Bacak dolgusu yaptıran var mı?

OPERASYONDAN 7 - 8 SAAT KADAR ÖNCE BİŞEY YİYİP İÇMEYİ BIRAKAMAK LAIZMMIŞ...ZATEN OPERASYON SIRASINDA UYUYOR OLACAĞIZ ÖNEMLİ OLAN KARAR VERİP AMLEİYAT MASASINA KADAR GİDEBİLMEK :s..SONRASI ZATEN OLCAK BİTCEK...İLK BAŞLARDA YÜRÜMEKTE ZORLANACAKSIN FLN DEDİ..VE YAĞLARIN ÖMÜR BOYU OLDUĞUNU SÖLEDİ..BELKİ YAĞIN YETER YETMEZ YETTİĞİ KADARINI KULLANACAĞIZ VE ŞİMDİKİ HALİNE GÖRE ÇOK ÇOK İYİ OLCAK DEDİ VE SUPERDRY TEKNİĞİYLE ENJEKTE EDİLEN YAĞLARIN ERİMEDİĞİNİ SÖLEDİ...

Sevcan size de hayırlı olsun herşey istediğiniz gibi olur inşallah superdry da tek sefer yeterlimi genelde yağ enj.2-3 seans uygulamak gerekir demişti fikir aldığım dr lar.
İst.kalma süresi , ücret,dr. hk .msj atarsan sevinirim

Sevcan size de hayırlı olsun herşey istediğiniz gibi olur inşallah superdry da tek sefer yeterlimi genelde yağ enj.2-3 seans uygulamak gerekir demişti fikir aldığım dr lar.
İst.kalma süresi , ücret,dr. hk .msj atarsan sevinirim

evet samyeli35, bu teknikte tekrarlamaya gerek yok dedi doktor şişlikler kaybolnunca gördüğün görüntü artık öylece kalırmış...erime fln olmaz dedi doktor... diğer sorularına özelden cvp vereim..

canım benim ya içime su serptin şimdi peki ben gideyim 10 aylık bebeğim var izmirdeyim yaptırayım yaptırmasına ama nasıl olcak düğün yaza benim bu ay mart ayı olmam lazım önümüz yaz olamam seneye kışa kalsa düğün bitiyor :)) yani anlayacağın nasıl olucak izmirde güvenemedim doktor yok herkez aynı dr gidiyo bu sitede sonuçlar güzel allahım bana yardım et diyorum başkada birşey diyemiyorum.

ben ameliyatı istanbulda oldum canım,izmir hakkında tek bir fikrim yok inanki,ertes gün çıktım ben evime geldim zar zor yürüdüm ama minibüsle geldim ve 5.katta oturuyoruz asansör yok çıktım,ilk bir hafta ağrım sızım vardı epey ama gitgide azaldı,ben 1 ay boyunca da giydim çorabımı hatta bir buçuk ay korse hala üzerimde.evet geçene kadar çok çekiceksin ama sonuç güzel olunca değmiş diosun. hatta haftasonu arkdaşımın nikahı vardı onda dahi mini elbise giydim. benim şuanda hiç bi problemim yok çok şükür inş hep böyle kalır. topuklu ayakkabıda falan da çok düzgün görünüor bacaklarım. ben özelden mesaj atamıyorum burda da doktor ismi yazmayın diyorlar. ama merak edip özelden bi sürü mesaj eden arkdaşlar var onlar için bikez daha yazıyorum ben ameliyatı bülent beye oldum belimden yağ alındı bacaklarıma kondu ilk başta daha şişti şuan daha zayıflar fakat düzgünler. foto da eklemeye çalışıcam koyabilirsem bakarsınız.

ben ameliyatı istanbulda oldum canım,izmir hakkında tek bir fikrim yok inanki,ertes gün çıktım ben evime geldim zar zor yürüdüm ama minibüsle geldim ve 5.katta oturuyoruz asansör yok çıktım,ilk bir hafta ağrım sızım vardı epey ama gitgide azaldı,ben 1 ay boyunca da giydim çorabımı hatta bir buçuk ay korse hala üzerimde.evet geçene kadar çok çekiceksin ama sonuç güzel olunca değmiş diosun. hatta haftasonu arkdaşımın nikahı vardı onda dahi mini elbise giydim. benim şuanda hiç bi problemim yok çok şükür inş hep böyle kalır. topuklu ayakkabıda falan da çok düzgün görünüor bacaklarım. ben özelden mesaj atamıyorum burda da doktor ismi yazmayın diyorlar. ama merak edip özelden bi sürü mesaj eden arkdaşlar var onlar için bikez daha yazıyorum ben ameliyatı bülent beye oldum belimden yağ alındı bacaklarıma kondu ilk başta daha şişti şuan daha zayıflar fakat düzgünler. foto da eklemeye çalışıcam koyabilirsem bakarsınız.

senin bacak dış yanları nasıl? yani baldır dışı sanırım? benimki cıkık ve hic hoslanmıyorum. dr de kasa zarar verilebilir die inceltmedi. hal boyle olunca ozellikle topuklu da daha bi cıkık gorunuyo

!!!! arkadaşlar!!!!! ben de ameliyat olacakların arasına yani o grup indirimi varmış ya ben de o gruba girmek istiyorum ama acaba aynı doktordan mı bahsediyoruz? bu olayı takip eden bi arkadaş bana özelden yazabilir mi acaba doktorun ismini???? :)

SEVCANNN teşekkürler. evet aynı doktordan bahsedormuşuz ama birbirimizin adlarını nasıl vericez ki :)) burda herkesin nick i var doktoro bunları söylesek kabul eder mi?? muamma .. aklımda kalan nick leri söylerim ve tabi seni de ;)

Arkadaşlar ya fiyatlar çok pahalı :S insan canını emanet ediyor tabi kolay değil ama çok pahalı yaa... şöyle hem işinin ustası hem de tok gözlü bi doktor yok mu yaa :)

senin bacak dış yanları nasıl? yani baldır dışı sanırım? benimki cıkık ve hic hoslanmıyorum. dr de kasa zarar verilebilir die inceltmedi. hal boyle olunca ozellikle topuklu da daha bi cıkık gorunuyo

vallah benimkiler şuan düzgün göründüğüne göre sanırım çok çıkık değilmiş,topukluyla da gayet iyi görünüyor bacaklarım.

OZGURDU özeldn mesaj yazamıyorum hala. ama yüksek baya baya. ben kendim için fiyat almadım henüz. Yalnız forumdan okuduğum kadarıyla epey yüksek o merak ettiğin doktorun fiyatı.

OZGURDU özeldn mesaj yazamıyorum hala. ama yüksek baya baya. ben kendim için fiyat almadım henüz. Yalnız forumdan okuduğum kadarıyla epey yüksek o merak ettiğin doktorun fiyatı.

Doktoru söylemesende fiyatı söylesen:52: Ama sanırım superdry pahalı ama silikon çok pahalı değildi diye biliyorum.:31:

benim bülent bey dediğim doktor bülent cihantimurdur. benden başka bi sürü ameliyat yaptıran arkadaş vardı burada ama memnun olmayan fazlaydı ben memnun olan o az kesimin içindeyim sanırım.buarada foto nası yüklüyoruz?

Back
X