Bacak dolgusu yaptıran var mı?

tabi olmadan önceki heycanımı düşününce önümde hiçbi engel tanımadım yani benim şanssızlığım doktoru araştırırken iyi bakmamışım belkide. çünki memnun olan eskilerden ses çıkmıyo.

tektash, amaanbe, daha vardı tık yok kızlardan. bi kişi iki senedir memnunum ahanda resim derse dişimi kıracam. helede benim hocanın yaptığı biri derse kafamı kesecem.
denemeseydim keşke üzüntüm sevincimin boyunu çoktaaan geçti.

işte bacım gerek dertleşiyorum aslındada yaptıracaklara bi örnek akılda oliim diye yoksa ne işte

gülerer burdayım. okuyorum sık sık. ama söyleyecek yeni bir şeyim yok. 6 ay dolsun tam şekil nedir göreyim diye bekliyorum. hala dalgalanma çökme yok yağ alınan yerlerde.

öncelikle ameliyat olanlara geçmiş.olsun diyorum...inşallah istediğiniz gibi olur. mutlu olursunuz.ben mart ayında yağ enjeksiyonu olmuştum. göbekten yağ alınmıştı.ayak bileğime ve diz arasına yağ enjekte edilmişti. ama şuan sadece diz arası biraz kaldı. benimki zaten çarpıktı. ve diz arası bir çocuğun geçeceği kadar açıktı. biraz kapandı.bileklerim çok ince. çöp gibi.yağ eridi.2-3 de ancak memnun olursun demişti doktor.şimdide hya corp yanlış yazmadıysam bu dolgudan denemek istiyorum. doktorla görüştük. buda erir dedi.2-3 kezde denenir.sonuçta bacak işi zor diyor. erir diyor offfffffffffffffff kalıcı bir yol yokmu ????????????????

bu dolğu yağ enjektesine göre daha kolay olur dedi. kalınlaştırılacak yerler uyuşturlup iğneye vurcakmış. sargı falan yokmuş. ama pahalı bir dolguymuş euroyla geliyormuş..2000tl olur diyor.. bende çalışmıyorum. ama bir kez daha denemek istiyorummmmm....offffffffffffffff ne zormuş yaa. neyse baya uzun yazdım ama szi anlarsınız durumumu herkes aynı duygularda :(((((

Su.ay doktor sana bu dolgu için 2000 tl dedi ise çok şanslısın. Diğer doktorlar arkadaşlara kendi yağları ile 5000 -6000 lira arası fiyat söylüyor. Ne bu ya. Hem eriyecek de hemde bu kadar ücret al. Bize yazık valla. Senin doktorun bana bu anlamda daha insancıl geliyor. Yağ alınan yerlerdeki acı morluk birde çökme riskini göz önüne alınca dolgu bana çok mantıklı gelmeye başladı. Nasıl olsa yağ enjeksiyonuda eriyecek hiç olmazsa birde yağ alınan yerlerdeki acı ve morlukla uğraşmazsın. Silikonu ısrarla bazı doktorların yapmak istememesi benim gözümü korkuttu. Birde silikon konan bacaklar yapay duruyor. Dolgu daha güzel bir görüntü veriyor.

DEKA ; çok geçmiş olsun. Herşey gönlünce olsun.
AMAAANBE ; siz erime hissediyormusunuz ilk hali ile şuanki hali arasında?

gülerer burdayım. okuyorum sık sık. ama söyleyecek yeni bir şeyim yok. 6 ay dolsun tam şekil nedir göreyim diye bekliyorum. hala dalgalanma çökme yok yağ alınan yerlerde.

inşallah çökme olmaz yag alınan yerler çökmesse dengeli almış demektir. bacak üst içlerden almışmıydı. sadece göbektenmi aldı farkındamısın bacım.

DEKA ; çok geçmiş olsun. Herşey gönlünce olsun.
AMAAANBE ; siz erime hissediyormusunuz ilk hali ile şuanki hali arasında?

dior şişliklerim indikten sonra ölçmüştüm bacaklar 36cm di bilekler 23, şimdi senin için ölçtüm aynı. şekli mükemmel olmadı ama eskisinden iyi olduğu kesin.

inşallah çökme olmaz yag alınan yerler çökmesse dengeli almış demektir. bacak üst içlerden almışmıydı. sadece göbektenmi aldı farkındamısın bacım.

gülerer alt bacakların dış kısmından aldı, dizlerin hemen üstünde iç kısımda fazlalıklar oluyorya onları aldı, büyük kısmını da göbekten aldı.
senin bahsettiğin çökme nasıl bir şey?

Bu arada Ahmet beye yağ alınan yerlerde dalgalanma olur mu dedim.Hayır olmayacak dedi,zaten çok fazla bir yağ da almayacağız dedi.Yani almak istese de yok zaten :) Bilek kısımlarına konan yağ daha çok ve çabuk eriyebiliyormuş doğru mu dedim, evet dedi belli bir yüzdesi kalacak ama o yüzdeyi vermek pek akıllıca değil çünkü tahmin edilemez,kişiye göre değişiyor dedi.Mutlaka bir kısmı kalacaktır dedi.Bu beklentilerimin çok yüksek olmasını engelleyen bir konuşmaydı ve bence gerçekçi konuşması benim için daha değerliydi.Yüzde 70 ya da yüzde 40 diye rakam vermemesi daha gerçekçi geliyor bana.Sonra insan umutlarını bu rakamlara endeksleyebiliyor. Bir de belirli zaman aralıklarıyla yine fotoğraf çekeceğimizi çünkü bacaklarımın hep bir önceki halini unutacağımı bildiğini söyledi....

nasıl az yağ alacak o zaman çok az bi değişiklik içinmi bu kadar zorluğa gircen.

gülerer alt bacakların dış kısmından aldı, dizlerin hemen üstünde iç kısımda fazlalıklar oluyorya onları aldı, büyük kısmını da göbekten aldı.
senin bahsettiğin çökme nasıl bir şey?

çökme normal olması gereken etli kısmın ordaki yağ alındığı için girintili görünmesi. mesela oturduğumda diz üst iç kısımlarda çukurluk oluşuyo. yaşlı kadın bacaa görmüşsndür işte o şekil alıyo. ayakta bişey yok. oralar dolgundu hepten silip süpürmüş.

senin bahsettiğin çökme nasıl bir şey?[/QUO
dizden yukarı bacak içleri yağ fazla alındığı için diz kırık oturunca çukur oluyo. yaşlı kadın bacak içi gibi

:89:
senin bahsettiğin çökme nasıl bir şey?[/QUO
dizden yukarı bacak içleri yağ fazla alındığı için diz kırık oturunca çukur oluyo. yaşlı kadın bacak içi gibi

çökme normal olması gereken etli kısmın ordaki yağ alındığı için girintili görünmesi. mesela oturduğumda diz üst iç kısımlarda çukurluk oluşuyo. yaşlı kadın bacaa görmüşsndür işte o şekil alıyo. ayakta bişey yok. oralar dolgundu hepten silip süpürmüş.

yağları alırken zarar vermiş yani... başka bir doktora göstersen? belki çözümü vardır.

Arkadaşım sen varis çorabını ne kadar giydin hala giyomusun

3 hafta giyebildim sonra iş için antalyaya gidince çıkarmak zorunda kaldım, sana bahsettiğim çorabı giydim orda gündüzleri gece odaya çıkınca varis çorabını giyiyodum. toplam 1 ay falan giydim yani. ama ameliyattan sonra korse de giydim aynı süre.

bu nasıl iş ya biri bozacak başkası yapacak. kendisi niye düzeltmiyo ben onu da anlamadımya.

başka yeri daha bozar diye gitmiyorum. iki kez işlem yaptırtan drlar hep aynımı acabaayaptıkları kampanyalarımı telafi mi ediyolar acaba.
daha bu iş için çektiğim kredinin dördüncü taksitini ödedim. bide korkuda var narkoz alıyosun. ahmet hocaya bi ara gidicem ama fikrini merak ediyorum.

Back
X