Bacak dolgusu yaptıran var mı?

hayırlısı olsun canım işallah bende o cesareti bulup araştırmalarımın sonunda karar veririm. şu anda dr. araştırma içindeyim. senin dr. kim nasıl karar verdin biraz anlatırmısın.[/QUOTE

bayadır düşünüyordum bu formuda bayadır takip ediyordum önce sessiz takip edenlerdendim sonra üye oldum derken şu an bu aşamadayım..kararr vermemde buradaki arkadaşlarımın çok büyük etkisi var..ameliyat olan olmayan arkadaşların cesaretlendirmesiyle..burda herkes birbirinden güç alıyor...herkes herkes için iyi düşünyo..herkesinsıkıntısı aynı olunca birbirimizi çok iyi anlıyoruz..yaşadığımız şeyler genelde aynı...doktoru sana özelden mesaj atarım...

sevcan sende blomma'nın dr.na mı olacaksın ameliyatı ve ne olacak sdc yağ enj. mu yoksa silikonda varmı cnm?

evet cnm aynı doktor...ben silikon düşünmüyorum gerçi bacakalrım silikona gerek duyacak kadar kötü ama olsun ben yinede olduğu kadarıyla yetincem eskisinden iyi olsun da yeter bana...

:) tebrik ederim hadi hayırlısı inş. çok güzel olacak merak etme dualarımız seninle

saol ipek_ce...inşlh çok güzel olmasın güzel olsun yeter...fazlasını isteyipte olmadığını görürsem hayal kırıklığı o yüzden olduğu kadarıyla etinmeliyim die kendimi tatmin ediyorum...hepimizi için güzel olacak inşlh...

hadi hayırlısı sevcan.sakın erteleyim deme,senin kadar bende heyecanlandım.alışverişteki mevzular beni çok üzmüştü..inşallah çok güzel haberlerle dönersin.dualarım seninle....

yok ertelemiycem zaten zaman gectikçe kafamız karışıyo daha fazla hiç gerek yok bakalım görelim kısmette ne varsa öle olur artık...evet burda bi çok arkadaş anlatıyorken hep aynı şeyleri yaşadığım ne kadar çok insan varmış diyorum oysa bana hiç öle gelmiyordu burdaki bütün arkadaşlara teşekkür ederim hepimiz için en iyisi olsun inşlh...çok saol sılası...hepimiz birbirimizin duacısıyız...iyiki var burası ve iyiki varsınız :)))

önce dr beyle konuşacaksınız kısaca
sonra o odadan çıkacak, sen pantolonunu çıkar diye
içine boxer giyersen rahat olursun :)
sonra resim çekecek birkaç tane
sonra tekrar çıkacak, sen giyineceksin
sonra o fotolar üzerinden yapabileceklerini, nerelerden yağ alabileceğini anlatacak
hadi hayırlısı olsun bakalım :)

hmm şanslıymışsın ne güzel fazladan ödedik biz gafebesiyle o benden önce gidicek gaf ebesi sen sorar mısın 2. operasyon fiyatını? bu arada işe başlamışsın inş. zorlanmıyorsundur.çizme giymedim henüz ama o kadarcıktanda etkilenecekse işimiz war ben 2 kez filan varis çorabını çıkarıp streç tayt giydim bendede şişlikler hala belirgin çokkkkkk olmasada azıcık incelme war ama minnacık şşişliklerin inmesindendir sanırım ..bakalım nasıl olacak şekilleri en azından elbise fişlan giyebiliyorum artık diz üstü altı dar pantolon walla bana yetiyo sindy bebek gibi olmazdı zaten benimki birleşmiyodu bile çok şükür diyorum senin ilk halini merak ediyorum c.tesiye bişi kalmadı inş. iyi şeyler söyler senin için..

evet cnm ctesi kontrolum var. kafanızdaki soruları bana soyleyin dr ye ileteyim :9: benim sabahkiyle aksamki arasında epey fark oldu :47: aksam bacaklarımı yan yana getirdigimde ufak bi bosluk bile kalmıo :37: ama sabah sisler biraz inince arada hafif bosluk cıkıo ortaya

purplecity arkadasim bu bacaklarla bulasma operasyona falan. cektigin eziyete degmez. giyin cik kimse aa ne kotu bacakları var demez sana. seninkinden beterler giyiyo minileri ve goz onundeler bkz: ebru saali, esra erol, ebru gundes .... :27:

tekbenmiyim sadece washhhhhhhhh diyorum baska da bisi demiyorum :37: istedigim bacak sekli silikonla gerceklesio ama ben de ona cesaret edemedim maalesef :50:

önce dr beyle konuşacaksınız kısaca
sonra o odadan çıkacak, sen pantolonunu çıkar diye
içine boxer giyersen rahat olursun :)
sonra resim çekecek birkaç tane
sonra tekrar çıkacak, sen giyineceksin
sonra o fotolar üzerinden yapabileceklerini, nerelerden yağ alabileceğini anlatacak
hadi hayırlısı olsun bakalım :)

ameliyat tarihi için bi sonraki haftaya verir mi baya sonraya atar mı acaba ? birde yağ alınacak bölgeleri göstermesi için göbek kısmının fln da resmini çekiyor mu? sadece bacakalrı mı çekioyor?

ameliyat tarihi için bi sonraki haftaya verir mi baya sonraya atar mı acaba ? birde yağ alınacak bölgeleri göstermesi için göbek kısmının fln da resmini çekiyor mu? sadece bacakalrı mı çekioyor?

göbeğin resmini çekmiyor , sen bahsedersin göbekten de :D
1 hafta sonraya ameliyat tarihi verebilir mi aslında tamamen şans , istediğin tarih boş olabilir, ya da boş olan günler içinden seçebilirsin

serpil1983 görüşmeden 5 gün sonrasına gün almıştı

göbeğin resmini çekmiyor , sen bahsedersin göbekten de :d
1 hafta sonraya ameliyat tarihi verebilir mi aslında tamamen şans , istediğin tarih boş olabilir, ya da boş olan günler içinden seçebilirsin

serpil1983 görüşmeden 5 gün sonrasına gün almıştı

yani yine de böle bi olasılık var iyiyimişş o zmn kısmetse haftaya bu zamanlarda ameliyat hazırlığı içinde olurum :)))ama yinede korkuyorum anestezi fazla kaçarda ya uyanamazsam die :)) belki de 2 hafta sonra bende kurtulmuş olacağım sadece 2 hafta kaldı yani...tabi ameliyat gününü bi hafta içinde alabilirsem ki inşlh alırım :))) arkdaşlar ertelemeyin sakın çekmeyin bu sıkıntıyı çaresi varken neden ezik büzük hissedelim kendimizi..

yeni foto yükledim tek basıma cektim evde yalnızım lütfen yorum yapın ama beni mutlu etmek için değil gercek fikrinizi söyleyin cunku ben bu yola bas koydum gerekirse kilo alıp gerekli yerlere yag enjekte ettiricem ama kusursuz bacaklara sahip olucam azimliyim :)

yeni foto yükledim tek basıma cektim evde yalnızım lütfen yorum yapın ama beni mutlu etmek için değil gercek fikrinizi söyleyin cunku ben bu yola bas koydum gerekirse kilo alıp gerekli yerlere yag enjekte ettiricem ama kusursuz bacaklara sahip olucam azimliyim :)

gerçekten seni mutlu etmek için söylemiyorum:)her gördüğümde bir öncekinden daha güzel görüyorum geçen cam dan gördüğümden baya fark var bu da demek oluyor ki 2 ay sonra süper olucak çünkü senin kemiğinde eğrilikte yok bu büyük avantaj için rahat olsun

serpilcim kilo al bence biraz. yag enjeksiyonu icin degil. belki bacagın da kilo alır. samimi daha onceki halinden guzel oldugunu soyluyo demek ki zaman gectikce guzellesiyo..insallah istedigin gibi olur

erimesin sen kime ameliyat olmuştun

tekbenmiyim in doktoruna mı?

Eşim bayan doktor diye şart koşmuştu. Bacak estetiği yapan bayan doktor yok denecek kadar az. Seçme şansım çok olmadı. Doktorum Meltem Çilingir' di. İnternetten bulup randevu almıştım.Silikon konusunda ısrar etmişti ama o dönem silikona sıcak bakmıyordum birazda maddi nedenler. Erime olasılığını çok irdeledi ama Nasrettin Hoca misali ya tutarsa dedim.Ameliyattan sonra tatile gittim peşinden de hamilelik geldi 10 kilo aldım ama hala bacaklar yamuk etek elbise hayal yani...

Teşekkür ederim ERİMESİN7.Daha yeni ekledim ne çabuk gördün :)) ben şu an ki durumu ne kadar anlatırsam anlatayım fotoğraflar kadar açıklayıcı olmuyor. Dün pantolon için alışverişe gittim.Bir şey almasam bile içimde bir rahatlık vardı.Çok fazla seçmek zorunda değildim artık. O siyah streç pantolonu aldım.Giydim ve foto çektim orda. Yapıştırma yöntemi mi bilemiyorum ama doktora izleri sorduğumda bir süre biraz kırmızımsı olacağını sonra yavaş yavaş renginin solacağını söyledi.Kabukları daha yeni düştü tamamen.

Hamileliğin için de gözün aydın.Allah tamamına erdirsin inşallah. Hayırlısıyla bebeğini kucağına alır büyütürsün.Sonra hayırlısıyla sen de bu sorundan kurtulursun inşallah.Silikon ameliyatı olduğum ilk günler de benim de tamamen iyileşmeye karşı inancım baya azalmıştı.Hata yaptığımı düşündüğüm zamanlar da oldu,özellikle yürürken acı çektiğim günlerde.Her zaman topukluyla mı dolaşacağım diye isyan ettiğim de oldu.Diz kapaklarımı tam dik tutamadığım zamanlarda "aferin fazlasını istersen böyle eciş bücüş kalırsın!" diye kendime kızdım hatta :9: Ama sabretmek gerekiyor gerçekten. İlk zamanlara göre çok az bir rahatsızlığım var silikonla ilgili.Tamamen alışacağım zamanlar da gelecek diye sabrediyorum.Örneğin koşamıyorum henüz.

Siteyi her ziyaret edişimde, silikon yaptıran arkadaşların özel albümlerine bakıyorum o nedenle önce fark ettim.. Silikonun sende çok doğal durduğunu düşünüyorum. Bebeğim için aydınlık dilemişsin, sende aydınlı gör inşallah. Güzellik emek ister, acı versede emeğinin karşılığını aldın, sağlıkla kullan.

gerçekten seni mutlu etmek için söylemiyorum:)her gördüğümde bir öncekinden daha güzel görüyorum geçen cam dan gördüğümden baya fark var bu da demek oluyor ki 2 ay sonra süper olucak çünkü senin kemiğinde eğrilikte yok bu büyük avantaj için rahat olsun

canım benim cok tesekkur ederim en basından beri destek olduk birbirimize iyi ki varsın. bana da bi güzel geliyo bi değil ama hep bi eksiklik var. eğrilik yok demişsin ama ameliyatsız halime bak da gör nasıl eğri :(

serpilcim kilo al bence biraz. yag enjeksiyonu icin degil. belki bacagın da kilo alır. samimi daha onceki halinden guzel oldugunu soyluyo demek ki zaman gectikce guzellesiyo..insallah istedigin gibi olur

gafebesi canım kilo da alsam değişmiyo ki bacak yapım sabit kalıyor :( hala düz basamıyorum bi de bugun kramp girmiş gibi bi agrı var sağ bacagımda. zaten sağda şişlik de hissediyorum :( zamanı ileri sarabilsem de görebilsem ne olacagını.....

inşallah hepimizin dileği gercek olur birbirimize o kadar cok dua ediyoruz ki burda, kesin bi sinerji olusturabiliriz düşünsenize bi sabah kalkıyoruz ve kalem gibi bacaklar :):1:

Back
X