Bacak dolgusu yaptıran var mı?

selam kızlar :)

yazamasam da takipteyim sizi. ameliyat olmus arkadaslarım hepinizi kutluyorum. bende ayın 1inden itibaren 10 gün izine ayrılıyorum :) sanırım önümüzdeki hafta giidp muayene olup ameliyat için gün alıcam. doktor için kararımı verdim. bi de bugun kendime cok güzel bi etek aldım :) herkese sevgiler :8::8::8::8::8:

Arkadaşlar..hepinize geçmiş olsun..inşallah hepiniz de istediğiniz gibi bacaklarla mutlu olursunuz...aslında önemli olan bu kararı verebilmiş ve hayırlsıyla atlatmış

olmanızdır....

.tekbenmiyim...canım adını yanlış yazmışım değiştiremedim...özür dilerim.

.

Son düzenleme:
selam kızlar :)

yazamasam da takipteyim sizi. ameliyat olmus arkadaslarım hepinizi kutluyorum. bende ayın 1inden itibaren 10 gün izine ayrılıyorum :) sanırım önümüzdeki hafta giidp muayene olup ameliyat için gün alıcam. doktor için kararımı verdim. bi de bugun kendime cok güzel bi etek aldım :) herkese sevgiler :8::8::8::8::8:

serpil..sen bir doktora muayene olmuştun ama onu tercih etmiyecektin değil mi?

o doktor slikonmu yapıcaktı..fotona baktım..bacakların zayıf görünüyor..fiziksel olarak ta zayıfmısın...slikon yapılırsa bileklerine yağmı koyacak...yağlar eridiğinde ne olacak diye sordun mu doktora.

Şimdi muayeneye gideceğin doktora sorabilirmisin..bu silikonun bileklere kadar ineni yok mu..yada bileklerede slikon olmuyor mu.

.

Arkadaşlar..hepinize geçmiş olsun..inşallah hepiniz de istediğiniz gibi bacaklarla mutlu olursunuz...aslında önemli olan bu kararı verebilmiş ve hayırlsıyla atlatmış

olmanızdır....

.tekbenmiyim...canım adını yanlış yazmışım değiştiremedim...özür dilerim.

iyi dileğin için çook tşkr ederim canım:)darısı tüm isteyenlere inş:):46::46::46::46::46:

Merhaba TEKBENMİYİM. Doktor dün kontrole geldi hastaneye. Bacağıma baktıktan sonra çıktım hastaneden. Bana 1 ay hatta 2 ay sonra bile gelebilirsin kontrole dedi. Hemen 1 hafta sonra gel dese gelemicektim zaten, zor olacaktı benim için tekrar İstanbul'a gelmek. Şöyle güzel bir bahar havasında giderim kontrole inşallah :) Bu arada senin o dantelli korseden giydirmişler bana da ameliyattan sonra. 1-2 gün sonra varis çorabını giymeye başlıcam. Korse beni sıkmadı Allahtan. Bakalım varis çorabı nasıl olacak. Umarım şimdi daha rahat yürüyorsundur TEKBENMİYİM. Hepimize geçmiş olsun...

keşke senin ameliyat maliyetin kaça çıktı? herşey içinde ne kadar olması laızm?

iyiyim teşk ederim..)) sizler nasılsınız sizleri çok merak ettim... yeni ameliyat olan arkadaşlarıda... netim yoktu canım evde ama baglattım artık burdayım...))

leydicim merhaba
cok sevindim yeniden dondugune
canım ben de ankaradaydım bukett. nickim deisti :26: seninle ozelden de yazısmıstık. ben de karar verdim yag enjeksiyonuna. senin fikirlerini alayım.artık dr ismi veremiyoruz. senin bacaklar ne durumda. yagların eridimi? sen benim dusundugum dr ye mi yaptırmıstın acaba. dur ozelden msj atıorum

Son düzenleme:
iyiyim teşk ederim..)) sizler nasılsınız sizleri çok merak ettim... yeni ameliyat olan arkadaşlarıda... netim yoktu canım evde ama baglattım artık burdayım...))

Bu aralar ben dahil birçok kisi operasyon geçirdi.ben ve BLOMMA yağ enjeksiyonu yaptırdık.tam istediğimiz şekil için yağlarımız yetmeyince silikon ameliyatı olduk.hatta aynı gün ve yine aynı doktora.simdi 8. gundeyiz. Bunun dısında SAMİMİ,ZEYNEPROJEN,KATREE de silikon yaptırdı en son. KESKE ise yağ enjeksiyonu yaptırdı yeni.biraz hareketlenme oldu yani son 2 aydır.artik burda olman cok iyi.buranin en eskilerindensin ve geri dönmesini istediğim kisilerden birisin.tekrar hosgeldin...

samimi,indimi bacakların canım.dün hem üldüm hem üzüldüm sana.kendini super gırl sandın heralde:)canım senin silikonlarının çıktığı kutuyu verdimi doktorun,hiç inceledinmi?bloome vermişti doktoru.FDA onaylı değilmi silikonların.

ZEYNEPROJEN ; sizdeki ağrı, acı durumu nedir? Fotoğraf eklemeyi düşünüyormusun?

yok cok sukur agrı falan yok. yakında fotograf eklerım . ama benım bacaklar cop gıbı olunca ortaya oyle super bısey cıkmadı bacaklarımın altına genelde yastık koyuyurum . sısmedı

samimi,indimi bacakların canım.dün hem üldüm hem üzüldüm sana.kendini super gırl sandın heralde:)canım senin silikonlarının çıktığı kutuyu verdimi doktorun,hiç inceledinmi?bloome vermişti doktoru.FDA onaylı değilmi silikonların.

hahaha super gırl tuttum bunu resmen öle hissettim bir ara.bacaklarımda şişlikler azalmaya başladı.doktor bana taktığım silikonların broşürünü vericem dedi hastanede yatarken birde birşeylerde dedi de ben ilaçların etkisiyle heralde anlamadım.ilk kontrole gittiğimde unuttum istemeyi çok aşırı kalabalıktı heralde ondan dr bile unuttu bir daha ki kontrol 30 ocak o zaman ben hatırlatıp isticem.

serpil..sen bir doktora muayene olmuştun ama onu tercih etmiyecektin değil mi?

o doktor slikonmu yapıcaktı..fotona baktım..bacakların zayıf görünüyor..fiziksel olarak ta zayıfmısın...slikon yapılırsa bileklerine yağmı koyacak...yağlar eridiğinde ne olacak diye sordun mu doktora.

Şimdi muayeneye gideceğin doktora sorabilirmisin..bu silikonun bileklere kadar ineni yok mu..yada bileklerede slikon olmuyor mu.

.

hayır canım o doktora degil burdaki kızların bi cogunun tercih ettiği bi doktor. ben silikon yaptırıcam cunku evet cok zayıfım ve yag yok. bileklerin incesi makbul bana göre. o yüzden bileklerime dokundurtmicam benim için sadece baldır kısmımın iç taraflarında olması gereken ama olmayan kas boslugu dolsun yeterli. gördüğüm kadarıyla da silikonun şekli tam istediğim dogrultuda.

GECKINKIZ ve MENEKSE_07 bileklerle ilgili merak ettiğiniz şeyi ben de sormuştum doktoruma ama öyle bir şey yokmuş.yani bilekler için silikon yok zaten bilekler çok hassas yerler. olmasa daha iyi.Yağ koyulduğunda bile en hareketli yerlerden biri olduğu için doktorlar pek tutmayabilir diyorlar.benim bileklerime yağ konuldu ilk ameliyatta ve belli bir ölçüde kaldı bu da öncekinden daha iyi bana göre.ama silikon yağ enjeksiyonu kadar kolay atlatılan bir ameliyat değil bunu artık biliyorum.Kimi arkadaşlar onu bile zor atlatmışlar.kişiye göre değişen bir durum.

Bugün 8. günüm.ağrılarım baya azaldı.bacağımı bükerek yürüyebiliyorum eskisi gibi olmasa da.Şu an ki sıkıntım kaşıntı,o da yaranın olduğu yer sadece.sanırım hem küçük bantlar kaşındırıyor hem de yara iyileşirken kaşıntı yapıyor.Bir de giydiğim emboli çorap dizin biraz üstüne çıksada zaman zaman aşağı iniyor bu biraz sıkıntı.sonuç olarak varis çorabından aşağı kalır yanı yok baya baya sıkıyor. 2 gece evvel kaşınınca çıkarıp yatayım dedim ama meğer sıkması beni ağrıdan da koruyormuş,sabah nasıl giydiğimi şaşırdım valla.Şimdi tek dileğim bir an önce normale dönmek ve asla pişman olmamak...

Son düzenleme:
Merhaba Tekbenmiyim ilk öncelikle geçmiş olsun.Fotografınıza baktım yalnız bu sanırım ilk ameliyat sonrası görüntüleri yani slikon takılmadan önceki görüntüler.Bacaklarınız yağ enjeksiyonu ile de gayet düzgün olmuş gördüğüm bacak diz içi kaslarınız fazlasıyla var bunun üzerine slikon nereye yapıldı merak ettim.Bir de ameliyatı hangi doktorun yaptığını özel mesaj atabilir misiniz? Önceden yazıyorduk ama şimdi yasaklanmış galiba anlamadım.Ben geçen yıl nisan ayında yağ enjeksiyonu olmuştum Bacağımın %60 kısmı kırmızıya dönük patlıcan moru olmuştu ve bu 2 ay sürdü daha sonra yavaş yavaş kaybolmaya başladılar ama yağın enjekte edildiği yerin tamamı hala mor..Sizde böylebir sorun olmadı mı?Ben şuan keşke slikon taktırsaydım diyorum maliyet,zaman kaybı ve iyi sonuç açısından ama ağrıyı geçsemde morarma kısmını geçemiyorum 1 yıl dolacak hala mor slikonda bu morarma ne derecede oluyor?Birde yağ enjekte edilen yeri dışarıya karşı sakınıyorum mesela diğer bölgelere rahatlıkla sert bir şekilde hiç tereddütsüz vurabilsemde yağ enjekte edilen yere bunu yapamıyorum.Slikon bu yüzden düşündürüyor.

Merhaba Tekbenmiyim ilk öncelikle geçmiş olsun.Fotografınıza baktım yalnız bu sanırım ilk ameliyat sonrası görüntüleri yani slikon takılmadan önceki görüntüler.Bacaklarınız yağ enjeksiyonu ile de gayet düzgün olmuş gördüğüm bacak diz içi kaslarınız fazlasıyla var bunun üzerine slikon nereye yapıldı merak ettim.Bir de ameliyatı hangi doktorun yaptığını özel mesaj atabilir misiniz? Önceden yazıyorduk ama şimdi yasaklanmış galiba anlamadım.Ben geçen yıl nisan ayında yağ enjeksiyonu olmuştum Bacağımın %60 kısmı kırmızıya dönük patlıcan moru olmuştu ve bu 2 ay sürdü daha sonra yavaş yavaş kaybolmaya başladılar ama yağın enjekte edildiği yerin tamamı hala mor..Sizde böylebir sorun olmadı mı?Ben şuan keşke slikon taktırsaydım diyorum maliyet,zaman kaybı ve iyi sonuç açısından ama ağrıyı geçsemde morarma kısmını geçemiyorum 1 yıl dolacak hala mor slikonda bu morarma ne derecede oluyor?Birde yağ enjekte edilen yeri dışarıya karşı sakınıyorum mesela diğer bölgelere rahatlıkla sert bir şekilde hiç tereddütsüz vurabilsemde yağ enjekte edilen yere bunu yapamıyorum.Slikon bu yüzden düşündürüyor.

nisan16 bacaklarının şimdi ki durumu ne alemde yağların eridi mi erimedi mi? morluklar var bu sorun ama bacaklarının şeklinden memnun musun?

KATREE canim senin hareketlerinin tamamen normale dönmesi hac hafta almisti bu iyilesme dönemi cok sikintili bir dönem önceden rahatca yaptigimiz seyleri yapamamak cok can sikici su anda herseyin normal degilmi canim yapamadigin hic bir hareket yok yani tam olarak ne kadar oldu sen ameliyat olali, bir resim eklesende baksak yine güzel bacaklarina belki moral olur bana ve diger kizlarada cesaret tabi..

Back
X