Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
silikon ve bilege yag enjeksiyonu yapildi. Yatarken guzel gorunuyor. Ama cok canim aciyorhastane haric 6500 istanbulda oldum
selam kızlar fotolar nasıl görünüyor bilgi verebilirmisiniz ben yeniyimde
ben aptallık yaptığını falan düşünmedim yazarken sakın yanlış anlama sen güzel atlatmışsın haliyle gördüğünü yazıyorsun, sadece tek başına gitmek isteyenler zor atlatma ihtimali de olduğunu bilsinler istedim.
zeynep senin alt bacağın komple mi ince, sadece incelik için mi yaptırmıştın ameliyatı? ben komple inceliğe de razıyım bileğe kadar normal kalınlıkta bilek sonrası ince daha fena bir görüntü oluyor.
tekbenmiyim, senin yağın az olmasına rağmen kalmış bir miktar bileklerinde. belki bende de kalır az da olsa, ona bile razıyım.
evet alt bacagım ınce odun gıbıydı kas yoktu dumduz . sımdı sekıllı ınce oldu :))
ama kalın orgu taytla super oldu kış guzel yanı:)) bu arada ben kılo alsamda alt bacaklarım ınce kalıyor onun ıcın yaptırdım doktorumu rahatlıkla tavsıye edebılırum benım sıkıntım daha buyuk sılıkon ıstedım .olmaz dedı. bacaklarımda kanama olmadı sısme olmadı fıyat fena degıldı sılıkon ve yag hastane masraflarıyla bırlıkte yedı bın bes yuz
İkinciyi düşünüyorum diyorsun..seninki yağ dolgusumuydu? eridimi yani...ne durumdasın biraz bilgi verirmisin.
Dediğin gibi...ameliyattan çıkıp araba kullanıp evine giden vardı...hatta gitmeden önce lahmacuncuya da uğramıştı. :))
.
evett dr ile gorusmem vardi bugun. 10 subatta yag enjeksiyonum olacak
aklimdaki her soruyu sordum. yaglarin %70 i kalici oluyo dedi. 1 haftada toparlarsin kendini ise donebilirsin rahatlikla dedi. yag alinan yerde gecmeyen morluk, sisme olmazmis. yaglarin yeterli dedibakalim. girdik bi yola. Allah utandirmasin
tekbenmiyim beni arkadaş olarak ekleyebilirmisin fotolarına bakmak istiyorum bide baladır kalınlığın silikondan önce ve sonra ne kadar değişti ?cm olarak ölçebilirmisin? tşkrler
DİOR, buradayım, ara ara girip bakıyorum ama yazacak yeni bir şey olmadığından yazmıyorum. önceden yazdığım gibi ben normal hayatıma döneli çok oldu, sürekli elbise giyiyorum hatta yavaş yavaş bıkmaya bile başladım, strech pantolon aldım bugün :)) ağrı, sızı, yürüyememe zaten 3 hafta sürmüştü benim, silikonu yadırgama olayı da biteli çok oldu. şu çektiğim fotoları bir araya toplayabilsem buraya yükleyeceğim ama her birini farklı tel ile çekmiştim, hiç olmazsa 6. ay durumunu yeniden çekip bir ara yükleyeceğim.
bi de hani şu çoğu kişinin ameliyat olduğu doktora mı gideceksin görüşmeye?