Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Su.ay dolgunun 2-3 operasyondan sonra kalıcılık oranı nedir peki biliyormusun dr.un ne dedi bu konuda?tşk ederim şimdiden.

SADDY ; SILASI adlı arkadaşın yazdığına göre dolguyu kaç kere yaptırırsan yaptır kalıcı olmuyormuş malesef. Bir süre sonra hepsi eriyormuş. SU.AY ;sen dolguyu doktoruna ayrıntıları ile sorarmısın? Forumda sadece dolgu yaptıran yok çünkü. SU.AY insanların gülmesini takmamaya çalış. Sanki herkesin heryeri düzgün. Resimlerde evet bileğin ince ama çokda ince görünmüyor. Hem insanlar ince bilekli olabilmek için bileklerindeki yağları aldırıyormuş. İnce bilekli olmak çok makbul. Onun için dert etme. Sen doktorunla tekrar görüşmeye ne zaman gideceksin? Senin yaptıracağın dolgunun sonuçlarını merakla bekliyorum...

kalıclık oranı hakkında tam bişey diyemem dedi. sonuçta mutlaka eriyecek . görmek lazım diyor.tam istediğiniz gibi dolgun olmaz ama yinede memnun olursun diyor.yani şansa kalmış .

kalıclık oranı hakkında tam bişey diyemem dedi. sonuçta mutlaka eriyecek . görmek lazım diyor.tam istediğiniz gibi dolgun olmaz ama yinede memnun olursun diyor.yani şansa kalmış .[/QUOT

Neden istediğin gibi dolgun olmasınki. Sonuçta dolgu bu. İstediği kadar ekler. Yağ değilki yeterli yağın yok desin. Sen ne zaman olmayı düşünüyorsun? Burada adı geçen doktorlar içinde yine en insaflı senin doktorun. Şanslısın bu konuda.

tekbenmiyim seninki yağ enjeksiyonuymudu?????

gayet iyi görünüyor...

Evet yağ enjeksiyonu benimki.Ne bileyim çorapla daha iyi görünüyor sanki.Ben mi abartıyorum bilmiyorum ama insan ameliyat olunca heryeri istediği gibi olsun istiyor.Önümüzdeki günlerde yeni resim ekliycem ama corapsiz.O zaman kafaya taktiğim yerler daha net görülecektir sanırım.
Su.ay lütfen o 1-2 kızın moralini bozmasına izin verme...:70:

kalıclık oranı hakkında tam bişey diyemem dedi. sonuçta mutlaka eriyecek . görmek lazım diyor.tam istediğiniz gibi dolgun olmaz ama yinede memnun olursun diyor.yani şansa kalmış .[/QUOT

Neden istediğin gibi dolgun olmasınki. Sonuçta dolgu bu. İstediği kadar ekler. Yağ değilki yeterli yağın yok desin. Sen ne zaman olmayı düşünüyorsun? Burada adı geçen doktorlar içinde yine en insaflı senin doktorun. Şanslısın bu konud

evet dolgu sonuçta.. valla maddi olarak hazırlanamadım . :14::14:

Evet yağ enjeksiyonu benimki.Ne bileyim çorapla daha iyi görünüyor sanki.Ben mi abartıyorum bilmiyorum ama insan ameliyat olunca heryeri istediği gibi olsun istiyor.Önümüzdeki günlerde yeni resim ekliycem ama corapsiz.O zaman kafaya taktiğim yerler daha net görülecektir sanırım.
Su.ay lütfen o 1-2 kızın moralini bozmasına izin verme...:70:

teşekkürler. psikoloji işte. :((((

Kizlar biraz önce Ahmet Karacalarin asistani ile görüstüm ve gruptan bahsettim arayan herkes bu gruptan bahsederse indirim oluyormus, muayene ve ameliyat farkli günlerde olabilirmis fiyat herkesin ihtiyacina göre degisebilirmis sizide bilgilendirmek istedim...

günlerdir giremiyordum nete. ev taşımakla uğraştım. şimdi gördüm yazdığını ve bu çok güzel bi haber. düzenimi oturtayım, en kısa zamanda ben de randevu alacağım ahmet beyden. içime sinen bi karar oldu doktor hususunda. Allah sonunu hayır etsin :)
çoğu kişinin dediği gibi doktorların adını burada çok anarak, acaba onların reklamını yapıp, abartıp, fiyatları mı yükseltiyoruz bilmiyorum ama burada yazılanlar olmasa ben ahmet beye karar veremezdim. zaten bu forumun kuralları gereği özelden mesaj gönderme hakkına daha sahip değilim. mecburen burada paylaşmak zorundayım. diliyorum ki burada yazan her arkadaş, dürüst olup gerçek olay ve fikirleri paylaşıyolardır bizimle. herkese sağlıklı, MUTLU günler :))

kızlar şu süperdry tekniği çok ilkel geliyo bana. izledinizmi vidyoları. yağı çubukla alıyo o yağı alınırken sıvıda geliyo tabi. çelik tasa koyuyo yağı sıvısıda var. başka bi çelik tasa aktarıyo. tası siliyo. silinmiş tasa yine yağlı sıvıyı koyuyo. taaki tek yağ kalana kadar bunu tekrarlıyo. dry ingilizcede kuru demek ya. yağı sıvısından dry yapıyo hemde süper oluyo o mutfak tasını sile sile. yumurtayı sarıdan arındırır gibi. son hali yağınız süpper dry kalıyo yani. sonra onu gereken yerlere koyuyo. bu doktorun cihantimurun keşifettiğini söylediği aleti yok heralde yağı ilkel şartlarda aktara aktara tasdan tasa kurutuyo. ama bravo valla ses çıkmadığına göre tas iyi dezenfekte edilmiş demek. kimsede komlikasyon yok.

koptum yaa gulerer :)) ne güzel anlatmışsın tekniği. dediğin gibi biraz ilkel görünüyo ama güzellik için her yol mübah olacak sanırım bize :(

PATELLA canim adam duzeltmeyi bilse duzeltir zaten adamda anlam veremiyor bence. Annemde diyor kizim git geri ceksin koydugu yaglari diyor. Geri eski hale bile getirilse verdigimiz milyarlar nolcak?Bence bu yontem cok yeni ve deneme asamasinda olan bir yontem adamlar bizim uzerimizden deneme yanilma ile ogrenmeye calisiyorlar. Biz tibbin gelismesine katkida bulunmaya haziriz da adamlar bizden iyi bilmedikleri bir yontem icin birde milyarlar hortumlamasalar. Resmen bunlar umut taciri .Bin bir umut vererek ameliyat ediyorlar ya tutarsa diye. Bence bu yontem yasaklanmali uzerinde yeterince calisilmamis tum doktorlar tarafindan mutabakata varilmamis bir yontem. Her neyse ben 6. ayin dolmasini bekliyorum umudumu koruyorum ve bu sisler inince yaglarin ne kadari kalsa kar sayicam.Ama iste su sislerden 5. ayim doldugu halde bacakta ne olup bitti bilemiyorum.

zafiyet çok doğru söylemişsin ilaçlar 30 sene deneniyomuşda onay alıyomuş fda falan. bu operasyonların bence o ülkelerde bile riski, işin kendini ne kadar amorti ettiği falan belli değil. yeterince denenmiş değil, bence de teknik oturmuş değil. adamlar bulmuşken vurgun yapıyo.maymun gözünü açınca zonklayıp kalacaklar. da olan bizlere oluyo işte.

tekbenmiyim bacakların cok guzel görünüyor bence hep etek giymelisin.keske suan benimde bacaklarım öyle olsa hep etek giyerdim.
moralim cok bozuluyor kızlar ya sokaklarda herkes elbise vs giyiyor biz yazı kış gibi geçiriyoruz:( mini elbiselere bakıp iç geçiriyorum bütün arkadaslarım kısa giyiniyor ben birgün pantolon giymekten eriycem;) bazen diyorum spor salonunamı gitsem hocaya desem içbacaklarımı kas yapmak istiyorum diye ona göre aletlerde çalıssam faydası olurmu acaba:( bide kızlar bişey sormak istiyorum diyelimki kas yaptım bacaklarımın iç kısmını,ileridede amelıyat olcam diyelim acaba kaslı bacak dezavantajmı olur hiç yapmasammı kas falan ne diyorsunuz.

kaldığım yerden itibaren okudum da tüm mesajları ( sayfa 1047-1057 ) yine tüm dengeler alt üst olmuş, kafalar karışmış :( ne kadar zormuş karar verebilmek. galiba doktora gidip muayene olmak işin en önemli ilk adımı. şimdilik sadece bunu yapayım..

tekbenmiyim bacakların cok guzel görünüyor bence hep etek giymelisin.keske suan benimde bacaklarım öyle olsa hep etek giyerdim.
moralim cok bozuluyor kızlar ya sokaklarda herkes elbise vs giyiyor biz yazı kış gibi geçiriyoruz:( mini elbiselere bakıp iç geçiriyorum bütün arkadaslarım kısa giyiniyor ben birgün pantolon giymekten eriycem;) bazen diyorum spor salonunamı gitsem hocaya desem içbacaklarımı kas yapmak istiyorum diye ona göre aletlerde çalıssam faydası olurmu acaba:( bide kızlar bişey sormak istiyorum diyelimki kas yaptım bacaklarımın iç kısmını,ileridede amelıyat olcam diyelim acaba kaslı bacak dezavantajmı olur hiç yapmasammı kas falan ne diyorsunuz.

PARİSSSS ; ben dezavantaj olacağını düşünmüyorum. Hatta tam tersi avantaj olacaktır. Daha az dolgu yada yağ gerekecektir bu durumda...

ben siteye girmeyeli ne kadar çok yorum yapılmış yarısını okudum yarısını okuyamadım şişliklerden bahsedip üzgün olan arkadaşlar inanın üzüldüm durumunuza inşallah geçer düzelir bu doktorlara pirim yaptıran bizleriz biz düzelsin derdindeyiz onlar para derdinde hem paramız gidiyor hem canımız acıyor bu nasıl iş yaa ne yapacagımızı şaştık tıp bizler sayesinde ilerleyecek resmen birer deneme tahtası olduk onlar için bende ameliyata çok hevesli idim ama bu olumsuzluklar çok korkuttu beni şimdide biriyle beraberim evlilik aşamasındayız ne halt yiyecem bilmiyorum tam bir yoluna koyalım evlilik meselesini hemen ya platese yazılıp kas yapacam acilen yada ayrılacagım çünki bu kişi modern sosyetik bir kişi ben bu bacaklarla ona ve ortamına asla uyum sağlayamam çarpık bacak la dar kot mini etek güzel elbise nasıl giyilir rezil olurum bennn yaaaaaaaaaaaaa allahım yardım et hepimize kurban olduğum :(

ben siteye girmeyeli ne kadar çok yorum yapılmış yarısını okudum yarısını okuyamadım şişliklerden bahsedip üzgün olan arkadaşlar inanın üzüldüm durumunuza inşallah geçer düzelir bu doktorlara pirim yaptıran bizleriz biz düzelsin derdindeyiz onlar para derdinde hem paramız gidiyor hem canımız acıyor bu nasıl iş yaa ne yapacagımızı şaştık tıp bizler sayesinde ilerleyecek resmen birer deneme tahtası olduk onlar için bende ameliyata çok hevesli idim ama bu olumsuzluklar çok korkuttu beni şimdide biriyle beraberim evlilik aşamasındayız ne halt yiyecem bilmiyorum tam bir yoluna koyalım evlilik meselesini hemen ya platese yazılıp kas yapacam acilen yada ayrılacagım çünki bu kişi modern sosyetik bir kişi ben bu bacaklarla ona ve ortamına asla uyum sağlayamam çarpık bacak la dar kot mini etek güzel elbise nasıl giyilir rezil olurum bennn yaaaaaaaaaaaaa allahım yardım et hepimize kurban olduğum :(

LOLİ06; hislerini ne güzel anlatmışsın. Yazdıklarını okurken yüreğime birşeyler saplandı çok üzüldüm. Bu nasıl zalim bir dert böyle...Seni ,burdaki hepimiz çok iyi anlıyoruz.
DEMREDEMRE; nasılsın nerelerdesin? Nasıl geçiyor silikonlu günler?

canım seni çok iyi anlıyorum..bende bu meseleden dolayı çok sorun yaşıyorum.hatta çok sevdiğim ve beni seven birinden kaçma çabalarımın nedenlerinden biride bu ortak derdimiz:((
olmuyo burdan başka biyerde birileriyle hatta bu kişi karşı cins olunca bu derdi anlatmak öyle kolay değil hatta hiç değil..anlatamıyosun işte benim bacaklarım çarpık diyemiyosun karşı tarafa ki bunu kız arkadaşlarımla bile paylaşamıyorum.anlatması o kadar kolay bi durum değil utanıyo sıkılıyo insan ve başlanmış yada başlayacak olan ilişkileri bile en başından etkiliyor..bu konuda nasıl davranacağımızı ne yapacağımızı bilmiyoruz ama Allah hepimizin yardımcısı olsun.herşeyi sonunda hayırlara vesile etsin inşaallah.Amin.

Allahım sonunda mesaj sayım 25 olabildi ve albümlere bakabildim.

TEKBENMİYİM bacakların çok güzel görünüyo. sağlıkla kullan inşallah. Ahmet beye yağ enjeksiyonu yaptırmıştın sanırım sen. bacağının önceki halini de bir koysan, kıyaslama yapabilsem bende, doktor hakkında da fikir edinmiş olurum?

DEKA senin de bacakların çok güzel olmuş.sen hangi doktora gittin, ne yaptırmıştın kaçırdım ben. tekrardan yazar mısın? teşekkürler..

fiyat konusunda daha ayrıntılı bilgi verebilir misiniz acaba?resim olan varsa elinde bana ulaştırabilir mi mesaj yoluyla?teşekkür ederim kızlar..

merhaba arkadaşlar , ameliyat olan arkadaşlar son gelişmelerinizigösteren resimler eklerseniz sevinirim, ben geçen gün bir spor salonuna yazıldım, sahibine ben bacak kası yapmak istiyorum iç bacaklarımı vebaldırlarımı kalınlaştırmak istiyorum dedim , tamam yaparız gelişir onlar dedi ve başladım hareketlere, biraz ağır ,yorucu bir çalışma ama inşallah başaracağım, eğer gelişme olursa sizleri de haberdar edip en ayrıntısına kadar anlatacağım canlarım , en doğrusu en sağlıklı ve en ucuzu spor, bütün bilimsel gelişmeleri de göz önüne alarak çalışacağım. umarım başarılı olurum size de yardımcı olurum. Ha bu arada ben bir şeyi kafaya koydum mu kesin sonuca ulaşırım kızlar :)

merhaba arkadaşlar , ameliyat olan arkadaşlar son gelişmelerinizigösteren resimler eklerseniz sevinirim, ben geçen gün bir spor salonuna yazıldım, sahibine ben bacak kası yapmak istiyorum iç bacaklarımı vebaldırlarımı kalınlaştırmak istiyorum dedim , tamam yaparız gelişir onlar dedi ve başladım hareketlere, biraz ağır ,yorucu bir çalışma ama inşallah başaracağım, eğer gelişme olursa sizleri de haberdar edip en ayrıntısına kadar anlatacağım canlarım , en doğrusu en sağlıklı ve en ucuzu spor, bütün bilimsel gelişmeleri de göz önüne alarak çalışacağım. umarım başarılı olurum size de yardımcı olurum. Ha bu arada ben bir şeyi kafaya koydum mu kesin sonuca ulaşırım kızlar :)

ARZUXX ; haftanın kaç günü gidiyorsun ve nasıl bir çalışma programı izliyorsun?
GÜLERER; şişliklerde azalma varmı? Yağ alınan yerlerdeki çukurluklar doldumu, görüntüsü nasıl?

dior daha yeniyim 2 defa gitim ama haftada en az 5 defa gitmeyi planlıyorum, ben sadece bacak kası yapmak istediğimi söyledim onlar da ona göre hangi aletlerde nasıl çalışacağımı gösterdiler, mesela 20 dak yürüyüş bandına çıkıyorum 15-20 dakika bisiklet sürüyorum , daha sonra iç bacakları çalıştıran bir alet var onda çalışıyorum bacaklarımı kapatmaya çalışıyorum, ve buna benzer birkaç alet daha var, yatıp ayak uçlarımla ağırlık kaldırmaya çalışıyorum bu haerket en etkili olanı dışarıdan bile baldırlarımın nasıl yukarıya doğru şiştiğini her harekette görüyorum ,daha sonra elime ağırlık alıp parmak uçlarımda 10 saniye bekliyorum vs. Bence işe yarayacak ama benim heryerim tutudu :(. bacaklarım ağrıyor şimdi .Kızlar bu işe yararsa hepbirlikte spor salonlarına gidelim okadar zorlukla kazandığımız paralar da cebimize kalsın . İnşallah olur kas , bunu sizin için de istiyorum ben başarırsam siz de başarırısınız :)

Back
X