Bacak dolgusu yaptıran var mı?

DİOR, merhaba mesajını şimdi okudum. ben yüzmeye geçen ay tekrar başlamıştım. spor derken ben sadece yüzüyorum uzun süredir. onu engellemiyor.
KATREE, geçmiş olsun. bacakların çok güzel olmuş. benimkine benziyor sanırım ameliyat öncei halimiz de benziyormuş. ben çorabı 1. haftadan sonra ara ara giymeye başlamıştım. şiştiği zamanlar giyiyordum. korseyi galiba 1 ya da 1.5 hafta giymiştim. benimde her iki taraftaki ödem aynı değildi. solda daha fazlaydı. benim neredeyse 3 ay olmak üzere şişlikten eser yok ama bileklerdeki yağlar da biraz erimiş.

bu arada az önce demet akbağ'ın oynadığı bir film vardı, mayolu olduğu bir sahnede arkadan görüntüsü vardı, iki taraflı silikon kesi izi gördüm. belki bana öyle geldi ama bir yerde bulursanız, nette bir sitede, görüntü silikon ksisi gibi.

Son düzenleme:
PATELLA ; geçmiş sayfada spor yaptığın için özellikle sana spor ile ilgili sorular sormuştum. Burdan bir daha yazayım. Nasılsın? Spor yapıyormusun ve yapıyorsan eğer silikon açıısndan bir sorun varmı? Cevaplarsan çok sevinirim...

KATREE_ çok güzel görünüyor. Bunun ameliyat ile olduğuna inanmak güç. Yani o kadar iyi görünüyor. Sağlıcakla, mutlulukla kullan...

ay gerçekten miii o kadar iyi mi,nasıl mutlu oldum ya,Allah dilerim tüm isteyenlre nasip etsin,dizimin arkasında iç kısımlarına doğru kesi yerlerim var,aslında dikkatli bakınca belli oluyor,sanırım o da zamanla hafifler.

Aklıma geldikçe yazdığımdan kusura bakmayın arkadaşlar biraz fazla mesaj yazdım ama KATREE bir soru daha soracağım. Sen ankarada yaşıyordun değilmi? Ameliyat olup ankaraya döndükten sonra tekrar istanbula ,doktora kontrole gittin mi?

DİOR, merhaba mesajını şimdi okudum. ben yüzmeye geçen ay tekrar başlamıştım. spor derken ben sadece yüzüyorum uzun süredir. onu engellemiyor.
KATREE, geçmiş olsun. bacakların çok güzel olmuş. benimkine benziyor sanırım ameliyat öncei halimiz de benziyormuş. ben çorabı 1. haftadan sonra ara ara giymeye başlamıştım. şiştiği zamanlar giyiyordum. korseyi galiba 1 ya da 1.5 hafta giymiştim. benimde her iki taraftaki ödem aynı değildi. solda daha fazlaydı. benim neredeyse 3 ay olmak üzere şişlikten eser yok ama bileklerdeki yağlar da biraz erimiş.

bu arada az önce demet akbağ'ın oynadığı bir film vardı, mayolu olduğu bir sahnede arkadan görüntüsü vardı, iki taraflı silikon kesi izi gördüm. belki bana öyle geldi ama bir yerde bulursanız, nette bir sitede, görüntü silikon ksisi gibi.

çok teşekkürler canım.evet ,ben senin resimlerini görmedim ama yazdıklarından bacaklarımızın aynı olduğunu düşündüm bende.zaten ameliyat süreci,şekli,dr vb.şeylerimiz de aynıydı.ben varis çorabını hala giyiyorum.bilmiyorum benimde bileklerim erir mi ama inş.erimez de böyle kalır,bu halinden memnunum.senin şimdiki hali nasıl,benimkinin bu haline benziyor mu? eskiye dönmez dimi bacaklarımız :)

PATELLA ; geçmiş sayfada spor yaptığın için özellikle sana spor ile ilgili sorular sormuştum. Burdan bir daha yazayım. Nasılsın? Spor yapıyormusun ve yapıyorsan eğer silikon açıısndan bir sorun varmı? Cevaplarsan çok sevinirim...

DİOR, yüzmeyi asla engellemiyor ama daha önce de dediğim gibi bacaklarının üzerine yani katlayıp üzerine oturma alışkanlığı olan gruptaysan daha dikkatli olman gerekiyor. basketbol tarzı bir sporla ilgilenmiyorum ama sanırım basketbol oynayamazdım.

ekstra birşeyler de yazayım, 3 ay dolmak üzere ve ben orada bir silikon olduğunun varlığını unuttum. bir sü
re önce hızla katlayıp oturduğum bir gün çok canım yanmıştı. o günden beri daha dikkatli oluyorum belki bu nedenle rahatım. bir haftadır hep etek giyiyorum, rahatım, "kimse bana bakıyor mu?" gerginliğini asla yaşamıyorum. dediğim gibi şunu farkettim, kimsenin bacağı kusursuz değil. en azından biz türklerin bacağı kusursuz değil. kemikle ilgili sorunu olan bir millet olarak zaten bacak çarpıklığı bizde sık olan birşey. "bacakların güzelmiş" iltifatının abartılı olduğunu düşünüyorum ama fena da değil aslında. bir de ne kadar kısa giyersen alt bacaktaki görüntüyü o kadar gizliyosun alında.dizde ya da hafif diz üstünde değil de biraz daha kısayı tercih ediyorum bu nedenle. henüz topukluyla giymedim. çarpıklık kemikte olduğundan topuklu giyince sanki daha belirgin olacakmış gibi bir düşüncem var ama lerleyen günlerde topukluyla da giymeyi düşünüyorum. en önemlisi , en kritik olan "insanlar bana bakıyor mu?" kuruntusunu yendim. şunu düşünüyorum, önce kendi bacaklarına baksınlar;). bu şaka deil, gerçekten biz türklerin bacakları biraz çarpık:) düşünsenize ya rus olsaymışız, bu bacaklarla. şanslıyız bence:)

TEKBENMİYİM, yukarıda birşeyler anlatmaya çalıştım. zamanım olsa inanın daha çok siteye girip , daha çok bilgi vermek isterim. boş bir an bulabilsem hemen foto ekleyeceğim sizler için. bir de şunu söylemek istiyorum, silikon belki bazılarına göre risk ama bu ameliyat benim hayata bakışımı bile değiştirdi diyebilirim. hayattaki en doğru kararım olduğunu düşünüyorum. dediğim gibi büyük bir özgürlük.

Son düzenleme:
QUOTE=katree_;21519144]çok teşekkürler canım.evet ,ben senin resimlerini görmedim ama yazdıklarından bacaklarımızın aynı olduğunu düşündüm bende.zaten ameliyat süreci,şekli,dr vb.şeylerimiz de aynıydı.ben varis çorabını hala giyiyorum.bilmiyorum benimde bileklerim erir mi ama inş.erimez de böyle kalır,bu halinden memnunum.senin şimdiki hali nasıl,benimkinin bu haline benziyor mu? eskiye dönmez dimi bacaklarımız :)[/QUOTE]

merak etme , diz kızmı asla eskisi gibi olmayacak. bilekteki yağlar sanırım biraz da olsa eriyor. olsun çok da göze batmıyor. çok erirse ileride sadece bileğe yağ enjeksiyonu olu biter. o zor birşey değil gibi duruyor, silikonun yanında. ama inşallah erimez.

Son düzenleme:
Aklıma geldikçe yazdığımdan kusura bakmayın arkadaşlar biraz fazla mesaj yazdım ama KATREE bir soru daha soracağım. Sen ankarada yaşıyordun değilmi? Ameliyat olup ankaraya döndükten sonra tekrar istanbula ,doktora kontrole gittin mi?

ameliyat olduktan 5 gün sonra da ordaydım,2. gün hast.kontrol etti.bir de 5.gün kontrol etti,dönebileceğimi söyledi.kontrole ne zman geleceğimi sordum,bir kaç ay sonra gel dedi.

PATELLA; çok teşekkürler cevaplar için. Şu tespitine ise katılıyorum ; dizde veya diz üstünde giymek değilde daha kısa giymek her zaman için çarpıklığı gizlemede daha kurtarıcı oluyor.

hiç denemedim aslında, o kadar çok koşup zıplamaya korkarım.

ok,ben dener sana haber veririm,ben biraz tez canlıyım.gerçi sorun olcağını sanmıyorum,ama tabi henüz benim için belki erken ama mesela dün yetişmem gereken yer vardı,koşar adım yürüdüm,sorun çıkmadı.

iyi dilekleriniz için teşekkürler SADDY,TEKBENMİYİM...
saddy haklısın ne yazık ki çok pahalı cidden.ama ben hem bu parayı verip hem de memnun olmasaydım inan daha mutsuz olurdum.öyle olsa hem maddi kayıp hem de manevi açıdan çok üzülürdüm.
bir de öyle evlenemeyeceğim gibi geliyor yazmışsın,hiç böyle şeyler düşünme.ve sırf bu yüzden kendini geri çekip,kaçma lütfen.bacaklarımız eğri diye mutlu olamayacakmıyız.her şey taş gibi bir fizik ya da sütun gibi bacak değil.bak benm uzun zamandan beri erkek ark.var.ben bunu yaptırsam da Allahın izniyle evlenmeyi düşünüyorduk,yaptırmasam da.üstelik dile getirmedi ama eminim parantezlerimi de farkındaydı bence,sanırım bizler biraz daha kafaya takıyoruz bildiğimiz için.ama tabi şu da bir gerçek benim eskiye oranla özgüvenim daha fazla.inşallah sen de en kısa zaman da istediğin bacaklara sağlıkla mutlulukla kavuşursun.

Amin canım inşaallah.çok sağol güzel düşüncelerin için.

ben dolgu maddesine çok sıcak bakmadığım için,onu hiç konuşmadım,dr.da hiç bahsetmedi.eğrilik yoksa senin işin eminim daha kolay olur.
silikon doğal durur mu gibi bişey yok,silikon belli olmuyo ki,orantısız bi çıkıntı falan hiç yok.yani ben bi ara acaba silikon koymayı unuttu mu diye dalga geçiyodum.gayet doğal yani en azından benim öyle,kaslı falan bi görüntü hiç yok.ama zaman ne gösterir bilemem tabi.bi de şimdi ben sana ne desem yalan olur.dr.un ne derse onunla birlikte karar al,yani dr.dinlemekte fayda var.bana silikon iyi olur,belki sen de yağ. enj iyi durur,bilemeyiz..sen hangi dr.düşünüyosun bilmiyorum ama seçeneklerin arasında benim ameliyatımı yapan dr. da olsun derim,ameliyatı ona olmasan bile mutlaka görüşünü al,pişman olmazsın.

Katree oncelikle fofograf ekledigin coooook tesekkurler :) veeeeeeee bacaklarin harika,kusursuz,muhtesem olmus,bilmesem kesinlikle ameliyat oldugunu dusunmezdim,abartmiyorum gercekten cok ama cok begendim,gule gule saglikla kullan canim!!! Masallah :nazar:

Gorusmeyi dusundugum dr.lar arasinda senin doktorun da var zaten hele de bu sonucu gordukten sonra..silikon olmasindan dolayi bi endisem yok zaten umarim ben de iyi sonuc olurum ama cok heyecanlandim su anda resimlerini gorunce,bi de kesi izleri hic belli degil yaa daha 25 gun olmus bu durum ben ayri sevindirdi biliyosun kesi izleriyle ilgili kac soru sordum ben bile hatirlamiyorum :40:

Katree oncelikle fofograf ekledigin coooook tesekkurler :) veeeeeeee bacaklarin harika,kusursuz,muhtesem olmus,bilmesem kesinlikle ameliyat oldugunu dusunmezdim,abartmiyorum gercekten cok ama cok begendim,gule gule saglikla kullan canim!!! Masallah :nazar:

Gorusmeyi dusundugum dr.lar arasinda senin doktorun da var zaten hele de bu sonucu gordukten sonra..silikon olmasindan dolayi bi endisem yok zaten umarim ben de iyi sonuc olurum ama cok heyecanlandim su anda resimlerini gorunce,bi de kesi izleri hic belli degil yaa daha 25 gun olmus bu durum ben ayri sevindirdi biliyosun kesi izleriyle ilgili kac soru sordum ben bile hatirlamiyorum :40:

teşekkürler canım,sizin için ekledim zaten inan.böyle güzel şeyler duyunca keyfim daha da yerine geldi :)) darısı sana inş. ;)
yalnız çorapta kesi yerleri çok çıkmamış ama çorapsız henüz belli oluyo yani,çoraba da çok aldanmamak lazım,ama ben bu incecik çoraptan da net şekilde gözükür sanıyordum,çok belli olmaması hoşuma gitti.

Back
X