Bacak dolgusu yaptıran var mı?

kızlar ben operasyon geçiren arkadaşlara 2 soru sorucam

1) diz içlerinden yağ alınınca pantolon giyildiğinde bacak daha ayrık durmaz mı?
2) Yağ alınan yerlerde dalgalanma yaşadınız mı? benim göbeğimden , basenlerimden, diz içlerimden, belimden ve bileklerimden yağ alınacak, özellikle göbekte dalgalanma çok kötü olur

Diz içlerinden yağ alınınca daha ayrık ama daha düzgün duracağını düşünüyorum. Bacakları ayrık ama düzgün olan birçok kişi var.
MEEKO27 de diz içlerinden yağ alındığını söylüyordu. Ameliyat öncesi ayrık iken onun tam tersi ameliyat sonrası birleşmiş görünüyordu. Bu nasıl oldu diye sordum ama henüz cevap alamadım

1) diz içlerinden yağ alınınca pantolon giyildiğinde bacak daha ayrık durmaz mı?
2) Yağ alınan yerlerde dalgalanma yaşadınız mı? benim göbeğimden , basenlerimden, diz içlerimden, belimden ve bileklerimden yağ alınacak, özellikle göbekte dalgalanma çok kötü olur
yağ alınacak olan diz içleri dizin hemen üzerinde kalan iç kısım, altta değil yani o yüzden görüntüyü düzeltiyor.
bende dalgalanma olmadı, sadece göbekten alınmıştı şu an bir sorun yok. dalgalanma olmaması için sanırım korseyi yeteri kadar kullanmak gerekiyor.

Diz içlerinden yağ alınınca daha ayrık ama daha düzgün duracağını düşünüyorum. Bacakları ayrık ama düzgün olan birçok kişi var.
MEEKO27 de diz içlerinden yağ alındığını söylüyordu. Ameliyat öncesi ayrık iken onun tam tersi ameliyat sonrası birleşmiş görünüyordu. Bu nasıl oldu diye sordum ama henüz cevap alamadım

bence meekonun duruşundan dolayı öyle bitişik görünüyor
ben öyle anladım
bacakları geriye doğru atmayıp öne doğru hafifçe bükünce dizler birleşiyor

anladim canim. bileklerde de yag oluyo demek :6: ben soylicem baldir yanlarindan alin die ama bakalim ne dicek. zaman daraldikca heyecanlaniyorum. yakinim bilege dogru sanki bisiler akiyo gibi hissediyorum diyo. acaba erime mi oluyo ki? onun bilege bisi konmadi. sadece bacak icleri dolgunlastirilmisti

Son düzenleme:
KAFAYIYEMİŞDÜŞLER ve SERPİL1983 bana da özelden fiyatı yazarmısınız? KAFAYIYEMİŞDÜŞLER , sen doktora özellikle yağ enjeksiyonu istediğinimi söyledin? Doktor sana silikon ile ilgili birşey söyledi mi?
TEKBENMİYİM; üzüldüm arka arkaya sorun yaşamana. Ama sonu iyi olsun diyelim. En önemlisi o.Çok geçmiş olsun. Bademciklerinde şişmiş bence bir hafta işe gitme. Dinlen. Kendine dikkat et...

teşekkür ederim DİOR. evet rapor aldım gidebilecek gibi değilim zaten.yarın da dikişlerimi aldıracağım artık başka bir engel çıkmazsa.
Kesi izlerinin yakından resmini çektim,neredeyse iyileşti ama yine de resmini koymak ne kadar doğru olur bilemiyorum o nedenle eklemeyeceğim...

Evet canim kesinlikle diziclerinden yag aldirmak bacagi daha ayrik gösteriyor özellikle pantalon giyildiginde ve benim gibi sorunu egrilik olanlarda ama ciplak bacakta daha estetik bir görüntü oluyor yag alinan yerlerimde dalgalanma olmadi:)

Evet canim kesinlikle diziclerinden yag aldirmak bacagi daha ayrik gösteriyor özellikle pantalon giyildiginde ve benim gibi sorunu egrilik olanlarda ama ciplak bacakta daha estetik bir görüntü oluyor yag alinan yerlerimde dalgalanma olmadi:)

teşekkür ederim canım
ben de aynen öyle düşündüm
yani çıplak bacakta, etekte daha güzel durur ama kotla filan bu sefer de daha kötü durur
şimdi de kot mu giyemicez yani :(

Kafayıyemişdüşler ve serpil1983 çok çok sevindim sizin adınıza sırf muayene olmak bile bu kadar mutlu ediyo dimi :))) ben bayadır giremedim takip edemedim yaa :((( malum düğün için hazırlıklar hızlandı benm...nikah için gün al eşya bak ev bak vs... Bana da yazın arkadaşlar ne kadar talep etti doktor neler söledi bizden de bahsettiğinizde aynı fiyat olur dedi mi bizler için de?

yag enjeksiyonu yaptıranlar tam olarak kac gunde iyilestiniz? yakınımın bugun tam 1 haftası doldu ama hala agrısı varmıs ve ise gidemedi. rapor aldı bu hafta da.. sanki bacaklarım inceldi gibi diyo. korseden dolayı bacak ustleri pisik olmus. ben de korkmaya basladim hal boyle olunca :25:

slm
öncellikle bu cesareti gösteren arkadaşları kutlarım.
samimi anladığım kadarıyla rahat bi operasyon oldunuz. bende izmirdeyim dr. adını msj atarsanız sevinirim.
grup olarak gidecek arkadaşlar İst.super dry yapan dr mı görüştünüz fiyat konusunda bilgilendirirmisiniz

herkese geçmiş olsun:)))

yag enjeksiyonu yaptıranlar tam olarak kac gunde iyilestiniz? yakınımın bugun tam 1 haftası doldu ama hala agrısı varmıs ve ise gidemedi. rapor aldı bu hafta da.. sanki bacaklarım inceldi gibi diyo. korseden dolayı bacak ustleri pisik olmus. ben de korkmaya basladim hal boyle olunca :25:

yakının istanbuldaki superdry yapan doktora mı ameliyat olmuştu?

Son düzenleme:
Genel anestezi ile operasyon yapılan arkadaşlar ameliyattan sonra yüzünüzde bi yağlanma oluştu mu
ben burun ameliyatı olduktan sonra yüzümde aşırı bi yağlanma ve parlama olmuştu
bi de bence genel anestezi unutkanlığa yol açıyo yaa :(

benim bacakların dış kısmından yağ alındı.diz üstü ve dizimin 1 karış üstüne kadar olan yerler alındı.şu diz içi tam olarak neresi oluyor bir türlü aklım almıyor:)ama dediğim yerlerden yağ alındı ve dizlerim birleşiyor.varis çorabım daha durduğu için anca dar kot giyiyorum ama kötü durmuyor.mükemmelmi duruyor hayır değil ama güzel ameliyat olduğumu bilen herkes çok beğendi.ve daha bacak şeklimin oturmasına daha zaman var.daha öncede yazdığım gibi ben bu şeklinden bile memnunum.birde ben burda hepinizin pisikolojisini çok iyi anlıyorum aklınızda bir sürü soru var.burda en önemlisi doktor seçimi.bence eğer bütceniz varsa ve güvediğiniz bir doktor bulursanız hiç düşünmeyin.insanın resmen kendine olan güveni yerine geliyor bu gerçekten çok güzel bir duygu.ve ameliyat olursanız da biraz sabırlı olun ben her geçen gün bacaklarımdaki değişikliği fark ediyorum bu da beni çok mutlu ediyor.diyorum ki demekki doktorun dediği doğru 2.ayda bacaklarım daha güzel olcak:)sanırım bugün ameliyatımın 23.günü ve herşey yolunda çok şükür.rahat yürüyorum.merak ettiğiniz şeyler varsa sorabilirsiniz:) sevgiler....

GAFEBESİ benim 12. güne kadar çok hafif sızlamalar vardı. Ama 12'den sonra çok rahattım, hiç sızlama kalmadı çok şükür. Yani bu yağ enjeksiyonu ameliyatında dinlenmek ve iyileşmek için, bana 2 hafta yetti. Kişiden kişiye değişebilir tabi. Ameliyat kararını almışsın çok sevindim. İnşallah hayırlısı olur senin için ve herkes için.

Ayrıca bugün 16. günümdeyim... ( zaman su gibi akıp gidiyor..:) )

KAFAYIYEMİŞDÜŞLER ve SERPİL1983 sizin için de çok sevindim. Ameliyat kararınız hayırlı uğurlu olsun :)

diz içi dediğiniz tam olarak neresi? farklı yerlerden bahsediyoruz galiba. benim iki dizin de üst içlerinden yağ alındı aslında şimdi baktım dizin tam yanına denk geliyor yan içleri desem daha doğru olacak. hani bir çıkıntı olurya o alındı ama ayrık falan olmadı, bacak eskisine göre daha düzgün iniyor yukarıdan.

kızlar şu superdry yapan doktora ameliyat olup lokal anestezi uygulanan var mı?
ben genel anesteziye pek sıcak bakmıyorum ama epidural sadece acıbademde yapıyormuş , o zaman da fiyat 6000den 8000e çıkıyor
ben genel anestezi istemiyorum, bence kesinlikle beyin hücrelerini öldürüyor
bir kere burun ameliyatı oldum, o zamandan beri kafam daha az çalışıyo
benim işimde bu çok önemli

Back
X