- 3 Şubat 2010
- 11.306
- 5.495
- 773
herkese merhaba,
benimde bacaklarımda sorun var çarpık ama ben bunu geçtim beni daha çok rahatsız eden ve bırakın eteği, üzerime oturan pantolon bile giymeme engel olan diz üstlerimde dışa doğru büyük çıkıntı var.Çok spor yapanlarda oluşan kas gibi ki kas sanırım.Çok spor yapan biride değilim.Bundan yaklaşık 4 sene evvel bir doktora göstermiştim bana yapılacak bişey olmadığını operasyon yapmak isteyen doktor olsa bile kesinlikle yaptırmamamı çok tehlikeli olabileceğini söylemişti.Ara ara bu siteyi takip ediyorum başka bir konuyu araştırırken bu konu başlığı altında yazılanlar beni acaba geçen zaman içinde gelişen teknolojiyle bişeyler değişmişmidir diye umutlanmama sebep oldu.İsmini bu siteden öğrendiğim A.Karacalar a maille resim gönderdim ki resimde maalesef gerçekteki kadar kötü çıkmıyor..Bana sundry yöntemiyle yardımcı olabileceğini yazdı.İlk fırsatta gerçek halini görmesi için muayeneye gidip gerçekten düzelme olup olmayacağı ve riskleri hakkında bilgi alacağım inşallah.Hiç umut taşımasam da bana halledebilirim riski yok derse ancak yılbaşından sonraki dönemde işlemi yaptırabilirim.Benim merak ettiğim aranızda Sundry yöntemini uygulayan var mı?Sonuçları ne oldu.Ayrıca son yazışmalarda ilgili doktora ameliyat olmayı planlayanlar var ne olur gerçekten ameliyat olanlar gerçek sonuçları yazın çok ihtiyacım var.
Yine sahte kişiler olduğu yazıldı bu da beni doktor konusunda tereddüde düşürdü.Lütfen biraz vicdanlı olun çünkü bütün hayatımızı etkileyecek ölçü de problem yapıyoruz bu durumumuzu.
Afedersiniz yanlış yazmışım yöntemin adı superdry olacaktı...