Mrb arkadaslar,
Ben foruma yeni üye oldum.Nette bu konuyla ilgili arastirma yaparken bu siteyi buldum ve birkac gündür okuyamaa calisiyorum,fakat o kadar cok enrty var ki,zamanim yetmez hepsini okumaya.Acikcasi biraz rahatladim,bu dertten muzdarip olan bu kadar cok insanin oldugunu tahmin etmezdim.Hepinizi o kadar iyi anliyorum ki,neler hissettiginizi,insanin istedigi herseyi giyememesi cok kötü birsey ya.Burada bazi arkadaslarin ameliyat olup memnun olmadigini okuyunca cok üzüldüm ve biraz karamsarliga kapildimim acikcasi,ama yine de bu dertten kurtulmaya kararliyim.Bir yazi daha kisa sort giymeden geciremem,cünkü gercekten tahammülüm kalmadi.Benim sizlere bir sorum olacak,yardimci olursaniz cok mutlu olurum.Ben yurtdisinda okuyorum ve hayatimda Türkiye'ye hic gelmedim.Daha dogrusu Bulgaristan türklerindenim,ama su anda Almanya'da bulunmaktayim,egitimimi burada sürdürüyorum.Aranizda Ferruh Bey'e ameliyat olan var mi(Ankara'daki doktor,su an soyadini unuttum)? Ben silikon taktirmaktan cok cekiniyorum,cünkü ileride sorun yaratip yaratmayacagindan emin degilim.Üstelik iyilesme süreci de uzun sürüyormus,halbuki benim fazla zamanim yok,master tezimi hazirliyorum,cok vakit kaybetmemem lazim.Yag enjeksiyonu bana daha makul geldi,gerci benim icin hangisinin daha uygun oldugunu doktor karar verecek,ama ben bu secenegi tercih ediyorum.Eger aranizda Ferruh Bey'e ameliyat olan varsa benimle yasadiklarini ve sonuclarini paylasir mi.Konulan yaglarin ne kadari eriyor ve 2-ci ya da 3-cü seans gerekiyor mu.Yaninizda refakatci omasi sart mi,yani tek basima gitsem halledebilirmiyim.Türkiye'ye hic gitmedim,ama onu bir sekilde hallederim,sonucta dilini konusuyorum,ama eger cok agrim olacaksa birininin bana yardim etmesi gerekir belki de.Bana kalsa,ben kimseye birsey demeden tek basima gidip,3-4 günde herseyi halledip tekrar geri dönmek istiyorum.Lütfen,eger aranizda bu doktorla ilgili fikri ve tecrübesi olan varsa,benimle paylassin,benim icin cok önemli.Ve ayrica tahminen kaca mal olur bu ameliyat.Umarim bana cevap vererek yardimci olabilirsiniz.Hepinize iyi aksamlar simdilik.