Bacak dolgusu yaptıran var mı?

çok geçmiş olsun gafebesi umarım çok güzel bacaklara sahip olursun, sen de miistanbulda süperdray yöntemiyle olmuştun , sen bir gece kalmadın galiba hastanede çünkü yanılmıyorsam bu sabah olacaktın ameliyatı, sen genelanestezi mi yoksa epidural la mı uyuşturuldun canım , ve oraya neler götürmem gerekir , cevaplarsan sevinirim.

kızlar bu ayın son günleri ben de ameliyat oluyorum ameliyat tarihimi aldım umarım bir sorun çıkmazz

kızlar bu ayın son günleri ben de ameliyat oluyorum ameliyat tarihimi aldım umarım bir sorun çıkmazz

ARZUXX senin için hayırlısı olsun şimdiden. :)

GAFEBESİ çok geçmiş olsun. En önemli kısmı atlattın. Şimdi birazcık da acıya dayanmak kaldı :) İnşallah en kısa zamanda iyileşirsin.

samimi canım bacakların güzel görünüyor, keşke önceki halini de ekleseydin de kıyaslama yapabilseydik

samimi geçmiş gitmiş valla maşallah darısı bizlerin basına. ben cok begendim düzgün bacakların olmus ne güzel.....

gafebesi sana da gecmiş olsun arkadasım zor kısmı atlattın. bende asistandan haber bekliyorum bakalım ptesi sanırım bende kurtuluyorum....

arkadaşlar ameliyata girecek olanların ameliyatı inşallah iyi geçer, girmiş olanlarla birlikte inşallah sonuçlardan çok memnun kalırlar. hem de benim gibi bacak estetiği olmak isteyenlere umut ve cesaret olmuş olursunuz :p öğrencilik hayatım da etek giymekten hep kaçındım ama artık part time çalışmaya ve staj yapmaya başladım ve etek zorunlu :( bu durum kabusum oldu sizden cesaret alırsam bu kabusa bir son vericem inşallah :(

çok geçmiş olsun gafebesi umarım çok güzel bacaklara sahip olursun, sen de miistanbulda süperdray yöntemiyle olmuştun , sen bir gece kalmadın galiba hastanede çünkü yanılmıyorsam bu sabah olacaktın ameliyatı, sen genelanestezi mi yoksa epidural la mı uyuşturuldun canım , ve oraya neler götürmem gerekir , cevaplarsan sevinirim.

gecmis olsun dilekleri icin cok tesekkurler herkese..umarim sonuc hepimiz icin iyi olur
arzuxx, kalmadim hastanede evet. 9.30 gibi basladi operasyon.14.30 gibi hastaneden ayrildim. ankarada oldum superdry mis bu yontem de yani kok hucre nakli. genel anestezi degil. adina ne dediler yaa sedimli biseydi sanirim. tamamen uyutuldum. 1.5 saate yakin surmus bayildi-ayildi dahil sure.sadece yag enjeksiyonu oldugu icin duz ayakkabi giyebildim. ama 1 numara buyuk goturdum. esofman goturdum bide giymesi kolay olsun diye. varis corabini hemsireye vermistik o ben uyanmadan giydirmis..umarim hepimiz cektigimiz bu eziyetlerin karsiligini aliriz da mutlu oluruz. agrilarim var biraz. 2 ilac kullaniyorum. yag alinan yerlerde morarma baslamis. bide sisim var..simdilik boyle.bilgilendirmeye devam ederim

samimi güle güle kullan benniye göremiyorum bacım.
şimdi bakabilirsin canım ekledim seni:)
samimi canım bacakların güzel görünüyor, keşke önceki halini de ekleseydin de kıyaslama yapabilseydik
teşekkür ederim eski resimleri doktorda var ama bunu bile zor ekledim.
samimi geçmiş gitmiş valla maşallah darısı bizlerin basına. ben cok begendim düzgün bacakların olmus ne güzel.....

gafebesi sana da gecmiş olsun arkadasım zor kısmı atlattın. bende asistandan haber bekliyorum bakalım ptesi sanırım bende kurtuluyorum....
saol canım darısı başına inş.
gecmis olsun dilekleri icin cok tesekkurler herkese..umarim sonuc hepimiz icin iyi olur
arzuxx, kalmadim hastanede evet. 9.30 gibi basladi operasyon.14.30 gibi hastaneden ayrildim. ankarada oldum superdry mis bu yontem de yani kok hucre nakli. genel anestezi degil. adina ne dediler yaa sedimli biseydi sanirim. tamamen uyutuldum. 1.5 saate yakin surmus bayildi-ayildi dahil sure.sadece yag enjeksiyonu oldugu icin duz ayakkabi giyebildim. ama 1 numara buyuk goturdum. esofman goturdum bide giymesi kolay olsun diye. varis corabini hemsireye vermistik o ben uyanmadan giydirmis..umarim hepimiz cektigimiz bu eziyetlerin karsiligini aliriz da mutlu oluruz. agrilarim var biraz. 2 ilac kullaniyorum. yag alinan yerlerde morarma baslamis. bide sisim var..simdilik boyle.bilgilendirmeye devam ederim
çok geçmiş olsun tekrar inş.seninde istediğin gibi olur.yağ alınan yerlerde morarma benimde oldu birde ara ara iğne batuyormuş gibi oluyor

TEKBENMİYİM; nasılsın? İşe başlayabilecekmisin?
BLOMMA sen nasılsın? Umarım daha çok beğeniyorsundur artık ameliyat sonucunu.

teşekkürler DİOR evet daha iyiyim.kızımsa hala çok öksürüyor ve burnu akıyor ama ben pazartesi işe başlamak zorundayım artık.geçen 1.5 gün kadar çorapsız durdum,öyle uyudum,yüz üstü yattım bacaklarımı gererek.önce zorlandım ama ilginçtir artık daha rahatım,çoraplı ya da çorapsız farketmiyor.yürüyüşüme de iyi geldi.bacaklarımı kendime doğru toplayabiliyorum ama henüz altıma alıp oturacak durumda ve cesarette değilim.Daha da iyi olacak inşallah...

agrı olunca uyku da olmuyo :27:
samımı canım bacakların gayet guzel gorunuyo. umarım erimez yaglarin :nazar:
tekbenmiyim iyi olmana sevindim. insallah kizin da iyilesir hemen. iste silikon farki diyorum. cok begendigim bacaklar hep silikon. seninkine de bayildim.masallah diyelim bacaklariniza..katree nin bacaklari da silikondu ve tam benim istedigim sekildeydi seninki de oyle. ama silikona cesaret edemedim :50: yag enjeksiyonunda mumkun degil boyle sonuclar almak sadece eski halinden iyi oluyo

Son düzenleme:
samimi güle güle sağlıkla kullan inşallah. tekbenmiyim sende sağlıkla giy etekleri inşallah, dizlerin birleşiyomu düz durunca benim birleşiyodu şimdi zorlamam gerekiyo.

agrı olunca uyku da olmuyo :27:
samımı canım bacakların gayet guzel gorunuyo. umarım erimez yaglarin :nazar:
tekbenmiyim iyi olmana sevindim. insallah kizin da iyilesir hemen. iste silikon farki diyorum. cok begendigim bacaklar hep silikon. seninkine de bayildim.masallah diyelim bacaklariniza..katree nin bacaklari da silikondu ve tam benim istedigim sekildeydi seninki de oyle. ama silikona cesaret edemedim :50: yag enjeksiyonunda mumkun degil boyle sonuclar almak sadece eski halinden iyi oluyo
teşekkürler canım bana yağ enjekte edilmedi silikon ve bacak inceltme oldu.bacak çıkıntılarım alındı o yüzden şekil oturması için daha zaman gerekecek incelme zamanla belli olcakmış:)
samimi güle güle sağlıkla kullan inşallah. tekbenmiyim sende sağlıkla giy etekleri inşallah, dizlerin birleşiyomu düz durunca benim birleşiyodu şimdi zorlamam gerekiyo.

çok teşekkür ederim:)

gafebesi geçmiş olsun tekrarmı yaptırmayı düşünüyorsun olmazsa.

yok canim bidaha yaptirmam :35: simdilik kotu degil zaten. odem gidince ve bi kismi eriyince gorucem nasil olacak :9: ben begendigim bacak tipinden bahsetmistim. benim bacaklar simdilik kapaniyo. sonrasini bilemiyorum tabii
samimicim ben yag enjeksiyonu saniyodum. gayet hos gorunuyo seninkiler de

kızlar, eski arkadaşlar sizde arada iki kelime edin ne alemdesiniz tektash missence diyor deka memnunmusunuz etekleri giydinizmi.

daha eskiler nasılsınız. kızlar webde yok resimler baktım kimdi internete düşüyomuş diyip bizi korkuttu. aylardır resmi duran var. webde yok, sallayıpda bu dayanışmanın mahremiyetine yardımlaşma ruhuna zarar vermesin. bende dahil bura yaptıranları görüp cesaret alıp yaptırdım. ve son yaptıran arkadaşların resimlerini merak ediyorum sağolun koydunuz. ki tekrar cesaret toplayıp yaptırmaya.

Back
X