Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
keşke canım çok teşekkür ederim sorularımı cevapladığın için , bir de ben öğlen ameliyat olacağım oraya aç kahvaltı etmeden gitmem gerekiyor değil mi, ve taksit yapıyor mu doktor, sen de benim doktora ameliyat olmuştun değil mi
keşke süper olmuş buna hata bulur etek giymezsen çarpılırsın vallaa :13::13: öncedende düzgünmüydü dr çoştu. vallaa kusur yok yani.senin dr kimdi tekbenmiyimin dr umu. afferim adama adam gibi yapmış.
amaaanbe bana resim yollayabilir mısın lütfen? Bir de hangi doktor? Ne kadara maloldu? Ben de istanbul disından gideceğim.(null)
ameliyattan önceki halini ekledim benimki yana yüklenmiş kamyonlar gibiydi :) yanlarda bacak war var içler boş gibiydi..diz hiç birleşmiyodu sonraki hali içinde 10.gün fotolarını ekledim haftaya güncellerim inş. yine yenilerini ekleyip
:))) haklısın ankaraya 10 saatlik mesafede oturuyorum. öğretmenim malum her zaman gidip gelemiycem ama doktorla görüşmek istiyorum ameliyat olan biri olarak bana güven verdin bi de bu durum insanda nasıl bi çaresizlik oluşturuyo tahmin edersin. ameliyat masrafını soracaktım üç aşağı beş yukarı seninkine göre ya daha masraflı ya da daha uygun bi şey oluşsun kafamda ona göre ayarlamak istiyorum kendimi. kaç gecedim düşünüyorum bunları ameliyat olsam her şey yolunda gitse çok güzel bi fiziğe sahip olsam diye :))
keşke canım çok teşekkür ederim sorularımı cevapladığın için , bir de ben öğlen ameliyat olacağım oraya aç kahvaltı etmeden gitmem gerekiyor değil mi, ve taksit yapıyor mu doktor, sen de benim doktora ameliyat olmuştun değil mi
blomma senı tesellı etmek ıcın yazmıyorum . senın bacaklarını cıdden cok begenıyorum. herkesın ıstegı farklı tabii. onemlı olan senın ıcıne sınmesı .hangı buyuklukte sılıkon taktı? soylemeden gecemıycem kotla mukemmel gorunuyor...
blomma senı tesellı etmek ıcın yazmıyorum . senın bacaklarını cıdden cok begenıyorum. herkesın ıstegı farklı tabii. onemlı olan senın ıcıne sınmesı .hangı buyuklukte sılıkon taktı? soylemeden gecemıycem kotla mukemmel gorunuyor...
Tesekkür ederim DIOR senin yorumlarinida bekliyordum acikcasi ama haklisin icine sinmedimi olmuyor iste cok acele ettim ikinci amaeliyat icin cok umarim simdi sabirli olabilir ve biraz beklemeyi becerebilirim.Arkadaşlar ne olduğunu anlayamadım üçüncü defadır uzun uzun mesaj yazıyorum umarım bu gider. Ameliyat olan herkese çok geçmiş olsun. Fotoğraflara baktım yorumlarıma gelince ;
GAFABESİ; çok iyi görünüyorsunuz. İstediğinizi giyin. Bileklerinizdeki kırmızılıklar için çok üzüldüm. Doktora varis çorabından kaynaklandığını söylediniz mi?
İPEK_CE, sizde gayet iyi görünüyorsunuz. Üçgene takılmayın. Çok küçük bir bölge ve fazla göze batmıyor. Sizde artık istediklerinizi rahat rahat giyin.
KEŞKE; süper görünüyorsun. Çok güzel olmuş. Ama ben senin önceki halinide merak ettim. Sanki önceden çok sorun yokmuş gibi geldi bana.
Ve sevgili BLOMMA ; sana ne yazacağımı bilmiyorum. Mutsuz olmana çok üzüldüm. Gösterdiğin çaba, emek takdire değerdi. Bencede bacakların BİRAZ kalın olmuş. O kadar dert edilecek değil ama sen mutsuzsan içine sinmiyorsa söylenecek fazla birşey yok. Bİliyorsun kalın bacaklarla şort, etek giyiliyor ama yamuk bacaklarla giyilmiyor. Ama sen nasıl mutlu olacaksan öyle davran... İnşallah bundan sonra herşey gönlüne göre olur.
Veee TEKBENMİYİM ; son halin forumda gördüğüm en güzel fotoğraflardan biri. Lütfen hiçbirşeyi dert etme ve artık mutlu ol. Sen sürekli ayakta durmak zorunda olduğun için soruyorum; ağrıların ne durumda. Sürekli ayakta durunca ağrıların artıyormu şişlik oluyormu? Yazarsan sevinirim...
çok teş.ederim inş. 430 cc yağ konuldu erimesin artık ...
ipekce merak ettigim birsey daha var, neden bu kadar para odedin anlamadim? Ben ayni doktora 6 ay once cok daha az odeyerek olmustum,alti ayda mi yapti bi zammi ya da sana daha farkli bir islem mi uyguladi?