Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Merhaba dekacım önerin için çok teşekürler ben de senin dediğin gibi ameliyat olan arkadaşların sonuçlarına bakıp doktoruma öyle karar vereceğim.Rica etsem beni arkadaş olarak ekleyebilirmisin

Kızlar yazılanları görünce çok üzülüyorum. DEKA nın orantısız bacakları, ZAFİYET ve GÜLERERİN inmeyen şişleri yüzünden birde sağlıklarından olmaları çok üzücü. Madem uzak ;ZAFİYET bacaklarının şişini kliniğe telefon açıp sorsaydın keşke.

Dıor canım zaten Ankara da ki kliniğinene gittim İstanbul da ki ne de gittim fakat Bülent Bey e denk gelemedim onların verdiği tarihler bana uymadığı için.ordaki doktorlar baktı resimler çektiler Bülent Bey e ileteceklerini söylediler.Ama sonuç yok .En çokta insana Onca parayı cebe indirip hastasına sahip çıkıp yaptığının arkasında durup hatasını kabullenip telafi etmeye çalışmaması dokunuyor. Ben alış veriş yaptığım markalara bile dikkat ederim aldığım malı memnun kalmazsam rahatlıkla götürebileceğim sorun yaşamayacağım firmaları seçerim kaldıkı bu can ,sağlık.Bunlarda doktor işte canım, doktor da olsa muhendiste öğretmen de fark etmiyor işte.işini iyi yapmak insanlık, iş ahlakı,karakter bunlar farklı şeyler ne olursan ol bunlar olmayınca olmuyor. Annem hep derki kızım doktor ne bılsin sen kendi kendinin doktoru olcan kendini en iyi sen bilirsin der.Yani bilinçli olmak şart üfffffff çok uzattım...

ben önceki mesajlarınızı okuyamadım ama farklı bir doktora durumu danışmayı denemiş miydiniz?

Denemezmiyim canım kaç doktora danıştım. Hepsi de ameliyatı yapan doktorunuzla görüşmelisiniz en iyi o bilir diyor.
Ya da ben bu yağ transferini onaylamıyorum zaten onun için bişey diyemem diyor. Yani eminim kendi doktorumda anlam veremiyor bu şişliklere baksana Gülerer e bakıp elini çenesini atıp ilginç , tuhaf, ne den oldu, nerde hata yaptım aceba dergibi bakıp duruyor. Bakana kadar ne yapılabilir telafi için ,sahip çıksana hastana neyse ağzımı bozmayım siz anlayın işte.Anlayacağın bir deneme yanılmanın içindeyiz maksat tıbbın gelişmesine katkımız olsun...Bari paramızı almasalar.

mrb zafi bacım,
ben yakın diye tüm kontrollere gittim, zaten 'kontrole ne zaaman gelicem b bey' diyince yardımcıya söylersin ayarlarlar dedi öyle, şu güne gel bakcaz yok.bide bedava cilt bakımı falan kampanyalarındanda yararlanim diye gittim. hayır kollarını kavuşturuyo sol kolunu elini çenesine koyuyo hımmm diyo kendi hatalarını söylüyo hımm şu olmuş bu olmuş, şunu şöyle şu zamanda hallederiz yok. diyosunki şöyle olması gerekirdi falan daha altı ay var belli olmaz diyo. bidahaki sefer diyo. para yani.
yani böyle bir durum içinde kaldığım için de gidip sormadım boş boş gidip geldiğimi hissettim. kendi kendimin dr olmak zorunda kaldım. yardım yok çözüm yok ümitsiz vaka biri yani. dr luk adına.
Şu şişme sorunu bendede bir felaket, ameliyattan önce hiç bilmezdim ayak bilek şişsin. yürüyüş ve topuklu ayakkabı bitiriyo. bende ılık suyla yıkıyorym akşamları kremleyip genelde ayak yukarı uzanıyorum. hala ağrı var. etleri ellesen sızlıyo. yani namaz kılsam oturamam, dizimin üstüne inemem yere yani.

uzun yolda şişirir zaten biliyosun. masaj yap krem aldırmıştıya onla. arnika jel. şişlik, kasılmalar için o. ılık su her akşlam beyaz sabunla lifle,masaj yap. uzan bolbol. şu 5 6 ay süreç böyle bi geçsin. doğal yolla zamanla bi dolaşım sisteminin iyileşmesini bekle. bol bol kremle masaj yap. naçizane önerilerim ve deneyimlerim bunlar bacım.

bugün bende mecburen bi yere gitmem gerekti çok yürüdüm şu an bilekler fil ayaa gibi. yıkadım kremledim öyle sinsi sinsi sızlıyo ayaklarım. şekil bozukluğu işi kış sonu artık. bu arada doktorların davranıişarını insanların sonraki memnuniyetleri teknoloji falanda güncellenir bakarız sonra. önce sağlık rahatlık sonra güzellik. sporda yapamadım bir seneye yaklaştı yürüme bandında koşamadığım için. tüm vücut gevşedi popo kol altları göyüs yer çekimine uyum sağlama durumuna geçti. dambılla başladım dün spora. toparlanıp güçlenmek lazım mızırdandım bir süre ama kimse beni nazlandırmadı bende kendime geleyim naapim çaresiz.

Gülerer Canım,
Hatırlıyormusun ameliyattan sonra Bülent Bey e methiyeler diziyordun bende acele etme istersen diye uyarmıştım.Hatta aceba bu kız onlardan biride reklam mı yapıyor diye düşünmüştüm.Çünkü onlar bu siteyi sıkı takip ediyorlar.Herneyse canım Allah şifa versin ikimizede. şu mübarek günlerde dua ediyorum.Namaz kılmak için bacaklarımın üstüne oturamıyorum, bileklerimi kıvıramıyorum bile Allah yardımcımız olsun. En çokta şişler tamamen bitince ne kalacak geriye merak ediyorum 5 ay olacak hala devasa şişlerle geziyorum inşaallah bu arada yağlar kanlanıp tutunuyordur diye umut ve dua etmekten de geri durmuyorum.

Gülerer Canım,
Hatırlıyormusun ameliyattan sonra Bülent Bey e methiyeler diziyordun bende acele etme istersen diye uyarmıştım.Hatta aceba bu kız onlardan biride reklam mı yapıyor diye düşünmüştüm.Çünkü onlar bu siteyi sıkı takip ediyorlar.Herneyse canım Allah şifa versin ikimizede. şu mübarek günlerde dua ediyorum.Namaz kılmak için bacaklarımın üstüne oturamıyorum, bileklerimi kıvıramıyorum bile Allah yardımcımız olsun. En çokta şişler tamamen bitince ne kalacak geriye merak ediyorum 5 ay olacak hala devasa şişlerle geziyorum inşaallah bu arada yağlar kanlanıp tutunuyordur diye umut ve dua etmekten de geri durmuyorum.

evet zafi bacım ilkden reklamlarına kandım kendi bulduğu yöntemmiş adınıda vermiş falan. taki youtube da yabancı ülke doktorlarınında aynı uygulamayı yaptığını görene kadar. bir his bu yontulmamış adam nası yapıyo falan dedim ama hani yeteneği vardırda organik bi adamdır hakkını yemiyim dedim. yani kendini satamıyodur dedim. fakat içindeki sesi dinniycen demek.
aynen bende namaza kılmak diil diz kırmak yere oturabilmeye cesaretim yok. bir estetik görüşü olsaydı bana sadece şuralara zaman zaman rötüş gerekir transfere gerek yok derdi.ben bile görünce dıştan yorumlayabiliyorum. demekki bu dehe karlı. bi hata derken aklı gözü görüyosa bu hatanın olabileceğinide görür. e demekki ikinciyi planlıyolar. safızya bi daa gideriz. salak çok diyolar demekki. işte böyle işinin ardında durmassan evindeki bulgurundanda olursun.
bu hatayı yapmasaydı yada işini takip etseydi bir sürü müşteri getiricektim oraya, bide dediğin gibi adeta reklamını yapıyodum, bacım can arkadaşlarımda dertlerinden kurtulsun diye.

herkese selamlar. bir haftadır yoktum ne çok yazmışsınız.
gülerer, zafiyet çok çok geçmiş olsun ama şişlikler hala devam ediyorsa bence bir sorun var bende şişlik falan yok epeydir, sadece uzun yolda şişiyor ameliyat olmasam da şişerdi heralde. okudukça sinirlerim bozuldu fil gibi şişer mi ya siz benden önce ameliyat oldunuz...

GÜLERER ve ZAFİYET siz yazdıkça doktora sinirleniyorum ve çok üzülüyorum. Burda diğer ameliyat olan arkadaşlardan hiçkimse sizin kadar şişlikten bahsetmedi. Bu işte bir terslik var. İkinizde aynı doktora oldunuz ve o doktorun bu sayfada yazılanları okuduğundan bahsediyorsunuz. Sizin yazdıklarınızı okuyunca ne düşünüyor acaba? Kızlar bence ikiniz bir olup doktorun kapısına dayanın ve yetti artık daha ne kadar şişecek bu bacaklar diye sorun. Canınıza yazık...
BLOMMA ; sen bildiğim kadarı ile yurt dışında yaşıyorsun. Neden türkiyede ameliyat olmak istiyorsun. Yurt dışında bu ameliyatı yapan doktor yokmu? Araştırmadın mı hiç?

GÜLERER ve ZAFİYET siz yazdıkça doktora sinirleniyorum ve çok üzülüyorum. Burda diğer ameliyat olan arkadaşlardan hiçkimse sizin kadar şişlikten bahsetmedi. Bu işte bir terslik var. İkinizde aynı doktora oldunuz ve o doktorun bu sayfada yazılanları okuduğundan bahsediyorsunuz. Sizin yazdıklarınızı okuyunca ne düşünüyor acaba? Kızlar bence ikiniz bir olup doktorun kapısına dayanın ve yetti artık daha ne kadar şişecek bu bacaklar diye sorun. Canınıza yazık...
BLOMMA ; sen bildiğim kadarı ile yurt dışında yaşıyorsun. Neden türkiyede ameliyat olmak istiyorsun. Yurt dışında bu ameliyatı yapan doktor yokmu? Araştırmadın mı hiç?
Canim ben Isvec´te yasiyorum, ben burdaki doktorlara güvenemiyorum inan biz burda tamamen yataklik olmadikca doktora gitmeyiz cünkü vericekleri cevap aynidir bir agri kesici al ve yat dinlen gecer vucut mikroplarla savasmayi ögrenecekmis( cok ilac icmek iyi degilmis tamam bunu biliyorum) birde himm diye düsünüp kitabi acip ilac yazmalari beni cok killandiriyor, iki sene önce kaynim belinden ameliyat oldu burda, bin pisman olduguna resmen sakat kaldi. Ayrica estetik operasyon oldugu icin cok pahali bir bir hesapliyorlar tek bacak silikon türk parasi ile on milyar iki bacak yirmi. yaklasik bir sene önce Oytun idile mail atmistim bacak implant icin oda bana cevap yazmis ve hasta resimleri göndermisti ve bir hastasinin Isvec´ten geldigini ve orda bunu yapacak doktor bulamadigini yaziyordu ve ben bunun cok normal oldugunu düsünüyorum cünkü isvecli kizlar dünyada bir numara sari sac, mavi göz, uzun boy ve sutun gibi bacaklar adamlar nerden bulsun carpik bacakta yapsinlar ameliyat tecrubeleri azdir tabi. Ama bende burda cok arastirdim diyemem dogrusu sen böyle deyince bir aceba olustu kafamda?????

zafiyet ve gülerer
ikinize de çok geçmiş olsun .inşallah geçer bu şişlikleriniz. doktoru sürekli rahatsız edin bence... hatasını düzeltsin hem de parasız...
bize foto ekleyimn bence. biz de görelim. birbirimize destek olalım. sevgiler

Arkadaşr bayramınız mübarek olsun.
Bu mübarek arefe gününün yüzüsuyu hürmetine yine, allah sağlık ve sonra güzellik versin. Zafi amaanbe bloma deka suay tektash missece ve diyer tüm bacılarıma. Iyilik güzellik sizinle ve benimle olsun.

Arkadaşr bayramınız mübarek olsun.
Bu mübarek arefe gününün yüzüsuyu hürmetine yine, allah sağlık ve sonra güzellik versin. Zafi amaanbe bloma deka suay tektash missece ve diyer tüm bacılarıma. Iyilik güzellik sizinle ve benimle olsun.
Cok tesekkür ederiz gülerer, senin ve diger arkadaslarinda bayrami mübarek olsun, su mübarek günün yüzü suyu hürmetine ALLAH DUALARIMIZI KABULETSIN....

Patella sana arkadaslik gönderdim kabul edersen sevinirim, bacaklarinin resmini yüklediginde zaman kaybetmeden görmek istiyorum, ucak biletlerimi almak icin senin ve demredemrenin fotograflarini bekliyorum.

Herkese şimdiden iyi bayramlar. gülerer in dediği gibi önce sağlık,sonra güzellik diliyorum buradaki herkes için.Az önce 2 resimlik bir albüm ekledim.Siyah çoraplı olanı bugün çekmeye çalıştım.Çalıştım diyorum çünkü topuklu ayakkabı ile kendini çekmek çok zor oluyor. Mecburen biraz eğildim.Bence benim bacaklarımda çok büyük değişiklik yok ama -eğer erimezse- bileklerimdeki yağ durumu kurtarıyor gerçekten.Ameliyattan önceki resmim yanlış hatırlamıyorsam 947.sayfada olmalı.

zafiyet, gülerer ve deka doktorların sizi bıraktığı bu duruma gerçekten çok üzüldüm ve sinirlendim.Lütfen doktorlarınıza baskı yapın.İşin peşini bırakmayın ve resimlerinizi ekleyin ki onlarda burada yaptıkları hatanın hasta ile doktor arasında kalmayacağını görsünler.Doktorluk hele ki cerrahlık yapmak için biraz acımasızlık gerekir derler doğru ama insanlıktan çıkmak gerekmez değil mi? doktorluk yemini etmiş birine hatasını kabul edip düzeltmeye çalışmak yakışır.Kendilerine yakışanı yapacaklarına inanıyorum...

Tekbenmiyim şuan rsmi gördüm eski halini merak ettim çünki bi çarpıklık yok kemiklerde bacım kilo alsan sanki dolarlarmış hissi veriyo. Geçmişler olsun erimesin asla arkadaşım.

Merhaba arkadaşlar herkesin bayramını şimdiden kutlarım ,umarım herkesin dileği gerçek olur biz de güzel bacaklara sahip oluruz. Tekbenmiyim bacakların gayet hoş ama bileklerin azıcık daha dolsa süper olur ama böyle de güzel, benim bacaklarım tam bir felaket ,üst taraf birleşmiyor 2 cm ayırık dizlerim birleşmiyor 2 cm açık baldırlarımın en açık yeri ise 5 cm anlayacağınız benim işim çok zor , becerebilirsem ben de resim koyup sizin fikirlerinizi almak istiyorum.bu arada bende bu arada bayağı bir göbek yaptım ve spor salonuna başlayacağım 15 -20 gün sonra ,belki bacaklarım biraz kaslanır orda ,ama göbeğimi eritmemek için çok özen göstereceğim, ameliyat olurken çok gerekli olacak biliyorum.Ha bu arada kilo alamayan arkadaşlara sesleniyorum ben kilo almak için bitkisel besin takviyesi kullandım ve yaklaşık 4-5 ayda 10 kilo aldım ,senelerce uğraştım kilo alamadım ama bu takviyelerle geçen sene ideal kiloma kavuştum :).Zaten zayıfken bacaklarım daha ayırık duruyordu şimdi ene azından bacaklarım biraz daha yaklaştı birbirine :).

Kızlar bacaam aralık diyen tüm arkadaşlar dikkat ederseniz zayıf. Bence kilo alınsa hem kalınlaşır ham aralık kapanır. Mankenlerinde aralık zayıflıktan, fasion tv seyredin dehşet aralıklı. Kiloluykende balmak lazım kopuyonuz kızlar. Asıl kilo varken kimin aralıklı ona bakmak lazım. Mesela benim. Ama ameliyattan sonra oldu tabi baldırlar aralık. Kilom 64 boy 1.65..

Back
X