Arkadaşlar yarın ameliyat oluyorum (inşallah). Dualarınızı eksik etmeyin benden...
şimdiden geçmiş olsun dualarımız seninle
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaşlar yarın ameliyat oluyorum (inşallah). Dualarınızı eksik etmeyin benden...
gülerer nasılsın canım,bacakların nasıl...
allah yardımcın olsun canım istanbuldamı olacaksın.şimdiden geçmiş olsun dualarımız seninle
keske karıştırdım canım iyi şanslar
Teşekkürler SAMİMİ.. Dualarını eksik etme.. İyi geceler.. Hoşçakal.. :)şimdiden geçmiş olsun dualarımız seninle
KEŞKE'ye Şİmdiden geçmiş olsun diliyorum.
bacak silikonu operasyonumun üzerinden tam 18 gün geçti. bugün hafif topuklu ayakkabılarla aksamadan yürüyebiliyorum.
operasyonun ilk haftasında ümitsizliğe kapılmayın, korkmayın. tecrübe eden biri olarak endişe edecek bişe olmadığını çok rahat söyleyebilirim.herşey çok güzel olacak. dün ilk defa tayt giydim, artık insanların bacaklarıma bakmasından utanmıyorum,
çünkü artık çok güzel olduklarına inanıyorum.
21 yaşına iken yaptırmıştım bu ameliyatı ama malum cocuk olduktan sonra çok kilo aldım ve şu an bacaklarım kilo almış olmama rağmen en güzel yerim diyebilirim
tekbenmiyim geçmiş olsun, kurtuldun artık rahat rahat dolaşırsın, erken kalkan yol alırmış ertelememen çok iyi oldu.
diğer ameliyat olan ve olacak arkadaşlar da istedikleri sonuçları alırlar umarım.
tekbenmiyim ben senin doktoruna muayene olmak istiyorum. sen muayeneden önce fotoğraf göndermiş miydin mailde, eğer gönderdiysen doktor ayrıntılı yorum yapıyor mu şuralarda sorun var şuraları doldurmak lazım gibisinden yoksa sadece yağ konulması veya silikon lazım gibi kısa bir yorum mu yapıyor? Eğer ayrıntılı yorum yapmıyorsa foto göndermeden direk muayeneye gitmeyi düşünüyorum.
bir de şunu söylemek istiyorum silikonla düzelebilecek bacaklara sahip olanlar daha şanslı, kalıcı bir düzelme imkanı var. mesela benim bacaklarım bileklere kadar normal kalınlıkta bitiştirince arada boşluk yok ama bileklerde inceliyor arası açılıyor haliyle, o bilekler dolu olsa sorun kalmayacak ama bu haliyle çok orantısız. o bileklere de silikon koyulmaz ki yağ koyulsa eriyebilir, inşallah düzelme imkanı olur.
Arkadaslar, az önce hastaneyi arayıp KESKEnin durumunu sordum.Bugün yag enjeksiyonu ameliyatı olan arkadas iyi mi öğrenmek istiyorum ama ismini söylemenize gerek yok dedim.Evet dedi kendisi aksam hastaneden ayrıldı dedi.Yani en azından hemen ayrilabilecek kadar iyi demekki diye iyiye yoruyorum.artık nete girdiğinde bize haber verecektir.
KEŞKE , yarın için bol şanslar,her şey gönlünce olsun :))