Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayy kızlarr ne güzel yazmıssınız ama ben simdi cok heycanladımmm :)) cok tesekkurederım yorumlarınız için sizlerin yorumları benim için cok önemli çünkü..ben dış yanlardan yag alındıgını bilmiyordum benim yagmı kasmı ne varsa fazla dışa çıkık inşallah benimde ordan alınır cok mutlu olurum.amanbe sen ahmet beyemi ameliyat olmustun bacakların cok carpıkmıydı şimdi nasıllar canım? resim koymuşmuydun çok merak ettim :)
arkadaslar bende resim yüklemek istiyorum nasil yapiliyor anlatirmisiniz
tekbenmiyim...nasılsın canım...maşallah pek sıkıntın yok heralde...dediğin gibi doktorun ya eli...yada tekniği farklı...bi de istediğin gibi olmuşsaaa....hepberaber seviniz valla...
Annen yanında mı...çocukla ilgilenebiliyormusun...
.
teşekkür ederim SILASI , inşallah tüm istediklerine kavuşursun en kısa zamanda ve sağlıkla canım...
Sen İstanbul'da mısın? ameliyat olmak için bekleme nedenini bilmiyorum ama eğer her zorluğu aşıp sadece doktora karar verme aşamasındaysan mutlaka görüş doktor beyle,hatta başka doktorlarla da.Sana kimin o güveni vereceğini bilemeyiz.Ama nedenin maddi durum,mesafe veya aile izni sorunuysa umarım o sorunların da hepsini aşarsın...
bu çoraplar sadece bacağımı,karnımı değil canımı da sıkıyor ama dayanacağım.sadece çorapla dolaşıyorum kimse yokken ama sanki kat kat giyinmişim gibi. Bu sıcak günlerde hakikaten iliklerime kadar ısındım,çook iyi geldi![]()
ferruh beye amelıyat olmustum ayakta uzun sure kaldıgında aksam baya sısıyor daha dolgun gozukuyor fakat sabah daha ınce ama ılk zamankı halı degıl tabıkı ama yınede ınceler.4-5 kez amelıyat olmayı dusunmeyı bıle 1kez olduktan sonra pek gozum yemıyor. bu cumartesı sılıkon ve yağ enj beraber olucam doktor beyle gorustum boyle daha uygun geldı su sıralar bırcok kısı buna yonelmıs durumda.yanı ben ılk kez olucak olsaydım yağ enj yerıne 2.500 tl daha ekler 5.500 tl ye hastanede yıne bu amelıyatı olurdum.muayeneye gıtmedım zaten gecen seneden bılıyordu.gunler yaklastı heyecan arttı
merhaba tekbenmiyim,istanbul dışında-8 saatlik mesafedeyim.ahmet beye karar verdim fakat yağ mı silikon mu karar veremiyorum.şuan yaptıramama nedenim sadece zaman....eşim eczacı,bulunduğumuz şehre yeni estetik cerrah gelmiş,bizim eczaneye gelmiş,eşim durumu söyleyince görmem lazım demiş.ama ben bu kadar bekledim ve en iyisi olsun istiyorum.benim üzerimde pratik yapmalarını istemiyorum.tecrübeli dr.isteyince de ha deyince gidemiyorum.eşim ankara yada izmirde ol,diyor ama kafayı taktım birkere,eğer ahmet beye gidemezsem,en iyi bacağıda yapsalar,ben kötü oldu diyeceğim.onun için istanbul için vakit ve fırsat bekliyorum.inşallah bu süre çok kısa olur.bu arada istanbulda olanlara "ne kadar şanslısınız"demeden geçemeyeceğim.....
selam tekbenmiyim,
sen korse giymiyor musun? sadece çorap mı var?
merhaba canım,
ben Ahmet beye ameliyat olduğum için gerçekten kendimi iyi hissediyorum,sonucu ne olursa olsun.çünkü kendimi güvende hissediyorum,sağlık açısından da çok iyiyim.
hani derler ya hasta doktor arasında biraz teslimiyet gerekir,ben kolay kolay inanmam her doktora,sık hastalanan ve hastalık yelpazesi geniş biri olarak çok doktor görüyorum,tanıyorum.İçim rahat olmadan ordinaryusun bilgisi olsa gitmem.Ama buraya kadar kurduğum her cümle sadece benim düşüncelerim,seni etkilemek değil amacım.
Yalnız şu da bir gerçek sadece Ahmet bey değildir en iyi bacağı yapan sanırım.Vardır elbet ama burda değişken olan hastalar bence.Yani ameliyatla ilgili herşey kişiden kişiye değişiyor.Bunu vazgeçirmek ya da evet ben memnunum sen de ne yap et ona git demek için değil içini rahatlatmak için söylüyorum.O doktora istersen sadece bir görünürsün hemen ameliyat olmak zorunda değilsin.Eğer hiç içine sinmezse aklın İstanbul'da kalırsa ondan sonra bir yolunu ararsın,tabi eşinin desteğini alarak.Ben hakkında ne hayırlısıysa o olsun dilerim...Buralara gelirsen de haberim olsun,kısmet belki yanına gelebilirim müsait olursam.Sonuna kadar destek...
Herkese merhaba, uzun süredir forumun takipçisiyim ve size protez ameliyatı olmaya karar verdiğimi ve en kısa zamanda ameliyat olacağımı söylemiştim. Ancak eşimi ikna edemiyorum. Herşeyi ayarladım, zamanı, parayı, kendimi... ancak eşimi ikna edemiyorum ve bu durum çok canımı sıkıyor. Eşim ameliyata çok karşı, sanki duvar gibi duruyor önümde,hiçbir şekilde destek olmayacğını söylüyor. Hergün bu konuyu düşünmekten başka birşey düşünemiyorum, çünkü zamanım az, en kısa sürede yaptırmam gerekiyor ve beni mutsuz ediyor bu durum şu an. Sanki sıkışıp kaldım, duvarlar arasında... Ne yapmalıyım bilmiyorum(