ben geldim bajilar. sanirim operasyondan sonra kolay kolay kimse ben gibi cekmemistir

dun tam 3 haftam bitti. gecen haftadan beri bacaklarim bantliydi ve varis caorabim vardi. sabah bantlari cikardim dusa girdim. sag bacak arkasindaki cokuntu duruyodu hatta daha fazlaydi. cunku yapistirilan bant kivrilmis ve varis corabi da 1 hafta boyunca baski yapinca orada cukurluk olusmus. neyse klinige gittim. apranax aldim oncesinde ama. dr guzelce yogurdu bacaklarimi ama tabiri caizse resmen anam agladi. aglicaktim neredeyse de utancimdan aglayamadim. sol bacak daha iyi dedi. sag da serum birikmesi olmus. bide makineyle her bacak 10 dk olmak uzere yogurdular resmen. bacak iclerim kipkirmiziydi. dr enjektorle serumu almaya calisti ama olmadi. bu kez sadece sag bacagim bantlandi. dizici sisligi icin daha sonra yapilacak bisiler. henuz orasi sertken bisi yapamazmis

arabayla gelirken tipiye yakalandik ve arabayi yolda birakip yuruyerek geldik eve. onumuzdeki ctesi yeniden masaj aletiyle masaj yapilacak bacagima

dr ye sordum cok sık karsilastiginiz bi durum mu die. bugune kadar 1 ya da 2 kiside olmus onlardan biride benim iste

pisman olmak istemiyorum. umarim sonucu iyi olur. esim de surekli kendini rezil ettin daha mi iyi oldu die soylenip duruyo

benden simdilik bu kadar...umarim sizler benim yasadiklarimi yasamazsiniz