Bacak dolgusu yaptıran var mı?

suay geçmiş olsun nasılsın??

teşekkür ederim. ameliyatıma 1.5 ay oldu. ama 2.ameliyat daha görünüyor..nisanda tekrar mr ,tahliler falan var. hipofiz bezi tamamen alınacak.

bileklerim çöp gibi. ama şu yazıyı okuyunca korktum valla.yağ enjeksiyonu benim içinde riskli olur o zaman. hipofiz bezi beyin sapında. tümör alınmıştı. şimdi tamamen alınacak. offfff ozaman başka yollar denemem gerek..riske giremem...

neyse hayırlısı . bacak beklemede:) birde dolgu olayı var. onu görüşmüştüm doktorla. belki onu düşünürm ilerde..

teşekkür ederim. ameliyatıma 1.5 ay oldu. ama 2.ameliyat daha görünüyor..nisanda tekrar mr ,tahliler falan var. hipofiz bezi tamamen alınacak.

bileklerim çöp gibi. ama şu yazıyı okuyunca korktum valla.yağ enjeksiyonu benim içinde riskli olur o zaman. hipofiz bezi beyin sapında. tümör alınmıştı. şimdi tamamen alınacak. offfff ozaman başka yollar denemem gerek..riske giremem...

neyse hayırlısı . bacak beklemede:) birde dolgu olayı var. onu görüşmüştüm doktorla. belki onu düşünürm ilerde..

çok geçmiş olsun su.ay umarım en kısa zamanda iyileşirsin

seni görmek çok güzel suay. acil şifalar diliyorum. :nazar:

selam kızlar
ben ameliyat olalı 20 günü geçti.
nihayet düz basabiliyorum.
hala etek giyemedim. hem hala atamadım kolay değil 30 senenin alışkanlığı hemde havalar müsade etmedi.
dün samimiyle konustuk tlf da. onun da yazdıgı gibi dar paça kot giydim. çizmeyle.
evde ayna karsısında cıplak bacak etek giydiğimde hala bana carpık geliyo bacaklarım bilemiyorum. fotograf cektim ilk fırsatta eklicem.

kafayıyemişdüşler e tüm kalbimle acil şifalar diliyorum yarın ameliyat olcak sağ salim kurtulcak bu sorundan allahın izniyle ve gelip burda bize tecrübelerini anlatıcak.:nazar::nazar::nazar:

Merhaba kizlar, sürekli eskilerin merak edildigini gördümde yazayim dedim jazabel ile telefonda konustum iki hafta önce falan durumunun gayet iyi oldugunu artik silikonlarin orda oldugunu bile unuttugunu söyledi her hareketi normalmis sadece oda benim gibi biraz kalin buluyor bacaklarini ve silikonlari bir kücügü ile degistirmeyi düsünebilirim dedi seneye falan, kesi izlerinden ise hic iz kalmamis

DIOR canim sanirim sen varis corabini ne kadar giydigimi sormustun ben ameliyattan sonra dört gün korse giydim besinci gün kontrole gittigimde doktor korseyi cikarttirdi ve varis corabi giydirdi onu da bir ay dolana kadar giydim corap biraz sikiydi ama beni cokta rahatsiz etmedi

SUAY sanada cok gecmis olsun canim

Kafayi yemis düsler sanada dua ediyorum umarim hersey gönlünce olur

Iyiyim palmadora, daha iyi, ise basladimya artik eskisi kadar düsünmüyorum bu konuyu en azindan simdi her pantalonu rahat giyip istedigim ayakkabiyi secebiliyorum bu bile lüksmüs bizim icin bir sürü begenip alip ama giyemedigim cizmem vardi simdi giyebileceklerimi giyiyorum bazilarininda hic giymeden modasi gecmis onlarida ayiriyorum üzülüp o günleri hatirlayarak bakalim yakinda yaz geliyor etek giyecek kadar iyi hissedecekmiyim kendimi ve bacaklarimi bilmiyorum, ama acele yok sonucta caresi var bu kadar yil istedigimi giyememisim biraz daha dayanabilirim degilmi:)

KAFAYIYEMİŞDÜŞLER :)) çok merak ediyorum seni. Allah yardımcın olsun arkadaşım :) umarım her şey yolunda gider ve her şey gönlünce olur.. bizi habersiz bırakmaaa :))

Arkadaşlar kendi bacaklarımı telefonundan resim çektim ve eklemeyi başardım ( 2 adet ) bakın bakalım yorumlarınızı bekliyorum kafayı yemiş düşler seninle benziyor bacak yapımız allah yardımcın olsun yarın ameliyatın var haberlerini bekliyoruz .

kızlar
foto yükledim son halini.
yorumlarınızı bekliyorum ama lütfen foruma değil foto altına yapın takip etmek hem benim hem diğer arkadaslar için kolay olsun.

keske senin bacaklar kusursuz mükemmel olmuş artık bu bacaklarla etek giymek değil abartı giymen lazım derim. inşallah giymeye başlamışsındır. sende giymiyosan gerçekten şu dr ların beyin algısının eski görünrüyü algıladığını yeniyi çözemediğini söylediklerine bende inanacam.

keske senin bacaklar kusursuz mükemmel olmuş artık bu bacaklarla etek giymek değil abartı giymen lazım derim. inşallah giymeye başlamışsındır. sende giymiyosan gerçekten şu dr ların beyin algısının eski görünrüyü algıladığını yeniyi çözemediğini söylediklerine bende inanacam.

GULERER sanki bacaklarım biraz daha inceldi. Ya da psikolojik olarak mı öyle görüyorum bilmiyorum. Günler yoğun geçiyor. Yağlarım eriyor mu diye bakmak da pek aklıma gelmez oldu. VEEE daha etek giyme girişiminde bulunamadım :( Doktorlar öyle mi söylüyormuş :) Hiç duymamıştım. En kısa zamanda alışverişe çıkıp etek alıcam inşallah...

KAFAYIYEMİŞDÜŞLER hayırlısı olsun senin için. İnşallah başarılı, kolay bir ameliyat geçirirsin. Ve sonrasında da herşey istediğin gibi devam eder.
Şimdiden geçmiş olsun... :))

KEŞKE yaaaaa bacakların gerçekten çok estetik oldu :) senin yerinde olsam etek, tayt, elbise... :))) hep giyerdim. Alıştın mı artık? Tam olarak ne kadar zaman geçti ameliyatının üstünden? Artık diz çökebiliyor musun? Yürüme, koşma tempon nasıl? (Maşallah demeyi unutmayalım)

çok geçmiş olsun su.ay umarım en kısa zamanda iyileşirsin

seni görmek çok güzel suay. acil şifalar diliyorum. :nazar:

geçmiş olsun su-ay umarım hemen iyileşirsin...bloome selam arkadaşım nasılsın..serpilcim cabuk ekle resimleri meraktayız..

Merhaba kizlar, sürekli eskilerin merak edildigini gördümde yazayim dedim jazabel ile telefonda konustum iki hafta önce falan durumunun gayet iyi oldugunu artik silikonlarin orda oldugunu bile unuttugunu söyledi her hareketi normalmis sadece oda benim gibi biraz kalin buluyor bacaklarini ve silikonlari bir kücügü ile degistirmeyi düsünebilirim dedi seneye falan, kesi izlerinden ise hic iz kalmamis

DIOR canim sanirim sen varis corabini ne kadar giydigimi sormustun ben ameliyattan sonra dört gün korse giydim besinci gün kontrole gittigimde doktor korseyi cikarttirdi ve varis corabi giydirdi onu da bir ay dolana kadar giydim corap biraz sikiydi ama beni cokta rahatsiz etmedi

SUAY sanada cok gecmis olsun canim

Kafayi yemis düsler sanada dua ediyorum umarim hersey gönlünce olur

kızlar çok teşekkürler....sizleri takip ediyorum..inşallah i,stediğiniz bacaklara kavuşursunuz:)) bende iyileşeyim geliyorum aranıza.

şimdiden geçmiş olsun kafayıyemişdüşlerr göreceksin süper bacakların olacak ,çünkü zaten çok sorun yok senin bacaklarında

Back
X