Bacak dolgusu yaptıran var mı?

İkinciyi düşünüyorum diyorsun..seninki yağ dolgusumuydu? eridimi yani...ne durumdasın biraz bilgi verirmisin.

Dediğin gibi...ameliyattan çıkıp araba kullanıp evine giden vardı...hatta gitmeden önce lahmacuncuya da uğramıştı. :))

.

Ben fotoğraf ekleyemiyorum evde net olmadığı için...ama meekonun bacakalrına çok benzioyyo benm bacakalrım...meeko nun sonuç harika..ama o bacaklara anca silikon fayda eder dimi :((( yağ enjektesi yetmez mi acaba?

silikon ve bilege yag enjeksiyonu yapildi. Yatarken guzel gorunuyor. Ama cok canim aciyor:( hastane haric 6500 istanbulda oldum

meeko27 ameliyat ücretin çok iyi hemde silikon ve yağ enjektesi ikisi bir arada...benim bacaklarım seninkine çok benziyo acaba benim maliyetim de bu kadar mı olur?peki diğer arkadaşlar neden daha fazla miktarlara oldular?

bana bu konuda yardımcı olabılırmısınız.resimleri nasıl görebılırım yazılanları okudum resımlerıde görup larar vermek ıstıyorum sılıkona

ben aptallık yaptığını falan düşünmedim yazarken sakın yanlış anlama sen güzel atlatmışsın haliyle gördüğünü yazıyorsun, sadece tek başına gitmek isteyenler zor atlatma ihtimali de olduğunu bilsinler istedim.

AMAAANBE, yok ben yanlış anlamadım seni. Sadece düşünemediğim bir noktayı düşündürdüğün için hak verdim sana. Ve kendi durumunu da anlatarak birçok kişiye örnek olmana, yol göstermene de çok sevindim. Ameliyata yeni karar verecek olan arkadaşlar, bunları okuyup da karar verirler.

zeynep senin alt bacağın komple mi ince, sadece incelik için mi yaptırmıştın ameliyatı? ben komple inceliğe de razıyım bileğe kadar normal kalınlıkta bilek sonrası ince daha fena bir görüntü oluyor.

tekbenmiyim, senin yağın az olmasına rağmen kalmış bir miktar bileklerinde. belki bende de kalır az da olsa, ona bile razıyım.

evet alt bacagım ınce odun gıbıydı kas yoktu dumduz . sımdı sekıllı ınce oldu :))
ama kalın orgu taytla super oldu kış guzel yanı:)) bu arada ben kılo alsamda alt bacaklarım ınce kalıyor onun ıcın yaptırdım doktorumu rahatlıkla tavsıye edebılırum benım sıkıntım daha buyuk sılıkon ıstedım .olmaz dedı. bacaklarımda kanama olmadı sısme olmadı fıyat fena degıldı sılıkon ve yag hastane masraflarıyla bırlıkte yedı bın bes yuz

evet alt bacagım ınce odun gıbıydı kas yoktu dumduz . sımdı sekıllı ınce oldu :))
ama kalın orgu taytla super oldu kış guzel yanı:)) bu arada ben kılo alsamda alt bacaklarım ınce kalıyor onun ıcın yaptırdım doktorumu rahatlıkla tavsıye edebılırum benım sıkıntım daha buyuk sılıkon ıstedım .olmaz dedı. bacaklarımda kanama olmadı sısme olmadı fıyat fena degıldı sılıkon ve yag hastane masraflarıyla bırlıkte yedı bın bes yuz

slm şimdi nasılsın yürümen nasıl ağrın varmı.memnun olmana sevindim çok şükür bende çok memnunun.inş.herkesin gönlüne göre olur herşey

İkinciyi düşünüyorum diyorsun..seninki yağ dolgusumuydu? eridimi yani...ne durumdasın biraz bilgi verirmisin.

Dediğin gibi...ameliyattan çıkıp araba kullanıp evine giden vardı...hatta gitmeden önce lahmacuncuya da uğramıştı. :))

.

lahmacunu da unutmuştum iyi hatırladın onu:)))))))) nasıl narkoz aldıysa biz yağsız tatsız çorbayı yerken hatun lahmacun indirdi miğdeye.
yağ dolgusuydu, erimedi. yeterli gelmedi.

evett dr ile gorusmem vardi bugun. 10 subatta yag enjeksiyonum olacak
aklimdaki her soruyu sordum. yaglarin %70 i kalici oluyo dedi. 1 haftada toparlarsin kendini ise donebilirsin rahatlikla dedi. yag alinan yerde gecmeyen morluk, sisme olmazmis. yaglarin yeterli dedi :1: bakalim. girdik bi yola. Allah utandirmasin

Son düzenleme:
evett dr ile gorusmem vardi bugun. 10 subatta yag enjeksiyonum olacak
aklimdaki her soruyu sordum. yaglarin %70 i kalici oluyo dedi. 1 haftada toparlarsin kendini ise donebilirsin rahatlikla dedi. yag alinan yerde gecmeyen morluk, sisme olmazmis. yaglarin yeterli dedi :1: bakalim. girdik bi yola. Allah utandirmasin

bi de hani şu çoğu kişinin ameliyat olduğu doktora mı gideceksin görüşmeye?

tekbenmiyim beni arkadaş olarak ekleyebilirmisin fotolarına bakmak istiyorum bide baladır kalınlığın silikondan önce ve sonra ne kadar değişti ?cm olarak ölçebilirmisin? tşkrler

DİOR, buradayım, ara ara girip bakıyorum ama yazacak yeni bir şey olmadığından yazmıyorum. önceden yazdığım gibi ben normal hayatıma döneli çok oldu, sürekli elbise giyiyorum hatta yavaş yavaş bıkmaya bile başladım, strech pantolon aldım bugün :)) ağrı, sızı, yürüyememe zaten 3 hafta sürmüştü benim, silikonu yadırgama olayı da biteli çok oldu. şu çektiğim fotoları bir araya toplayabilsem buraya yükleyeceğim ama her birini farklı tel ile çekmiştim, hiç olmazsa 6. ay durumunu yeniden çekip bir ara yükleyeceğim.

DİOR, buradayım, ara ara girip bakıyorum ama yazacak yeni bir şey olmadığından yazmıyorum. önceden yazdığım gibi ben normal hayatıma döneli çok oldu, sürekli elbise giyiyorum hatta yavaş yavaş bıkmaya bile başladım, strech pantolon aldım bugün :)) ağrı, sızı, yürüyememe zaten 3 hafta sürmüştü benim, silikonu yadırgama olayı da biteli çok oldu. şu çektiğim fotoları bir araya toplayabilsem buraya yükleyeceğim ama her birini farklı tel ile çekmiştim, hiç olmazsa 6. ay durumunu yeniden çekip bir ara yükleyeceğim.

ne güzel, nazar değmesin :nazar:
bizim de elbiseden bıkacağımız günler bir an önce gelir umarım :ssz:

detaya gelince : hamilelikte hic bir zarari yokmus. istedigin zaman hamile kalinabiliyomus
yaglarin %70 i kalici oldugu icin (bu yontemi 4 senedir kullaniyomus, yuzlerce hastada uygulamis) 2. operasyonu isteyen cok azmis
bi suru fotograf gosterdi hepsinin ilk haline gore iyiydi sonuclar ( tabii ilk hali cok kotu olanlarin sonraki halleri de pek hos degildi bence ama ilk hallerine gore basariliydi)
sabahtan ameliyat olunca aksam taburcu olunuyo
ileride yaglar bilege iniyomus gibi bisi duydum dogru mu dedim. olmaz oyle birsey yaglar nerede tutunursa orada kalir dedi
yag alinan yerde gecmeyen morarma; sisme olur mu dedim olmaz dedi. binde bir ihtimal enfeksiyon olabilirmis(buradaki bi arkadasimizda olmustu.) o da duzeltiliyormus
hatirladikca yazarim. dr bana guven verdi ama tabii onemli olan sonuc. umarim pisman olmam :44:

Back
X