Bacak dolgusu yaptıran var mı?

ZEYNEPROJEN arkadaş buralarada değil sanırım. Albümü varmış kaldırmış keşke biz de görseydik..

OZGURDU beşiktaşta. randevu alamayabilirsin dolu oluyor. randevu saatimi değiştirmek istemiştim dolu demişti ama toplu olarak gidersek indirimden yararlanırız. benim randevu saatimde görüşürüz doktor beyle diye düşündüm

OZGURDU beşiktaşta. randevu alamayabilirsin dolu oluyor. randevu saatimi değiştirmek istemiştim dolu demişti ama toplu olarak gidersek indirimden yararlanırız. benim randevu saatimde görüşürüz doktor beyle diye düşündüm

Yarın arayıp sorayım arkadaşımla gelsem muayene olabilirmiyim diye.Birde o kadar yol gelip elim boş dönmeyeyim.:54:

TAMAM :) OZGURDU sen ara bi sor bakalım saat 2 de randevusu olan arkadaşımla gelicem de ben özelden yazamıyorum yoksa adımı soyadımı verirdim. bakalım ne diyecek ama ben kendi randevumda seni de almak için uğraşırım :) beraber gireriz odaya olmazsa :))

TAMAM :) OZGURDU sen ara bi sor bakalım saat 2 de randevusu olan arkadaşımla gelicem de ben özelden yazamıyorum yoksa adımı soyadımı verirdim. bakalım ne diyecek ama ben kendi randevumda seni de almak için uğraşırım :) beraber gireriz odaya olmazsa :))

Sabah arar sorar buraya yazarım tabi.İnşallah kabul ederler hem yanlız olmayız hemde bu sayede artık bende bir adım atmış olurum.Hayırlısı :)

selam kızlar.
bugun ameliyatımın 13.günü
hala yere düz basamıyorum evde bile topuklularla geziyorum.
agrım var,oyle can cekiştiren bi agrı değil ama agrı işte. baskı var baldırlarımda silikondan dolayı.
etek giymedim hala. bileklerim cok ince. bacaklarım cok ince. doktorla muayenede konustuk kilo aldıgımda bileklerime yag enjekte edicek.
aklınıza takılan bişey olursa sormaktan cekinmeyin.
herkese bol şans.........

canım arama yerine geyik muhabbeti yaz ordan doldur 100 tane mesaj hakkını abuk sabuk aklına ne gelirse yaz gönder ben öyle yaptım sonra özel mesaj atabilirsin.

JAZABEL, SEPTEMBERGİRL , MİNİRE (aklımda kalan isimler) bu arkadaşlar bacak estetiği olmuşlar epey zaman geçmiş üstünden forumu okuyordum da ilk mesajlar arasında sayılırlar. acaba artık takip etmiyorlar mı. en sağlıklı cevapları onlardan alırdık eridimi yağlar ne kadar kaldı silikon bacağa uyum sağladı mı bunları öğrenmek isterdim hatta isterdik ... Ameliyatının üzerinden 1 yıl ya da daha fazla geçmiş olan ve hala memnun olan bi arkadaş yok mu acabaaaaa.......

JAZABEL, SEPTEMBERGİRL , MİNİRE (aklımda kalan isimler) bu arkadaşlar bacak estetiği olmuşlar epey zaman geçmiş üstünden forumu okuyordum da ilk mesajlar arasında sayılırlar. acaba artık takip etmiyorlar mı. en sağlıklı cevapları onlardan alırdık eridimi yağlar ne kadar kaldı silikon bacağa uyum sağladı mı bunları öğrenmek isterdim hatta isterdik ... Ameliyatının üzerinden 1 yıl ya da daha fazla geçmiş olan ve hala memnun olan bi arkadaş yok mu acabaaaaa.......

canim ben'm 17 n'sanda yaptirmştım tümü erimedi fakat en istediğim yerler eridi. bilek arka baldırların altlarıinceldi. yinede ilk halinden ii diyebilirim. ama bu seferde diz içüstlerden fazla almış dizi kırık duruşta çukurluk oluyo.

GULERER senin de 1 sene olmak üzere geçmiş olsun diyeyim ve umarım daha da erimez artık şimdi tam istediğin gibi değil ama memnun musun ve de silikon mu yoksa yağ mı yaptırdın. Bi de sen de İstanbuldaki sık sık bahsi geçen doktora mı yaptırdın acaba? özelden de yazabilirsin. Ayrıca GULERER sen benim albümüme bakmış mıydın ? sence benim durumum ne olur, ne dersin?

GULERER senin de 1 sene olmak üzere geçmiş olsun diyeyim ve umarım daha da erimez artık şimdi tam istediğin gibi değil ama memnun musun ve de silikon mu yoksa yağ mı yaptırdın. Bi de sen de İstanbuldaki sık sık bahsi geçen doktora mı yaptırdın acaba? özelden de yazabilirsin. Ayrıca GULERER sen benim albümüme bakmış mıydın ? sence benim durumum ne olur, ne dersin?[/QUOTE

purpleccity benim yağ transferi silikon değil. yok ona yaptırmadım keşke yaptırsaydım demiştim ama bütün hastaları tek seferde oda bitirmiyo mesela tekbenmiyim tek seferde yapılabilirdi. fikirdelisi galiba ona yaptırdı oda sıkıntılı oldu. hatırlayamıyorum şuan fakat daha birçoğu amaaanbe işte neyse epey bi çift dikiş işi var.

senin albümüne baktım kalınlığı aşaa doğru düzgün inişi ii senin parantez diil, silikon yaptırırsan kalın olur zaten kalınlık sorunun yok. iyce aralık olursa bide. parentezde kapatıyo. dr illa bişey yapalım, lazım der. sen objektif bakıp lazımmı diye düşünmen doğru bence.

bence de arkadaşlar. Daha önce yaptıranlar suanki durumlarını paylaşsalar çok iyi olur. Ben Antalya'da sordum bir yere ama yeni uygulanan bir sistem ileriki zamanlarda sorun yaşayabileceğini düşünüyoruz o nedenle yapmıyoruz dediler

Kusura bakmayın hava muhalefetinden sanirim internet kesilmiş 3 kere aynı mesaj olmuş

Serpil1983 gecmis olsun ve hayırlı olsun:) valla kendim
Yaptırmış gibi seviniyorum. Sanirim benim önümde biraz daha zaman var ama resimlerini görmek isterim

gülerer;fikirdelisi,ankaradaki dr.a yaptırdı.önceleri adı burada sıkça geçen dr.

Son düzenleme:
Arzuxx durumun hakkında bilgi verir misin..ben de 9 mart için randevu aldım ameliyat olcam inşlh...sen benm muayene olduğum gün ameliyat olacaktın...nasıl geçti şimdi nasılsın...lütfen biraz bilgi ver..

Back
X