Teşekkür ederim ERİMESİN7.Daha yeni ekledim ne çabuk gördün :)) ben şu an ki durumu ne kadar anlatırsam anlatayım fotoğraflar kadar açıklayıcı olmuyor. Dün pantolon için alışverişe gittim.Bir şey almasam bile içimde bir rahatlık vardı.Çok fazla seçmek zorunda değildim artık. O siyah streç pantolonu aldım.Giydim ve foto çektim orda. Yapıştırma yöntemi mi bilemiyorum ama doktora izleri sorduğumda bir süre biraz kırmızımsı olacağını sonra yavaş yavaş renginin solacağını söyledi.Kabukları daha yeni düştü tamamen.
Hamileliğin için de gözün aydın.Allah tamamına erdirsin inşallah. Hayırlısıyla bebeğini kucağına alır büyütürsün.Sonra hayırlısıyla sen de bu sorundan kurtulursun inşallah.Silikon ameliyatı olduğum ilk günler de benim de tamamen iyileşmeye karşı inancım baya azalmıştı.Hata yaptığımı düşündüğüm zamanlar da oldu,özellikle yürürken acı çektiğim günlerde.Her zaman topukluyla mı dolaşacağım diye isyan ettiğim de oldu.Diz kapaklarımı tam dik tutamadığım zamanlarda "aferin fazlasını istersen böyle eciş bücüş kalırsın!" diye kendime kızdım hatta

Ama sabretmek gerekiyor gerçekten. İlk zamanlara göre çok az bir rahatsızlığım var silikonla ilgili.Tamamen alışacağım zamanlar da gelecek diye sabrediyorum.Örneğin koşamıyorum henüz.