Canim artik bende doktorumla ayni düsünmüyorum bana kullandigi markanin en kücügünü koymus ama silikonlar 60 cc den baslarken nasil olurda o markanin en kücügü 140 cc olur anlamiyorum dogrusu, bacaklarimda bariz bir sertlik yok ama silikonun bilekte bittigi yeri elimle elleyince hissediyorum özellikle sol bacakta ama zaman gectikce azaliyor, bir kac gündür yaziliyor ameliyat olan arkadaslar mutlu degil diye nasil mutlu olabilrim ben mucize beklemiyorum mantik cercevesinde istedigim bacaklara kavusmak istiyorum biraz kücük silikon koysaydi ve bileklere biraz yag koysaydi dünyanin en mutlu kadini olabilirdim(belki silikon kücük olsaydi bileklerde o kadar göze batmazdi zaten) bunun icin hem maddi hem manevi cok caba sarfettim ilk yag enjeksiyonuna 7000 ytl ikinci silikona 5000 ytl ödedim yurt disindan geldigim icin ucak biletleri otel masraflari ikisi birden 6000 ytl yi gecti toplamda bu ameliyat bana nerdeyse 20000 ytl yi buldu ve bu gidisle yine gelecegim belki silikonu cikarttirmaya belki kücügü ile degistirmeye yine masraf saniyorum doktor silikonu degistirirse yine para alir sen cok aci cektin masraf yaptin gel bedava yapayim diyecegini hic sanmiyorum, zaman bulmak ayri bir mesele zaten, bu durumda ben kendimi nasil yipratmayayim, birde korku var yinemi ameliyat diye, yine olmazsa diye daha ilk ameliyatimin üstünden bes ay bile gecmedi bana ilk önce silikon+yag enjeksiyonu 11000 ytl dedi oda ikisi ayni operasyonda olursa simdilerde ikisini 5000-6000 ytl ye yapiyor bana ve benim kadar ödeyenlere yazik degilmi tabiki fiyatlar düssün ama daha bes ay gecmemis bu ne yaman celiski anlamadim dogrusu, iyi arastirmak gerekiyor diyecegim ama bende kac senedir bekliyorum bu operasyon icin, forumu basindan sonuna okudum eskilere ulastim ama bu sonucu degistirmedi bu isler biraz sans ve kader saniyorum. Birde su söyleniyor ameliyat olan herkes eskisinden iyi oldu diyor diye, benim durumum söyle yag enjeksiyonundan sonra diz alti diz ortasinda etek giyebilecek durumdaydim cok iyi degildi ama idare ederdi ama diz icleride alindigi icin topuklu ayakkabi strec kot topuklu cizme giyemiyordum hatta bol paca pantalonlar bile eskisine göre daha az yakisiyordu cünkü benim dizicleri pantalonu tutuyordu ve alt taraf daha az belli oluyordu dizicleri gidince ve alta koyulan yaglar yetmeyince orta daha bos kaldi, silikondan sonra ise etek giymiyorum sadece strec kot giyiyorum bilekler pek belli olmuyor oraya pantalon yigiliyor baldirda biraz kalin malin idare ediyorum yani, simdi hangi durum iyi siz karar verin o kadar masraftan acidan sonra bence hepsini giyebilmeliydim!!!!