Bacak dolgusu yaptıran var mı?

tabiki yardımcı olmaya çalısırım ben amelıyat olalı 2 hafta oldu öyle zorlanacagın bir amelıyat degıl bel kısmımdan yag alındı ve bacaga enjekte edıldı alınan yag 1 kılo bıle degıl zaten hıfzı bey sana herşeyı anlatacaktır bana 2 3 seans dedi senındemı dizden asagıdakı bolgede problemın benım bıleklerım ınceydı bıleklere enjekte edıldı bırde dizden asagıdakı bölgeye yani baldır dedıgımız kısıma enjekte edıldı ılk seanstan sonra gerıye kalan yaglarım saklandı şuan ve bellı aralıklarla seanslara gidicem en az 3 ay ara dedi hıfzı bey ben temmuzda bidaha yaptırıp sonra bir 6 ay sonra düşünüyorum son seansı umarım senın ıcın de en iyisi olur sormak istedıgın bişey olursa ben genelde burdayım

merhaba leydi063 benimde durum seninki gibi alt bacaklarim ince ben aslinda injek degil de silikon dusunuyordum ama sizin yazilari okuduktan sonra kararsiz kaldim.sen yaptirdiktan simdiye uzun zaman gecmis hala bacaklarin kalinmi? ve yag dolgusundan memnunmusun?lutfen beni bu konuda iyice bilgilendir.bacaklarindaki yag eridimi ? simdiden tskr cnm

KATREE,Slm.senden ricam resimlerini nasıl görebilirim?silikon taktırdığın için görmek istiyorum ona göre karar verecem bende silikon yaptırmak istiyorum ltf.cevap verirsen sevinirim.

blomma,bacakların gerçekten çok güzel ve doğal duruyor.ben dışarda görsem yapıldığı hiç aklıma gelmez,ne güzel bacakları var derim.bin kere maşallah:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

blomma

Bacakların oldukça iyi görünüyor. Özellikle topuklu ile çekilenleri çok beğendim....

Kizlar cok tesekkür ederim yorumlariniz icin, evet eskisinden iyi oldugu dogru ama söyle kalin sutun gibi olsaydi hic fena olmazdi darisi size artik, umuyorum siz istediginize kavusursunuz...

SEVA canim hosgeldin ama o sordugun kisiler uzun zamandir yazmiyor artik eger bu ise kalkisacaksan sana tavsiyem üsenmeden bütün sayfalari oku, ben hepsini okudugum halde karar vermem cok zor oldu....

SEVA canim hosgeldin ama o sordugun kisiler uzun zamandir yazmiyor artik eger bu ise kalkisacaksan sana tavsiyem üsenmeden bütün sayfalari oku, ben hepsini okudugum halde karar vermem cok zor oldu....

mrba blomma.yorumlardan anladigim kadar sende silikon yaptirmisin.hangi dr yaptirdin ve fiyati ne kadar?.nasil gozukuyor bacaklarin? arkadaslar resimlerden bahs ettiler nerden baka bilirim senin resimlere merak ettim.tskr simdiden

Yeni gelen arkadaslar hepiniz hosgeldiniz bütün sorularinizin cevaplari gecmis sayfalarda var okumanizi öneririm..

Sevgili Blomma bacaklarin cok guzel, bayildim. Bence ince siyah corapla bile ince durmuyorlar, harika olmus. Acaba kime, hangi sehirde, kaca yaptirdigini yazabilir misin bana ozelden? Ben de yaptirdim ama memnun degilim; belki de ikinciyi mi yaptirmak lazim bilmiyorum.

Katree nerelerdesin fotograf bekliyoruz :) canim eger yeni foto cekersen senden ricam yuzun gorunmeyecek sekilde omuzlarina kadar boydan cekermisin cunku sadece bacaklari yakindan cektigimiz zaman tam anlasilmiyor normalden farkli gorunebiliyor..mumkunse tabi ;)

tamam,ekledim canım,silmeyecem bakabilirsin,ilerleyen zamanlarda son halini koyacağım,yine ona göre de bi fikir edinirsin.karşılaştırma yaparsın.

merhaba,sorunlarınızı ve çözümlerinizi okudum.yaram deşildi çünkü ben bacaklarıma okadar isyan ettimki Allah bana bacakları bana benzeyen ikide evlat verdi..kendim aynalardan nefret ederdim şimdi aynalar hep yanımda dolaşıyor sanki, içimin yağları eriyor.böyle düşündüğüm için Allahımdan çok utanıyorum ama elimde değil.kızlarım için karar vermem lazım ama çok zor. risklerinden çok korkuyorum.ilerde hamile kalınca sorun olurmu acaba,ağrıları olurmu,sakatmı kalırlar,bugünleri ararmıyız,siteyi keşfedip okuyunca sabaha kadar uyumadım.sizler kimsiniz,ciddimisiniz..ne olur banada resim yollayın,dr ismi ve yerini yazın,risklerinden bahsedin.yardım edin.kendimden geçtim bari kızlarım mutlu olsun..

blomma geçmiş olsun ilk haline göre ciddi değişiklik var.
tekbenmiyim gidebildin mi kontrole? ikinci ameliyatı birlikte olalım istersen? havalar biraz düzelince

kızlarrrrrrr bende çook istiyorum bacaklarımın kalınlaşmasını...çok inceler yaa:(hiç beyenmiyorum.

geçmiş olsun ... darısı başımıza... etek giyinmenin özgüvenini umarım biz de tadarız. umarım birgün eşimize yaa da yanımızdakilere kıvırmadan mağaza vitrinlerinin önünden göz ucuyla değil giyerek gösteririz...
inşallahhhhhh etek elbise bunları hiç giyemedim:( kalın bacaklı kadınlara bayılıyorum yaa:) offffff banada dr.tavsiyeleri verin nolur kızlar
Arkadaslar siteye ne oldu neden fotolari neden goremiyorum.

bende fotoları göesem sevincem...

geçmiş olsun ... darısı başımıza... etek giyinmenin özgüvenini umarım biz de tadarız. umarım birgün eşimize yaa da yanımızdakilere kıvırmadan mağaza vitrinlerinin önünden göz ucuyla değil giyerek gösteririz...
inşallahhhhhh etek elbise bunları hiç giyemedim:( kalın bacaklı kadınlara bayılıyorum yaa:) offffff banada dr.tavsiyeleri verin nolur kızlar

bende fotoları göesem sevincem...

merhaba,
3 ay önce alt bacak içlerine ve bileklere yağ enjeksiyonu ve diz içlerinden yağ alımı ameliyatı olmuştum, şu anda en son anlattığımdan farklı bir durum yok. yani halimden memnunum, istediğimi giyiyorum ama bacaklarım arasında 1,5- 2 cm kadar kalınlık farkı var. ikinci bir ameliyatı düşünüyorum ama biraz gereksiz de geliyor. bir ara tekrar dr ile görüşücem ve karar vericem.
spor yapıyorum, ve yeni diyete başladım 3-4 kilo kadar fazla mı vermek için. bunun da bir zararı olacağını sanmıyorum.
kısaca böyle, mutluyum, istediğin eteği elbiseyi giymek güzel bir duyguymuş, herkese tavsiye ederim.
sevgiler
darısı başıma inşallah...
kızlar,sanırım resim sizi aldatıyor,bacağıma kalın diyosunuz ama bacağım kalın değil,tam ideal diye düşünüyorum,yani bu haline göre biraz ince olsa ince olurmuş,kalın olsa da kalın bir bacak olurmuş,benim kendi bacağım zaten kalın değildi.çok değişen bişey yok.bunu özellikle kalın bacak sevenler için açıklama ihtiyacı duydum eğer resme bakıp silikon çok kalınlaştırıyor diye düşünüyorsanız,yanılmanızı istemem.sizin için ölçtüm,kendi bacağınızla karşılaştırırsanız belki bi fikir verir...
bilek:21cm
baldır(en kalın kısmı):32cm
diz kapağıyla çevresi:34 cm
üst bacağın orta kısmı:44 cm

canm bu ölçüler amelyattan sonraki ölçüler mi? bende kendi bacağımı ölçtüm senle aynı çıktı...ve bana çok ince geliyo bu ölçülerim...kalınlaşmasını çok istiyorum.

arkadaşlar valla 2kez doğum yaptım şu bacaklarım bi şişmanlamadı:) benim sonum operasyon olcak.
boyum 173,kilom 65 kollarımda etli kalın ama şu bacaklar ince...hiç güzel durmuyo.

amelyat olan arkadaşlar banada dr.adı verin lütfen.

Back
X