüzden yaptırtmadık , bazı doktor sırf uygulayıp para almak için ya da tecrübesizliginden- birşey olmaz der
kararınızı sizi sonra müşgüle sokmayacak bir şekilde vermenizi temenni ederim

:))))))))))))))))))) allah iyiliğini versin ya hiç gülecek halim yoktu.

ah loli06
ben hala gidemedim...
ama öyle veya böyle gideceğim.... umarım gittiğim yerde çok düz bacak olmaz:14:

ahahah tatlım valla hep düz ben sana söleyim şimdiden alıştır kendini bence bizim gibi ler kendilerini saklıyor ve gitmiyor denize o yüzden hiç görmüyoruz boşver tatlım senede bir tatilimiz oluyor onuda bu dertten dolayı rezil etmeyelim salla gitsin nasılsa o insanlar bidaha seni görmicek kuzum

bacım gül valla yazarken bende güldüm. hani şahdı şahbaz halindeler şuan yani.
senin bacaklar ne alemde, senin doktor beni bozan doktorun aynısımı. anam bu adamın elinin ayarı yok. yağı alırken kaptırıp gidiyo.

:)gülüyorum da kusura bakma haline gülmüyorum yazma şeklin komik geldi. çok can sıkıcı bir durum ne denir bilmiyorum. doktorumuz aynı değil ben ahmet karacalara olmuştum. bozulan çöken biyer yok daha.
doktorun çöktüğünü söylüyor düzelteyim demiyor mu?

geçmiş olsun gülerer, umarım düzelirher şey yoluna girer.
ben de zafer atakan'da karar kılmış bulunuyorum ve pazartesi ameliyatı oluyorum arkadaşlar, herkese verdiği bilgiler için teşekkür ediyorum. bana şans dileyin:)

amaanbe, eminmisin 3 ay spor yapılmaması konusunda? bana ahmet bey 1 ay sonra yapabilirsin demişti? bu arada, nasıl bacakların, bir gelişme, değişme var mı?
dior 3 ay spor yapmıyormuşuz. benim anladığım 3 ay hayatı yavaşlatıyorsun sonra normal hayata devam.

ameliyat olan arkadaşlar,
ameliyat sonrası iyileşme sürecini hızlandırmak, morluklaradn şişlerden bir an önce kurtulmak vs için önerileriniz var mı? krem falan mesela?

cevap da açabiliyorum nihayet:) arkadaşlar, pazartesi zafer atakana ameliyat oluyorum, bana şans dileyin. herkese paylaşımları için teşekkür ediyorum, sizleri de tabii ki süreçten haberdar edicem.

Back
X