- 22 Ekim 2011
- 234
- 15
- 98
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
OZGURDU saat 2 de randevum var =) geleceksen haberleşelim detaylı olarak bak iki kişi olduk bile :)
OZGURDU beşiktaşta. randevu alamayabilirsin dolu oluyor. randevu saatimi değiştirmek istemiştim dolu demişti ama toplu olarak gidersek indirimden yararlanırız. benim randevu saatimde görüşürüz doktor beyle diye düşündüm
TAMAM :) OZGURDU sen ara bi sor bakalım saat 2 de randevusu olan arkadaşımla gelicem de ben özelden yazamıyorum yoksa adımı soyadımı verirdim. bakalım ne diyecek ama ben kendi randevumda seni de almak için uğraşırım :) beraber gireriz odaya olmazsa :))
TAMAM :) OZGURDU sen ara bi sor bakalım saat 2 de randevusu olan arkadaşımla gelicem de ben özelden yazamıyorum yoksa adımı soyadımı verirdim. bakalım ne diyecek ama ben kendi randevumda seni de almak için uğraşırım :) beraber gireriz odaya olmazsa :))
JAZABEL, SEPTEMBERGİRL , MİNİRE (aklımda kalan isimler) bu arkadaşlar bacak estetiği olmuşlar epey zaman geçmiş üstünden forumu okuyordum da ilk mesajlar arasında sayılırlar. acaba artık takip etmiyorlar mı. en sağlıklı cevapları onlardan alırdık eridimi yağlar ne kadar kaldı silikon bacağa uyum sağladı mı bunları öğrenmek isterdim hatta isterdik ... Ameliyatının üzerinden 1 yıl ya da daha fazla geçmiş olan ve hala memnun olan bi arkadaş yok mu acabaaaaa.......
GULERER senin de 1 sene olmak üzere geçmiş olsun diyeyim ve umarım daha da erimez artık şimdi tam istediğin gibi değil ama memnun musun ve de silikon mu yoksa yağ mı yaptırdın. Bi de sen de İstanbuldaki sık sık bahsi geçen doktora mı yaptırdın acaba? özelden de yazabilirsin. Ayrıca GULERER sen benim albümüme bakmış mıydın ? sence benim durumum ne olur, ne dersin?[/QUOTE
purpleccity benim yağ transferi silikon değil. yok ona yaptırmadım keşke yaptırsaydım demiştim ama bütün hastaları tek seferde oda bitirmiyo mesela tekbenmiyim tek seferde yapılabilirdi. fikirdelisi galiba ona yaptırdı oda sıkıntılı oldu. hatırlayamıyorum şuan fakat daha birçoğu amaaanbe işte neyse epey bi çift dikiş işi var.
senin albümüne baktım kalınlığı aşaa doğru düzgün inişi ii senin parantez diil, silikon yaptırırsan kalın olur zaten kalınlık sorunun yok. iyce aralık olursa bide. parentezde kapatıyo. dr illa bişey yapalım, lazım der. sen objektif bakıp lazımmı diye düşünmen doğru bence.
bence de arkadaşlar. Daha önce yaptıranlar suanki durumlarını paylaşsalar çok iyi olur. Ben Antalya'da sordum bir yere ama yeni uygulanan bir sistem ileriki zamanlarda sorun yaşayabileceğini düşünüyoruz o nedenle yapmıyoruz dediler(null)
(null)
bence de arkadaşlar. Daha önce yaptıranlar suanki durumlarını paylaşsalar çok iyi olur. Ben Antalya'da sordum bir yere ama yeni uygulanan bir sistem ileriki zamanlarda sorun yaşayabileceğini düşünüyoruz o nedenle yapmıyoruz dediler(null)
(null)