Bacak dolgusu yaptıran var mı?

KEŞKE'ye Şİmdiden geçmiş olsun diliyorum.

bacak silikonu operasyonumun üzerinden tam 18 gün geçti. bugün hafif topuklu ayakkabılarla aksamadan yürüyebiliyorum.

operasyonun ilk haftasında ümitsizliğe kapılmayın, korkmayın. tecrübe eden biri olarak endişe edecek bişe olmadığını çok rahat söyleyebilirim.herşey çok güzel olacak. dün ilk defa tayt giydim, artık insanların bacaklarıma bakmasından utanmıyorum,
çünkü artık çok güzel olduklarına inanıyorum.

keşke umarım ameliyatın çok güzel geçer ve bu dertten kurtulursun umarım arkadaşım
ben de aynı doktora sadece yağ enj. olmayı düşünüyorum o yüzden senin memnuniyetin benim için de çok önemli
şimdiden çok geçmiş olsun :)

21 yaşına iken yaptırmıştım bu ameliyatı ama malum cocuk olduktan sonra çok kilo aldım ve şu an bacaklarım kilo almış olmama rağmen en güzel yerim diyebilirim

KEŞKE'ye Şİmdiden geçmiş olsun diliyorum.

bacak silikonu operasyonumun üzerinden tam 18 gün geçti. bugün hafif topuklu ayakkabılarla aksamadan yürüyebiliyorum.

operasyonun ilk haftasında ümitsizliğe kapılmayın, korkmayın. tecrübe eden biri olarak endişe edecek bişe olmadığını çok rahat söyleyebilirim.herşey çok güzel olacak. dün ilk defa tayt giydim, artık insanların bacaklarıma bakmasından utanmıyorum,
çünkü artık çok güzel olduklarına inanıyorum.

çok sevindim gerçekten.benimde bugün tam 1 hafta oldu ameliyat olalı.benim şu anda sağ bacağım daha şiş diğerinden çünkü benim bacaklarım silikondan önce inceltildi.dr sağ bacağından daha çok yağ çıktı dedi.normaldede ölçümlerde sağ bacak kalın çıkmıştı.dolayısıyla diğer bacakla eşitlensin diye daha çok yağ çekildi.
birde bugün 3_4 adım yalın ayak yürüdüm.gerilme daha fazla oldu ama öle dayanılmıcak gibi değil.
benim varis çorabı 3 hafta daha kalcak artık ilk taytımı nasipse 3 hafta sonra giycem:))

21 yaşına iken yaptırmıştım bu ameliyatı ama malum cocuk olduktan sonra çok kilo aldım ve şu an bacaklarım kilo almış olmama rağmen en güzel yerim diyebilirim

kaç yıl oldu ameliyat olalı birde silikon mu takdırdınız yağ mı enjekte ettirdiniz cevaplarsanız çok seviniriz.birde memnun olmanız gerçekten çook güzel:)

tekbenmiyim geçmiş olsun, kurtuldun artık rahat rahat dolaşırsın, erken kalkan yol alırmış ertelememen çok iyi oldu.
diğer ameliyat olan ve olacak arkadaşlar da istedikleri sonuçları alırlar umarım.
tekbenmiyim ben senin doktoruna muayene olmak istiyorum. sen muayeneden önce fotoğraf göndermiş miydin mailde, eğer gönderdiysen doktor ayrıntılı yorum yapıyor mu şuralarda sorun var şuraları doldurmak lazım gibisinden yoksa sadece yağ konulması veya silikon lazım gibi kısa bir yorum mu yapıyor? Eğer ayrıntılı yorum yapmıyorsa foto göndermeden direk muayeneye gitmeyi düşünüyorum.
bir de şunu söylemek istiyorum silikonla düzelebilecek bacaklara sahip olanlar daha şanslı, kalıcı bir düzelme imkanı var. mesela benim bacaklarım bileklere kadar normal kalınlıkta bitiştirince arada boşluk yok ama bileklerde inceliyor arası açılıyor haliyle, o bilekler dolu olsa sorun kalmayacak ama bu haliyle çok orantısız. o bileklere de silikon koyulmaz ki yağ koyulsa eriyebilir, inşallah düzelme imkanı olur.

tekbenmiyim geçmiş olsun, kurtuldun artık rahat rahat dolaşırsın, erken kalkan yol alırmış ertelememen çok iyi oldu.
diğer ameliyat olan ve olacak arkadaşlar da istedikleri sonuçları alırlar umarım.
tekbenmiyim ben senin doktoruna muayene olmak istiyorum. sen muayeneden önce fotoğraf göndermiş miydin mailde, eğer gönderdiysen doktor ayrıntılı yorum yapıyor mu şuralarda sorun var şuraları doldurmak lazım gibisinden yoksa sadece yağ konulması veya silikon lazım gibi kısa bir yorum mu yapıyor? Eğer ayrıntılı yorum yapmıyorsa foto göndermeden direk muayeneye gitmeyi düşünüyorum.
bir de şunu söylemek istiyorum silikonla düzelebilecek bacaklara sahip olanlar daha şanslı, kalıcı bir düzelme imkanı var. mesela benim bacaklarım bileklere kadar normal kalınlıkta bitiştirince arada boşluk yok ama bileklerde inceliyor arası açılıyor haliyle, o bilekler dolu olsa sorun kalmayacak ama bu haliyle çok orantısız. o bileklere de silikon koyulmaz ki yağ koyulsa eriyebilir, inşallah düzelme imkanı olur.

MENEKSE_07 teşekkür ederim öncelikle.Taa en başında bir mail yollamıştım,durumu anlatmıştım ama şimdi resim eklemiş miydim hatırlamıyorum.doktor bununla ilgili yapılabilecek yöntemleri olduğunu ama detaylı konuşabilmek için muayene olmam gerektiğini söyledi.Ben de hemen randevu almıştım.çünkü merak ettim yöntemi,doktoru,deneyimli olup olmadığını.bence resim yollansa ve yorum yapılsa bile gerçek bir muayene ve karşılklı konuşma daha iyidir.İnşallah istediğin bacaklara en kısa zamanda kavuşursun...

Arkadaslar, az önce hastaneyi arayıp KESKEnin durumunu sordum.Bugün yag enjeksiyonu ameliyatı olan arkadas iyi mi öğrenmek istiyorum ama ismini söylemenize gerek yok dedim.Evet dedi kendisi aksam hastaneden ayrıldı dedi.Yani en azından hemen ayrilabilecek kadar iyi demekki diye iyiye yoruyorum.artık nete girdiğinde bize haber verecektir.

Arkadaslar, az önce hastaneyi arayıp KESKEnin durumunu sordum.Bugün yag enjeksiyonu ameliyatı olan arkadas iyi mi öğrenmek istiyorum ama ismini söylemenize gerek yok dedim.Evet dedi kendisi aksam hastaneden ayrıldı dedi.Yani en azından hemen ayrilabilecek kadar iyi demekki diye iyiye yoruyorum.artık nete girdiğinde bize haber verecektir.

TEKBENMİYİM hastaneyi aramışsın. Bu bile sevindirdi beni. Yalnızım ama ben düşünenler olduğu için mutluyum artık :) Canım ben öğleden sonra ameliyat oldum. O sana dedikleri kişi belki sabah ameliyat olmuş çıkmıştır. Ben şu an hastanedeyim yani :) Bu anestezi denen olay o kadar tuhaf birşeymiş ki, ameliyattan sonra yanıma doktor geldi, hemşireler geldi, bişeyler söylediler. Hayal meyal hatırlıyorum şimdi düşününce. Hastaneden çıkacak kadar iyi değilim :) Bilgisayarımı yanıma alıp almama konusunda kararsızdım. Ama sabah yola çıkarken almaya karar verdim. 2 gün İstanbul'dayım ve canım sıkılırdı getirmeseydim.
Ameliyattan çıktığımda bacaklarımda o kadar az ağrı vardı ki, ağrının şiddeti hep bu şekilde mi kalacak diye sordum ilk. Evet dediler. Bu kadar az ağrıyı beklemiyordum açıkcası, rahatım. Az önce tuvalet için hemşireyi çağırdım yanıma. İlk defa ayağa kalkacaktım. Çok bir acı yok dediğim gibi , yürüyebildim, ama bacağım kanamaya başladı yürürken. Endişelendim, ama hemşire hiç birşey olmamış gibi davrandı, doğal baktı olaya. Demek ki kanayabiliyormuş dedim kendi kendime. :) Kanayan bacağımda hafif bir sızlama başladı o kadar.
Genel olarak iyiyim arkadaşlar. Yataktan kalkmadığım sürece iyi geçer günüm diye düşünüyorum. Yatarken sızlamalar yok. Yürürken biraz oldu. İstanbul'dan bir gideyim de evime, olayı en başından anlatmaya evde başlarım arkadaşlar.

KEŞKE , yarın için bol şanslar,her şey gönlünce olsun :))

Teşekkürler KATREE. Hastaneye geliş sürecim zahmetsiz oldu. Tüm aksilikler ortadan kalktığı için, şanslı görüyorum kendimi bugün. İnşallah sonuçtan da memnun kalırım, pek kalınlaşmamış gibi görüyorum bacağımı ama bekleyip görmek lazım tabiki :)

Back
X