Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
geçmiş olsun inş.çok güzel olur bundan sonra.inş. blomma da iyidir.onunda güzel olur benim çorabı ameliyattan hemen sonra giydirmişti doktor.1 ay giycekmişim seninde mi 1 ay kalcak.bende şimdi daha rahat yürüyebiliyorum daha önce dediğim gibi tek sıkıntım çorapların sıkılığı ama güzellik için katlancaz artık.ben yarın kontrole gitcem.ama eskisiyle şimdiki arasında baya fark var.ikide bir aynanın karşısına geçip bakıyorum:)Eveet şimdi eve geldim ve baştan anlatacağım.
Dün sabah hastaneye varmam oldukça zor oldu yollar çok kötüydü.Bir gün önceden kan filan verdiğim için beklemem gerekmedi.Hemen ameliyat giysilerini giydirdiler,doktor geldi baktı çizdi en ince olan silikonu koyacağını söyledi,benim istediğim de oydu.Çünkü önceden yağ enjeksiyonu bir ölçü de düzelme sağlamıştı.Sonra damar yolu açıldı.Verdikleri ilaçla beraber benim için herşey bulanıklaşmaya başladı. :)) sonra saat 12.00 de ameliyattan çıkmışım,biraz uyudum ama çok şükür bu sefer boğaz ağrısı ve tahrişi yaşamadım.Fakat bacağımdaki ağrı geçen seferkinden daha fazla kabul ediyorum ama ağrı kesicilerin etkisiyle mi bilmem dayanabiliyorum.İlk önce lavaboya kalkamadım ama sonra iki kişinin desteğiyle gittim ve yine kabul ediyorum ağrı vericiydi.Bir süre sonra BLOMMA geldi yanıma tanıştık,ağrımın olduğunu ama dayandığımı söyledim.Sonra o da ameliyata girdi saat 14.30 gibi yanlış hatırlamıyorsam.Bacaklarımda sargılar vardı.Aslında korse gerekiyormuş ama söylenmediği için ben yine varis çorabı almıştım.Doktor bey ameliyattan sonra geldi "arkadaşınızın ameliyatına göre sizinki daha kolay geçti" dedi.Neden dedim?cep açma işlemi siz de daha kolay oldu 3 santimlik bir kesiniz var dedi.Dedim ki ağrım baya var kolay basamıyorum ne zaman geçer? 3-4 güne yürümeniz daha ağrısız olacaktır dedi.Sonra gitti ve gece ara ara uyansam da uyuyabildim.Bu arada buz uygulaması iyi geldi.20 dakika kalıyor 40 dakika bekleyip yine 20 dakika uygulanıyordu.şimdi eve de aldım jel buzlardan.Ara ara blomma ile haber ve selam yolladık birbirimize.Sabah ağrı kesici yapıldı doktoru bekledim çıkış için ve PALMADORO geldi tanıştık konuştuk.Sonra BLOMMAnın yanına gitti,bir süre sonra doktor geldi ve bandajların açılıp korse giydirileceğini söyledi.Ben oralarda hemen bulamayacağım için hastaneden aldım ve 150 tl ödedim.Hemşirenin de yardımıyla kendim yatarken giydim,çünkü neremin ağrıdığını ben daha iyi biliyordum.Eşofmanlarımı da giyip tekerlekli sandalye ile odadan çıktım BLOMMA ya uğrayıp hastaneden çıktım.Toplamda korse hariç 5000 tl ödedim.Bence korse isteniyorsa kendiniz dışardan bir medikal deposundan alın mutlaka bundan daha uygundur fiyatı.Soruları yazdığım kağıdı bulamadığım ve kalkıp arayamadığım için doktora sadece bu silikonların ömürlük olup olmadığını sorabildim.O da ömürlük tabi dedi,yalnız insanların diz kapaklarının ya da kalçasının bile bir ömrü olduğundan (60-70 yıl) bahsetti.Bir kaza sonucu yırtılma olsa bile bunun dışardan anlaşılamayabileceğini,alınması gerektiği bir durum olsa, o operasyonun daha basit olacağını söyledi.Ama bunlar çok çok nadir olabilecek durumlar dedi.Diğer soruları soramadığım için üzgünüm ama sanırım 1 hafta sonra kontrole gideceğim o zaman sorarım diye düşünüyorum...biraz karışık anlattım ama kusura bakmayın...
geçmiş olsun inş.çok güzel olur bundan sonra.inş. blomma da iyidir.onunda güzel olur benim çorabı ameliyattan hemen sonra giydirmişti doktor.1 ay giycekmişim seninde mi 1 ay kalcak.bende şimdi daha rahat yürüyebiliyorum daha önce dediğim gibi tek sıkıntım çorapların sıkılığı ama güzellik için katlancaz artık.ben yarın kontrole gitcem.ama eskisiyle şimdiki arasında baya fark var.ikide bir aynanın karşısına geçip bakıyorum:)
BLOMMA maşallah benden daha iyiydi,yürümesi daha rahatmis annesiyle konuştum.ama internet bulup girip durumunu detaylica anlatabilecek mi bilemiyorum. İnsallah o da evine mutlu olarak donecek bu acılarımıza değecek...
Bana çorap giydirilmedi.İade ettim hatta corabi.korse giyiyorum siyah, tayt gibi birşey hatta dantelli :)) kafam biraz dağınık mıdır acımdan mıdır nedir bilmem doktora soracaklarımı hatta sorduklarımın da cevaplarını unuttum ben.çorapla ilgili sonra giyip giymeyecegimi filan sordum mu o söyledi mı hatırlamıyorum ilginçtir.yarin biraz daha iyi hissedersem yardımcısını arayıp soracağım.kafam uçtu kızlar ya...
TEKBENMİYİM ; çok geçmiş olsun. Umarım gönlüne göre olur. Bahsettiğin acı beni korkutmadı değil. Gözüm korktu doğrusu :) SAMİMİ veZEYNEPROJEN bu ameliyatı lokal anestezi ile oldu ama siz genel anestezi oldunuz. Neden acaba? Benim bildiğim lokal anestezi daha sağlıklı bir yöntem. Ama doktorunuzun bir bildiği vardır herhalde. SAMİMİ ; senin ameliyatın kaç saat sürmüştü? SAMİMİ , şanslısın çok acı çekmediğin için. İnşallah bundan sonrada çekmezsin...
az önce topukluları giyip kendim kalktım lavaboya,çok fazla ağrı hissetmedim sabah ki gibiinşallah eskisi gibi olduğum günler çabuk gelir.
DİOR gözünüzü korkutmak istemezdim ama bu sefer biraz ağrılı oldu kabul etmek lazımdı.ne de olsa artık bir kesi var.BLOMMA çok rahat yürüdü dedi annesi.doktora sordum, o da "aslında ameliyatınız çok rahat geçti ama sonrası kişiye göre değişiyor ne yazık" dedi.Neyse şimdi önümde 3 hafta var inşallah en kısa sürede normale dönerim...
her ayağa kalktığında dahada azalcak acıların.sende bacaklarına bakınca değişik geliyormu.
inşallah dediğin gibi olur...ya bir kez denedim bakmayı ama loş bir ışık var odamda.korse de siyah aynadan baktım pek bir şey anlamadım. :)) yarın sabah bakacağım artık.tam bir ayakta durursam sanırım ben de aynanın karşısından ayrılmam.doktor bey bi daha ki sefere sizi etekle bekliyorum artık bundan daha güzeli olamaz dedi :)) bu borç altına girmeme,acılara değsin istiyorum. artık sonuç ne olursa olsun değişmeyecek tek bir şey var o da burayı unutmayacağım.ara ara bile olsa durumdan haberdar edeceğim.nasıl merakla ve ümitle beklediğimizi unutmadan burda olacağımı söylemek isterim.
PALMADORO dergi için tekrar teşekkür ederim :)) çok incesin gerçekten.darısı sizin ve kızlarınızın başına inşallah...