tabiki yardımcı olmaya çalısırım ben amelıyat olalı 2 hafta oldu öyle zorlanacagın bir amelıyat degıl bel kısmımdan yag alındı ve bacaga enjekte edıldı alınan yag 1 kılo bıle degıl zaten hıfzı bey sana herşeyı anlatacaktır bana 2 3 seans dedi senındemı dizden asagıdakı bolgede problemın benım bıleklerım ınceydı bıleklere enjekte edıldı bırde dizden asagıdakı bölgeye yani baldır dedıgımız kısıma enjekte edıldı ılk seanstan sonra gerıye kalan yaglarım saklandı şuan ve bellı aralıklarla seanslara gidicem en az 3 ay ara dedi hıfzı bey ben temmuzda bidaha yaptırıp sonra bir 6 ay sonra düşünüyorum son seansı umarım senın ıcın de en iyisi olur sormak istedıgın bişey olursa ben genelde burdayım
merhaba leydi063 benimde durum seninki gibi alt bacaklarim ince ben aslinda injek degil de silikon dusunuyordum ama sizin yazilari okuduktan sonra kararsiz kaldim.sen yaptirdiktan simdiye uzun zaman gecmis hala bacaklarin kalinmi? ve yag dolgusundan memnunmusun?lutfen beni bu konuda iyice bilgilendir.bacaklarindaki yag eridimi ? simdiden tskr cnm