Bacak dolgusu yaptıran var mı?

KATREE_resim yüklemişsin nasıl görebilirim ben kışın bu ameliyatı olmayı düşünüyorum bana yardımcı olabilirmisin?birde ağrıların geçtimi bacaklarını bükebiliyormusun? silikon hissediliyormu ameliyat izi ne durumda ltf.cevap yazarsan sevinirim.

canım profil bilgilerine girdiğinde yazdığım cevaplar var.kimi okumak istiyosan o kişinin profiline girip okuyabilirsin.senin sorularının hepsini hatta fazlasını anlattım önceki sayfalarda.silikon ne görüntü olarak ne de elle dokunduğunda hissedilmiyor,ameliyat izi sadece silikon koyulan yerdeki kesi izi var, o da zamanla geçiyormuş..

OZGURDU ; öncelikle teşekkürler canım.benim özel msj hakkım henüz olmadığından burdan cvp vermek zorunda kaldım.evet dediğin dr.a oldum ben. bencede bi görüşmekte fayda var.inş.senin de hayırlı haberlerini en kısa zamanda bekliyoruz,her şey gönlünce olsun..

SILASI sanirim sen de silikon yaptirmak istiyodun yanlis mi hatirliyorum? ne oldu sen gorustun mu dr.la?

evet ,bende silikon düşünüyorum,benimde çok şükür para sıkıntım yok ama yer ve zaman yönünden çok sıkıntıdayım.ben istanbul istiyorum eşim ankara diyor.hatta bulunduğum ile plastik cerrah geldi.eşim onunla konuşmuş,bir görelim demiş.ama asla....çünkü,bu kadar bekledim ve bir kere yapılacak.en iyisi olsun istiyorum.bende pratik yapmasınlar dimi...

selam,katree cigim bacaklarin mükemmel ötesi olmus,harikalar nazar degmesin,ben kalin bacak seviyorum...sanirim sen gencsin cesaret ettin ve yaptirdin ben 40 yasimdayim canim,bu yastan sonra ne yazikki cesur olmuyor insan,ancak yagla iste yaptiracamda blommee nin haberlerini bekliyorum...güzel bacaklarinla ,güzel günler diliyorum canim benim:nazar:

silasi canim benim nasilsin,tsk ederim iyiyim,bir ara düsük tansiyon sorunu yasadim ama simdi iyiyim ,blomma nin ameliyatinin sonucunu bekliyorum,ah bir cesaret edebilsem,gelicem türkiyeyede iste,umarim o cesareti bulurum,,,silasicim sen silikon istiyodun,bak katree nin bacaklari gercekten cok güzel,.sende yaptir ,ben bu yastan sonra ona cesaret edemem,ancak yag enjeksiyonu yaptirirm,biliyosun oda sansa kalmis

evet ,bende silikon düşünüyorum,benimde çok şükür para sıkıntım yok ama yer ve zaman yönünden çok sıkıntıdayım.ben istanbul istiyorum eşim ankara diyor.hatta bulunduğum ile plastik cerrah geldi.eşim onunla konuşmuş,bir görelim demiş.ama asla....çünkü,bu kadar bekledim ve bir kere yapılacak.en iyisi olsun istiyorum.bende pratik yapmasınlar dimi...

Oyle tabi ki kesinlikle isini iyi yapan,tecrubeli ve referanslari saglam bi doktor olmali,vucudumuzun neresi olursa olsun estetik cok onemli bi ameliyat riske atilmaz o yuzden ankarayi,baska sehirleri birakip istanbula gitmelisin bence..Ben senin yerinde olsam simdiye kadar coktan yaptirmistim,maalesef ben ekonomik olarak hazir olacagim zamani beklemek durumundayim..insallah kisa zamanda Katre gibi senin de guzel sonuclarini goruruz :))

Ameliyat sonrasi bacaklarimiza ne kadar sure sonra epilasyon yapabiliyoruz doktorlar bununla ilgili bisey soyluyolar mi acaba :) mesela lazer yaptirmanin zarari olur mu silikona??

Ameliyat sonrasi bacaklarimiza ne kadar sure sonra epilasyon yapabiliyoruz doktorlar bununla ilgili bisey soyluyolar mi acaba :) mesela lazer yaptirmanin zarari olur mu silikona??

nerden aklına geliyor bu tarz sorular :)) bu hiç aklıma gelmemişti,lazer yani...ama niye bişey olsun ki,kasın altında taaa...yani silikona bişey olması için,lazerin önce kasa zarar vermesi lazım,o da olmaz..

Oyle tabi ki kesinlikle isini iyi yapan,tecrubeli ve referanslari saglam bi doktor olmali,vucudumuzun neresi olursa olsun estetik cok onemli bi ameliyat riske atilmaz o yuzden ankarayi,baska sehirleri birakip istanbula gitmelisin bence..Ben senin yerinde olsam simdiye kadar coktan yaptirmistim,maalesef ben ekonomik olarak hazir olacagim zamani beklemek durumundayim..insallah kisa zamanda Katre gibi senin de guzel sonuclarini goruruz :))

inşallah...ama işte anladım ki herşey parayla da olmuyor.zaman,doğru dr. hepsi olunca oluyor.evli olunca daha da zor oluyor işler.eşinide dinlemek zorundasın.kafana göre çekip gidip yaptırıp gelemiyorsun.umarım sende rahatça işlerini ayarlar yaptırırsın....bunu kalpten diliyorum....

nerden aklına geliyor bu tarz sorular :)) bu hiç aklıma gelmemişti,lazer yani...ama niye bişey olsun ki,kasın altında taaa...yani silikona bişey olması için,lazerin önce kasa zarar vermesi lazım,o da olmaz..

Benım aklıma gelir iste boyle pimpirikliyimdir :))))) silikona zarar vermek degil de aslinda tabi ki ona zarar vermez de ne biliyim hani su kadar sure sonra yaptirmalsiniz gibi bisey dedi mi diye sormak istemistim :) Daha cok soru sorarim ben bu gidisle,sasirmayin :) Katre seni tanimiyorum ama ameliyat bu kadar yeniyken bu kadar sabirla ve ilgiyle burayi takip etmen cok guzel yaa eksik olma..

inşallah...ama işte anladım ki herşey parayla da olmuyor.zaman,doğru dr. hepsi olunca oluyor.evli olunca daha da zor oluyor işler.eşinide dinlemek zorundasın.kafana göre çekip gidip yaptırıp gelemiyorsun.umarım sende rahatça işlerini ayarlar yaptırırsın....bunu kalpten diliyorum....

Silasi cok sagol ayni sekilde ben de senin icin diliyorum..Haklisin aslinda ben bekarim ve evlilik simdilik uzak bana,bu sekilde konusmam kolay tabi..evlilik,sorumluluk zor seyler,insallah en kolay sekilde halledersin hepsini..

2 gündür dar paça pantolon ve uzun topuklu çizme giyiyorum.Bunda ne var diyebilirsiniz ama hayatımda ilk kez pantolon ve çizmeyi şekilleri değişmeden içeri ya da dışarı eciş bücüş bir hal almadan giyebildim.Hatta öyle hoşuma gitti ki dün bir tane daha çizme aldım.Şu an ki hallerinden tam olarak memnun olmasam da en azından kışı rahat geçireceğim için mutlu oldum.Ne rüzgarın bacağımın hatlarını ortaya çıkarmasından ne de hep bol paça giyme zorunluluğundan moralim bozulmayacak hiç değilse.Umarım en kısa zamanda 2. operasyonu geçirir ve yazın havuz başında kızım ve eşimin yanında rahatça bulunabilirim.Ben bu kadarıyla bile mutlu olabildim.Darısı ve daha iyisi isteyen herkesin başına innnşallah...

2 gündür dar paça pantolon ve uzun topuklu çizme giyiyorum.Bunda ne var diyebilirsiniz ama hayatımda ilk kez pantolon ve çizmeyi şekilleri değişmeden içeri ya da dışarı eciş bücüş bir hal almadan giyebildim.Hatta öyle hoşuma gitti ki dün bir tane daha çizme aldım.Şu an ki hallerinden tam olarak memnun olmasam da en azından kışı rahat geçireceğim için mutlu oldum.Ne rüzgarın bacağımın hatlarını ortaya çıkarmasından ne de hep bol paça giyme zorunluluğundan moralim bozulmayacak hiç değilse.Umarım en kısa zamanda 2. operasyonu geçirir ve yazın havuz başında kızım ve eşimin yanında rahatça bulunabilirim.Ben bu kadarıyla bile mutlu olabildim.Darısı ve daha iyisi isteyen herkesin başına innnşallah...

tekbenmiyim,çok sevindim senin adına.çizmelerini,güzel bacaklarınla güle güle giy canım.sen beğenmeyip 2.operasyon düşünsen de bence bu halide çok güzel.ama madem istiyosun dilerim 2.operasyonu en kısa zamanda olup,isteğine kavuşursun.bu arada ben de dün dar paça kot aldım ilk defa :) güzel bi duygu cidden,seni çok iyi anlıyorum.bu arada iyi bayramlar şimdiden...

Arkadaşlar,bayram günü fırsatım olur-olmaz o yüzden şimdiden kutlayım,ailenizle,sevdiklerinizle nice sevgi dolu,huzurlu,mutlu bayramlar diliyorum hepinize...

Canım güldürdün beni :1:
Sorun müşterek olunca...detaylarıda aynı oluyormuş bunu öğrendim yazdıklarından...endişeler tıpkısının aynısı..dahası da var ama sen o kısmını atlattın canım...çizmeni giyersin istediğin mekana gidersin...bu mekan bir ev ise eğer...''yok yok..girmiyeyim ben'' tripleri yapmadan rahatça çizmeni çıkarıp girebilirsin....
Mutlu olmana çok sevindim...etek giydiğin günler uzak değildir inşallah canım.
.

Katreecim resimlerini göremiyorum, arkadas olmamiza ragemn, cektinmi resimlerini ? benmi yanlis yerden bakiyorum acaba.. ??
Resmini görebilirsem cok sevinirim, bende senin doktorunu dusunuyyorum, ve bana gercekten cok yardimci olmus olursun canim..

Back
X