merhaba arkadaşlar:) size kadıköyden bir otelden yazıyorum.cumartesi akşam ayrılacağım istanbuldan , yakında olup bacaklarımı görmek isteyen varsa özelden mesaj atsın :) ,ameliyetımı oldum sorunsuz geçti ameliyatım ,ama yağımın az olduğunu söyledi doktor yine, ah keşke sevcan senin durumuna üzüldüm ben pazartesi günü ameliyat olacağımı söylemiştim sana benimle görüşmeye pek istekli görünmüyordun onun için illaki görüşelim demedim ben de, ben emine hanıma sordum bacak randevusu için birisi gelecekti dedim birşey söylemedi, ben hastaneye saat 10,00 da gitmiştim , işimi garantiye alayım dedim ne olur ne olmaz diye, seninle görüşseydik guruptan olduğunu söylerdim ben doktora veya asistanına indirim yapardık .neyse ağrım sızım pek olmadı benim, umarım eklenen yağlar erimez,şimdi bazı yerlerde asimetriler var gibi görünüyor ama bu şişliktendir herhalde ,bu yağlar böyle kalırsa fena değil eskisinden iyi olur gibime geliyor benim yanlardan da yağ alındı , ama tabi şişler inmeden bilemem bunu, yarın saat 9 da randevum var kontrol için o asimetrileri soracağım doktora,, daha sonra size daha ayrıntılı yazarım kızlar , iyi dileklerde bulunan herkesi öpüyorum , umarım siz de kurtulursunuz bu sıkıntıdan , korkulacak birşey yok kızlar :)