Bacak dolgusu yaptıran var mı?

BLOMMA VE TEKBENMİYİM; şuan ne kadar heyecanlı olduğunuzu tahmin edebiliyorum :) Dualarımız sizinle. Ben her ikiniz içinde herşeyin yolunda gideceğini hissediyorum, içime öyle doğuyor. TEKBENMİYİM; doktora soruları sorabildin mi?
SAMİMİ; tüm olanları o kadar basitmiş gibi anlatıyorsunki, insanın hemen ameliyat olası geliyor :) İyi olmana sevindim. Ne zaman kontrole gideceksin?

Doktor henüz gelmemişti bugün soramadım ne yazık.ama yarın sabah ameliyattan önce görüştüğümde sormaya çalışacağım.

BLOMMA ve TEKBENMİYİM şimdiden çok geçmiş olsun,emin olun kızlar bu kez çok memnun kalcaksınız bacaklarınızdan,silikonlarınızı seveceksiniz :))) sağlıklı,güzel haberlerinizi bekliyoruz.Allah'a emanet olun ;)

PALMADORO mail attım sana.
İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim arkadaşlar.Bugün, lazım olacak şeyler için dışardaydım,dondum valla.Terlik bulamadım bir numara büyük topuklu ayakkabı aldım napayım.eşofman altında çok hoş olacak :P :))

topuklu ayakkabılarla tüm hastane personeli ve hastalar tarafından nasıl komik karşılandığını anlatamam ben bile kendi halime çok güldüm.
birde dahaönce dediğim gibi yanına sort al birde yağ alınan yerler yürüdükçe kanama yapıyor pis kanın akması gerekiyormuş o yüzden yedek bişeyler alın yanınıza:)

BLOMMA VE TEKBENMİYİM; şuan ne kadar heyecanlı olduğunuzu tahmin edebiliyorum :) Dualarımız sizinle. Ben her ikiniz içinde herşeyin yolunda gideceğini hissediyorum, içime öyle doğuyor. TEKBENMİYİM; doktora soruları sorabildin mi?
SAMİMİ; tüm olanları o kadar basitmiş gibi anlatıyorsunki, insanın hemen ameliyat olası geliyor :) İyi olmana sevindim. Ne zaman kontrole gideceksin?

inş bundan sonrasınıda problem çıkmadan atlatırım ve.inş.herkesin böle çabucak sorunsuz olur.kontrole perşembe günü gitcem:)

topuklu ayakkabılarla tüm hastane personeli ve hastalar tarafından nasıl komik karşılandığını anlatamam ben bile kendi halime çok güldüm.
birde dahaönce dediğim gibi yanına sort al birde yağ alınan yerler yürüdükçe kanama yapıyor pis kanın akması gerekiyormuş o yüzden yedek bişeyler alın yanınıza:)

Ya ben şimdi sinir olurum orda herkes gülerse. Ne var canım, hepsi bilmiyor mu estetik ameliyatı olduğumuzu, nesine gülüyorlar ! Sürekli gördükleri bir manzara zaten. Bugüne kadar gözleri alışmamışsa bu duruma, birşey diyemiyorum o insanlara. Allah'ım sen yalnız başıma dayanma gücü ver herşeye karşı :)

BLOMMA ve TEKBENMİYİM aklımdasınız. Hayırlısı olsun ikiniz için de...

Ya ben şimdi sinir olurum orda herkes gülerse. Ne var canım, hepsi bilmiyor mu estetik ameliyatı olduğumuzu, nesine gülüyorlar ! Sürekli gördükleri bir manzara zaten. Bugüne kadar gözleri alışmamışsa bu duruma, birşey diyemiyorum o insanlara. Allah'ım sen yalnız başıma dayanma gücü ver herşeye karşı :)

BLOMMA ve TEKBENMİYİM aklımdasınız. Hayırlısı olsun ikiniz için de...

ya ne kadar gülerlerse gülsünler ama benim hiç gücüme gitmedi bende güldüm onlarla hele doktorum çok eğlenceli biri o bile çok güldü.bence sende takılma sonunda sen istediğin bacaklara kavuşcaksın ve sana gülenler bir daha seni görmücek ve o senin hayatında komik bir anı olcak:)))))

SAMİMİ; fotoğraf eklemeyi düşünüyormusun? Senin önceki hali nasıldı? Çok sorunlumuydu?
eşim resim eklememe izin vermiyor.evet bacağım sorunluydu çıkıntıları çoktu bacağımın dış kısmından baya yağ alındı sonrada iç kısma silikon takıldı şimdi bile dümdüz dr un demesine göre yürüdükçe silikon iyice yerine oturcakmış şekilde daha güzel olcakmış.

canım Allaha emanet olun,bugün zaten gelmeyecektim bunu konuşmuştuk daha önce merak etme..bloome ile görüşebilirsen bizi bilgilendir canım.şu an sizin için dua ediyorum sağasalim çıkın inşallah..

Merhaba, saat 12'de çıktım.agrilarim var ama dayanılmayacak gibi değil zaten hareket de etmiyorum henüz.Buzlar konuyor ara ara...blomma ile tanıştık su an ameliyatta 3 saat sürecek onun da...sonra daha da detaya inerim gorusurz...

hoşgeldin arkadaşımmm,geçmiş olsun...yarını iple çekiyorum kar yağmaz inşallah da tanışırız...baya uzun sürmüş ameliyatın sorularını sordunmu?biraz kendni toplayınca yazarsın neler dedi doktorun..

Canım...geçmişolsun...iyi olmana çok sevindim..

Bunu da atlattın ya...vallahi seni tüm içtenliğimle tebrik ediyorum...:46::46::46:

İnşallah bu defa tam istediğin gibi olmuştur...

haberleri bekliyorum.

.

ameliyat olan arkadaslara cok gecmis olsun. sanırım ben de ocak sonunda dusunuyorum. bi aksilik olmazsa haftaya randevu alicam. ama cok korkuyorum. cocugum cok kucuk daha

ameliyat olan arkadaşlara geçmiş olsun umarım herşey gönlünüzce olur.darısı tüm isteyenlerin başına:))

BLOMMA ve TEKBENMİYİM ; ikiniz içinde dua ettim. İnşallah gönlünüze göre olur. Kendinizi iyi hissettiğinizde ayrıntıları yazmanızı bekliyorum...

Back
X