Bacak dolgusu yaptıran var mı?

herkese merhaba,

benimde bacaklarımda sorun var çarpık ama ben bunu geçtim beni daha çok rahatsız eden ve bırakın eteği, üzerime oturan pantolon bile giymeme engel olan diz üstlerimde dışa doğru büyük çıkıntı var.Çok spor yapanlarda oluşan kas gibi ki kas sanırım.Çok spor yapan biride değilim.Bundan yaklaşık 4 sene evvel bir doktora göstermiştim bana yapılacak bişey olmadığını operasyon yapmak isteyen doktor olsa bile kesinlikle yaptırmamamı çok tehlikeli olabileceğini söylemişti.Ara ara bu siteyi takip ediyorum başka bir konuyu araştırırken bu konu başlığı altında yazılanlar beni acaba geçen zaman içinde gelişen teknolojiyle bişeyler değişmişmidir diye umutlanmama sebep oldu.İsmini bu siteden öğrendiğim A.Karacalar a maille resim gönderdim ki resimde maalesef gerçekteki kadar kötü çıkmıyor..Bana sundry yöntemiyle yardımcı olabileceğini yazdı.İlk fırsatta gerçek halini görmesi için muayeneye gidip gerçekten düzelme olup olmayacağı ve riskleri hakkında bilgi alacağım inşallah.Hiç umut taşımasam da bana halledebilirim riski yok derse ancak yılbaşından sonraki dönemde işlemi yaptırabilirim.Benim merak ettiğim aranızda Sundry yöntemini uygulayan var mı?Sonuçları ne oldu.Ayrıca son yazışmalarda ilgili doktora ameliyat olmayı planlayanlar var ne olur gerçekten ameliyat olanlar gerçek sonuçları yazın çok ihtiyacım var.
Yine sahte kişiler olduğu yazıldı bu da beni doktor konusunda tereddüde düşürdü.Lütfen biraz vicdanlı olun çünkü bütün hayatımızı etkileyecek ölçü de problem yapıyoruz bu durumumuzu.

Afedersiniz yanlış yazmışım yöntemin adı superdry olacaktı...

Kizlar biraz önce Ahmet Karacalarin asistani ile görüstüm ve gruptan bahsettim arayan herkes bu gruptan bahsederse indirim oluyormus, muayene ve ameliyat farkli günlerde olabilirmis fiyat herkesin ihtiyacina göre degisebilirmis sizide bilgilendirmek istedim...

sanırım bu mesajdan sonra albüm ekleyebileceğim. çarş işe başlayacağım için siteye çok sık giremeyebilirim ama silikonla ilgili kafasında soru işareti olan arkadaşlara tecrübemi aktarabilirim. bacaklarım üzerine oturma kısmı daha da toparladı, sanırım o biraz da benden kaynaklanıyormuş. oturmak isteyince rahatlıkla oturdum:) ama benim ameliyatımın üzerinden tam bir ay geçti.

silikonlu kısma dokununca silikonu hissetmiyorm ama bileklerde yağ eklenen kısımlarda yeni eklenen yağ dokusu daha sert biçimde hissediliyor. ama asla rahatsızlık verici bir yanı yok. 25 e ulaşmak için mesaj doldurmak ne zormuş, daha önce yazdıklarımı tekrar tekrar yazmak zorunda kaldım kusura bakmayın.

Merhaba patelle,öncelilkle çok geçmiş olsun. Umarım sonuç hayal ettiğin gibi olur. Bizi bu kadar açık bir şekilde aydınlattığın için çok teşekkürler. Bende silikon yaptırmayı düşünüyorum ve bu nedenle senin sıkı takipçinim:)Beni arkadaş olarak eklersen albümünü görmek istiyorum.

Patella beni de arkadas olarak ekleyebilir misin lutfen maalesef benim de 25 msjim yok bi tecrubem yok paylasamiyorum durmadan da soru sormak istemiyorum :)) ben de silikon dusunuyorum ve senin tecrubelerinden yararlanmak isterim mumkunse tabii..

Merhaba arkadaşlar ahmet karacalar listeniz beni de ekleyin gurup indiriminden hepimiz yararlanalım,makul bir indirimle uygun bir fiyat olursa ben de ameliyat olmak istiyorum ,ama ben yurtdışındayım sizinle randevuya gelemem ve ancak şubat martta ameliyat olabilirim.

ben istanbula çok uzağım mersindeyim. ama oluşturulan bu grupla muayene olup uygun bi fiyat verirse de ameliyat olmak istiyorum. ama kızlar ben istanbula gelmekten korkuyorum açıkçası. yani daha önce hiç gitmedim koca şehir.. oraya gelsem otobüsten iner inmez bi taksiye atlasam işimi halledip geri taksiyle otogara dönsem olur mu sizce? çok mu saçma :/ yaa bana bi yol gösterin arkadaşlar öneri sunun:(

2
ben istanbula çok uzağım mersindeyim. ama oluşturulan bu grupla muayene olup uygun bi fiyat verirse de ameliyat olmak istiyorum. ama kızlar ben istanbula gelmekten korkuyorum açıkçası. yani daha önce hiç gitmedim koca şehir.. oraya gelsem otobüsten iner inmez bi taksiye atlasam işimi halledip geri taksiyle otogara dönsem olur mu sizce? çok mu saçma :/ yaa bana bi yol gösterin arkadaşlar öneri sunun:(

KUSURA BAKMA SENİ OKUYUNCA GÜLDÜM AKLIMA BELKİ SEYRETMİŞSİNDİR MÜJDE ARIN Bİ FİLMİ GELDİ TÜRK FİLMLERİNİ TİĞE ALAN Bİ FİLMDİ. KIZI ZORLA EVLENDİRİYOLAR KIZ DÜĞÜN GECESİ KAÇIYO OTOBÜS MİNİBÜS NEYE BİNSE Bİ GÜZEL TECAVÜZE UĞRUYO. PERİŞAN HALDE Bİ KÖY KAHVESİNE GELİYO GECE. DİYOKİ 'KARDEŞLER İSTANBUL NİRE' Bİ SÜRÜ PALA BIYIK AYI gibi HERİF HEPSİ Bİ AĞIZDAN 'GÖSTERELİM ANAM DİYOLAR' O ARA AYAKALKIP FERMUARLARINI İNDİRİYOLAR.
komedi bir yana bacım mersinde koca şehir değişmiyo şimdi muayeneye aynen dediğin gibi gelirsin dönersin ama ameliyat otobüse binip dönmen için bir hafta ister. ayrıca uçağı anca bünyen kaldırırsın derim. ameliyat geçirmiş kazıkda yemiş biri olarak

2

kusura bakma seni okuyunca güldüm aklıma belki seyretmişsindir müjde arın bi filmi geldi türk filmlerini tiğe alan bi filmdi. Kızı zorla evlendiriyolar kız düğün gecesi kaçıyo otobüs minibüs neye binse bi güzel tecavüze uğruyo. Perişan halde bi köy kahvesine geliyo gece. Diyoki 'kardeşler istanbul nire' bi sürü pala bıyık ayı gibi herif hepsi bi ağızdan 'gösterelim anam diyolar' o ara ayakalkıp fermuarlarını indiriyolar.
Komedi bir yana bacım mersinde koca şehir değişmiyo şimdi muayeneye aynen dediğin gibi gelirsin dönersin ama ameliyat otobüse binip dönmen için bir hafta ister. Ayrıca uçağı anca bünyen kaldırırsın derim. Ameliyat geçirmiş kazıkda yemiş biri olarak

ayyy hatırladım o sahneyı cook guldurdun benı nerden geldı aklına...

merhaba arkadaslar, ozelden mesajlasabilmek icin ne yapmak gerekiyor.
Ozelden konusmak istiyorum ama site 100 mesaj gondermiş olman lazim falan diyo ozel mesajlar icin baska bi yolu yokmu?

merhaba arkadaslar, ozelden mesajlasabilmek icin ne yapmak gerekiyor.
Ozelden konusmak istiyorum ama site 100 mesaj gondermiş olman lazim falan diyo ozel mesajlar icin baska bi yolu yokmu?

ZAFİYET bacım bileklerin nasıl şişiyomu hala. topuksuz düz ayakkabıyla çokda yürümesen yinemi şişiyo. son halin nasıl şekil olarak bacaklarının şeklinden memnunmusun erime varmı. bi resim sende koyamadın bende.
şimdi gene gülceksiniz ha. fotoğraf makinasına pil almayı ihmal ediyodum neyse geçen elektronik mağzasında işim vardı pil aldım resim çekdim leptopa kabloyla bağladım aktardım. dedimki makinanın hafızasını siliyim yük fazla olmasın. sildim. fişi çıkardım leptoptan, ana..! yüklenmemiş. cort resimler sizlere ömür. bisürü vidyo. gitti, bildiğin uçmuş.işin yoksa şimdi yine çek çorap etek üşendim. yani varya iki elinle biişi doğrultamadım anam yaa. :60:

kızlar şu süperdry tekniği çok ilkel geliyo bana. izledinizmi vidyoları. yağı çubukla alıyo o yağı alınırken sıvıda geliyo tabi. çelik tasa koyuyo yağı sıvısıda var. başka bi çelik tasa aktarıyo. tası siliyo. silinmiş tasa yine yağlı sıvıyı koyuyo. taaki tek yağ kalana kadar bunu tekrarlıyo. dry ingilizcede kuru demek ya. yağı sıvısından dry yapıyo hemde süper oluyo o mutfak tasını sile sile. yumurtayı sarıdan arındırır gibi. son hali yağınız süpper dry kalıyo yani. sonra onu gereken yerlere koyuyo. bu doktorun cihantimurun keşifettiğini söylediği aleti yok heralde yağı ilkel şartlarda aktara aktara tasdan tasa kurutuyo. ama bravo valla ses çıkmadığına göre tas iyi dezenfekte edilmiş demek. kimsede komlikasyon yok.

Neden tereddüt ediyoruz ki.Sahte kişiler olabilir.Bende aynı şeyi düşünüyorum.Ama onların bu forumda olması bizi rahatsız etmemeli.

Neden bu kanıya varıyoruz?Çünkü eski bölümler sanki özellikle bazı dr yönlendirme yapılıyor gibi?

Eğer bizler birbirimize yardımcı olmak destek olmak ve tecrübelerimizden faydanılmasını istiyor isek, yaptıran arkadaşlarımız ve onları fotolarına değerlendirme yapmalıyız ki, aynı hataları yaşamayalım.

Okudunuz mu arkadaşlar? Anlatan kişi o kadar yapılan işlemi detaylı anlatmış ki sanki sağlıkçı yada bu işin içinde olan birisi gibi? Ki yakın bir arkadaşı bu dolguyu yaptırmış.Biraz şaşırtıcı değil miz sizce buz kadar detaylı olarak anlatabilmesi?

Kim yaptırmışsa bunu fotoğraflandırmalı.Madem birbirimize destek olacağız.Fotoğraflandırmamızın bizim için ne sakıncası olabilir.Öncesi ve sonrası halini görüp tercihlerimiz ona göre yapalım.

Ahmet Karacaların bu konuda en iyilerden biri olduğundan eminim.Ancak bu toplu indirim falan çok anlamadım.Bence arkadaşlar toplu olarak gitmeyin.Aşama aşama duruma göre gidin.Nasıl olsa toplu olarak gelmenize gerek yok.Gruptan bahsedin yeter diye Blomma ya belirtmişler.
Bence bu da bana biraz değişik geldi.Bu seferde herkese senin durumun ondan farklı deyip fiyat farkı çıkaracaklar.Artık doktorlara güvenmeyin.Hep onlar mı bizi sövüşleyecek.10 kişi gelecek deyip indirimi alın belli aralıklarda gidip memnun kalırsanız yaptırın arkadaşlar.Memnun kalınmaz isede hiç olmaz ise sonraki arkadaşların o kadar parası boşa gitmez.

Arkadaslar bir de ben comelirken bacaklarimin kasli bolgeleri patlayacak gibi oluyo. Yani comelemiyorum. Bir hafta sonra bir ay olacak.Doktor comelebilmen lazim demisti, bu konuda fikri olan var mi?

Abuk sana sonuna kadar katiliyorum, ben yirmi birine muayena günü aldim, yirmi ikisinede ameliyat günü ama ben silikondan vazgectim yag enjektesi icinde yeterli yagim varmi bilmiyorum, ama ameliyat gününü iptal etmeyi düsünüyorum cünkü doktor bana eger ameliyat günü alip yaptirmazsaniz belli bir para ödemeniz gerekir demisti doktorun ve hastanenin gününün bos gecmesi halinde tazminat olarak ama ben muayene olmadim yagim yetermi bilmiyorum yagim yoksa nasil ameliyat olayim ve ameliyat olmazsam neden param bosa gitsin uzaktan geldigim icinde ameliyat olursam benimde günüm bosa gitmemeli arayip acikca söyleyecegim yagim varsa ameliyat olurum yoksa bosa para ödemem sanki hastane hasta ile dolup tasiyormuda...

Back
X