Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet ben silikon taktırdım.benim şahsi düşüncem yağ enjeksiyonunda kalıcılık için 3-4 kere ameliyat olmak demek bir o kadar narkoz ve sıkıntı demek.birde bakalım dedikleri gibi kalıcı olcakmı o kadar ameliyattan sonra.silikona da karar vermek kolay değil ama ben eridimi ericekmi diye düşünmek istemiyorum.silikon için tam 5 yıl araştırdım bir sürü doktora telefon açtım ve mesaj attım.beni ameliyat eden dr'a da yağ enjeksiyonu hakkında soru sordum içimde kalmasın diye.onun cevabı 'başarı oranı düşük yağlar kalıcı olmuyor özellikle bilek kısmı daha çabuk eriyor' o yüzden silikon daha mantıklı ve yine doktorumun demesi'bacak silikonu meme silikonundan daha iyi'.ameliyat olan herkese gecmis olsun
samimi seninki silikon muydu? ya ben yag enjeksiyonu istiyorum. ilerisi icin silikon korkutuyo beni. ama yag da tamamen erirse diye dusunmuyo degilim![]()
ameliyat olan herkese gecmis olsun
samimi seninki silikon muydu? ya ben yag enjeksiyonu istiyorum. ilerisi icin silikon korkutuyo beni. ama yag da tamamen erirse diye dusunmuyo degilim![]()
bizi düşündüğün için çok teşekkür ederim.umarım sende kızlarında güzel bacaklara kavuşursunuz.ve inanın doğru söylüyorum korkulcak hiçbir şey yok.kiminin ağrısı biraz fazla oluyor kimininde benim gibi hiç ağrısı olmuyor.sadece yürürken gerilme oluyor.ama inanın ağrı olsa bile güzel bacaklara ulaşmak için buna değer.bacaklarım gerçekten çok değişti bununla birlikte kendime güvenmeye başladım.yani ameliyat sonunda güzel bacakların yanı sıra kendinize olan güvene de kavuşuyorsunuz.burda tek önemli olan doğru doktoru bulabilmek.kızlar selam,ben ameliyat olmadım ama sizlerle birlikte olmuş kadar oldum,samimi,zeyneprojen,bloome ve tekbenmiyim'in ameliyat olacağı günler inanın anneleri kadar heyecanlıydım,gece uykularıma girdi yemin ediyorum. kendi kızımın ameliyatında heralde benide bayıltmaları gerekecek çünkü sizlerle birlikte bunları yaşarken hep sabır depomdan kullanmışım kuvvetim minimuma indi :)))arkadaşlar dün akşam bloome ile konuştum oteldeydi sağlığı gayet iyiymiş yürüyerek binmiş taksiye biraz zor oldu ama genede iyiyim dedi.onda da siyah bir korse vardı ama dantelli değildi :)) ilginç bir korseydi atlet gibi yukardan aşağı kadardı sanırım.ve çok sıkı görünüyordu..hastaneye gitmeden önce korsenizi sipariş verin bence çünkü ameliyat sonrası ayıkken giymek eminim çok zor oluyordur baygınken giydiriyorlar sanırım o daha rahat..terliklerinizide 3 numara büyük alın ikisininde ayaklarına olmamış bir numara büyük terlikler.hatta dolgu topuk terlik daha rahattır eminim.
KESKE, nasılsın iyi misin heyecanlı mısın? yanına gelmeyi hala istiyorum ama biraz zor görünüyor.sanırım kontrole pazartesi ya da salı geleceğim.İnşallah çok güzel geçecek ameliyatın,buna inanıyorum...
TEKBENMİYİM ya aslında ameliyata dair heyecanım (ya da korkum mu demeliyim bilmiyorum) kalmadı gibi. Zihnim başka şeylerle meşgul. Şimdi ilk aklıma gelip düşündüğüm, bu karlı buzlu yollarda sağsalim İstanbul'a varabilmek. Bir de ameliyattan 1 gün sonra hastaneden çıkmam gerekiyor. Yürüyebilir miyim, taksiye binebilir miyim, bunları düşünür oldum :) Dediğine göre silikon taktırmanın yağ enjeksiyonuna göre daha ağır sonuçları varmış. Ayağa kalkabilmene, evin içinde biraz yürüyebilmene çok sevindim. Ve de bu halinle hastaneye gelmeni beklemek olmaz, bencillik olur. Öncelikle sen iyileşmelisin, çünkü seni bekleyen bir çocuğun var. Şu anki önceliğimiz sensin :) İnşallah iyi geçer ameliyat. Sonrasında da Allah'ım bana güç verir ve çabuk ayaklanırım umarım. Hayırlısı.. :)
tekbenmiyim sanki bu sefer içler bayağa bi dolu gibi görünüyor, ayakta da böyleyse süper olmuş. ben daha işleri zamanlayıp doktorla konuşamadım bile ama ikinci de yağ dolgusu olacak slikona hala cesaretim yok. yağlarım erimedi sonuçta ikinci ameliyat benim için çözüm olacaktır. resmi görünce senin için çok sevindim ama çook çok geçmiş olsun.