Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
katree banyodan sonra deneyeyim ben de. biraz kestik orayi ama ayak sistigi icin banamisin demedi
kafayiyemisdusler evet 1 ay cikmayacakmis. ama yakinima 2. haftadan sonra dizin ustunde biten korse verdi dr. o cok daha rahatmis. umarim bana da oyle yapar. yoksa nasil ise gidicem bu halde![]()
sen ne zaman işe gideceksinn?
GAFABESİ; inşallah en kısa zamanda iyileşirsiniz ve sağlıklı günlerinize dönersiniz.
Ameliyat olan herkes varis çorabından şikayetçi. Bunun yokmu bir kolay yolu? Yazık değil mi size ya. Ne sıkıntı bu böyle. Doktora sorsanız; acıttığını söyleseniz belki size kolay bir yol gösterecektir. Yazık arkadaşlar size...
yarin 5 gunluk rapor alicam. 20 subat oluyo sanirim.
ekledim canım kabul et :)sonra resime bakabilirsin:))samimi ben fotonu goremiyorm arkadasız da galiba nasıl olcak yeni kullnmaya basladım da
hayır arkadas diilmisiz beni ekler misin?ameliyat olup foto kyan arkadaslar beni de ekler misiniz cok yeniyim ama yaaaa bilmiyorum :)
direk şu konuştuğumuz paragrafların altlarındaki boşlukta görünen kısma değilde kişinin profilinden baktığımız şekilde olacak dimi.
öf yaa bişeyde kolay olsun nolur ya. bişeydede rahat olsak kıyamet kopar biz kadınlara. samimi sağol arkadaşım isyanım kendime.
benim bacaklar varya sütun deyil, sütun ! yani boynun altında kalsın cihantimur.
katree banyodan sonra deneyeyim ben de. biraz kestik orayi ama ayak sistigi icin banamisin demedi
kafayiyemisdusler evet 1 ay cikmayacakmis. ama yakinima 2. haftadan sonra dizin ustunde biten korse verdi dr. o cok daha rahatmis. umarim bana da oyle yapar. yoksa nasil ise gidicem bu halde![]()
keşke kesmeseydiniz varis çorabını,varis çorabının kaçmaması veya kesilmemesi lazım,çorabın kutusunda da yazıyordur mutlaka.çünkü kaçma veya yırtılma olduğunda sağladığı dolaşım özelliği kalmıyor diye biliyorum,o da sağlıklı olmuyor.ama tabi sen bilirisin.ama dediğimi yaparsan epey faydası oluyor,ben oyle yaptıktan sonra çok rahat giydim sorun yaşamadım.
pıhtı atmak ne demek? :S
kusura bakmayın,hafta sonu siteye girmeye vaktim olmuyor,onun için soruları şimdi gördüm.pıhtının damardan kopup,akciğer veya beyin damarını tıkamasıdır.akciğere geldiğinde nefes alamama ve ani kalp durması ile sonuçlanır.hepimiz hayırlısıyla ameliyatlarımızı sorunsuz oluruz inşallah...
Canim eskisine göre az iyi ama cokta fikrim degisti diyemiyecegim hepsini biraraya toplasam bir cok resim ekliycem o zaman yorum istiycem sizden:)TEKBENMİYİM; nasılsın? İşe başlayabilecekmisin?
BLOMMA sen nasılsın? Umarım daha çok beğeniyorsundur artık ameliyat sonucunu.
beni niye aşırı korku sardı yaa![]()
Ameliyatınız ne zaman siz İst.superdry olacaktınız yanılmıyorsam dr adı ve ücreti yazarsanız sevinirim.
Hem istiyorum hem korkuyorum cesarete ihtiyacım var(
kızlar yağ enjeksiyonunda varis çorabını ne kadar giymek gerekiyor?
yine 1 ay mı :/