Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Son düzenleme:
teşekkür ederim canım , ben erisin demiyorum artık , çünkü çok şiş olduğunun farkındayım, şişler insin öyle görelim :)


Çok beğendim çoook...hiç yatarken çektiğin gibi değilmiş...:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Senin normal yağmıydı superdry mi? hemen eski resmini aradım ama yok.Tam hayal ettiğim bacaklar..çoğu bilekleri kalın istemez ama ben ince bileğin
bacağı kısa gösterdiğini düşünüyorum...seninki şu haliyle mükemmel bence..umarım şişler inince de orantılı iner.

Sen...şimdiden neden doktor arıyorsun?

.
 
Çok beğendim çoook...hiç yatarken çektiğin gibi değilmiş...:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Senin normal yağmıydı superdry mi? hemen eski resmini aradım ama yok.Tam hayal ettiğim bacaklar..çoğu bilekleri kalın istemez ama ben ince bileğin
bacağı kısa gösterdiğini düşünüyorum...seninki şu haliyle mükemmel bence..umarım şişler inince de orantılı iner.

Sen...şimdiden neden doktor arıyorsun?

.

teşekkürler canım, benim superdry .
şimdi koyucam buraya tekrar eski halini :)
 
kızlar hepimizde yaptırdığımız işden şikayetlerimiz oldu üstelikde dr a şöyle yap deyip direktif vermedik onların önerilerilyle yaptırdık. kendileride olmayınca hadi bidaha yaptıralıma gitti. ikinciyide yaptıranlar için. şimdi sorumlu bence dr lar yine çünkü son hali şu olabilir demiyo söylenen şuralardan alırız şuralara koyarız. son hali şu olabilir demeliler çünkü bunu biz ilk defa yaşıyoruz onlar birsürü sonuç görüyo. kimi tamam yeterli bana der kimi deymez der ama yüzde doksan şu şekil olur diyebilirler.
bence bide ikinciyi yaptıracak pisikolojik zaaf ve maddi durumu anladıklarında ikinciye yatırımda yapıyolar.
bazı arkadaşlarımız tek seferde kurtulabilirlerdi bence. silikonu ikincide koyduranlar için tek seferde bitmeliydi. en fazla belli ne kadar kalınlık kalır yüz ameliyatta bir ne kalabilirlik oranını yağın annamıyosa o dr nasıl olunurki. bide estetikse olay sen zaten yapmadan annamalısın ne yaparsan nooluru. da para tatlı tabii.

çorap çözümü için çeşitli fikirler okudum. benimde bi kaşif tarafım vardır arkadaşlar. şöyle bi çözüm olabilir. bildiğin opak çorabı ters çevir giy, bacağın iç kısımlarının olduğu yerlere bir iki parmak kalınlığında süngeri koltuk içleri için satılıyo kumaş gibi topuyla sarılı koltuk yüzü değiştiren dükkanlarda var. makasla süngeri bacağın boşluklarını dolduracak şekilde kes yün yorgancının sırıması gibi opak çoraba giyinmiş halde boşluklara iyne iplikle ince ince dik. derin yerlere daha kücülterek süngeri kes üstüne dik. bacakların boşluklarına levha süngerle biç, dik sağlamca. sonra sağlam diktinya. sünger dikilmiş çorabı çıkar düzünü çevir giy. az çok boru gibi oldu. üstüne pentinin varis çorabını 2 numara ama smol dar 2 olur ancak giy bak nasıl görüntüyü kurtarıyo. ammaaa yazın noolcak bilmem bacım. bu yöntemde ince bir işçilikle hallolur.
bak hatta bir terziye şöyle duyargaları açık yetenekli bi terzi bu dediğimi hemde overlok makinayla esnekde olabileceği için opaktan kalın bir çoraba bu biçilmiş süngerleri cep gibi diker. aynı dolgu sütyen mantığı gib. astarlı falan diker çorap gibi dolguları dikili çeker giyersin. viskolu süngerlerede bakmak lazım bacak boğumlarını belki doğal gösterir. vallaa bir zamanlar sütyendede yadırgıyoduk yaptılar. popo dolgulu kilotta var. naapalım standart bacak yokki kendi bacaana göre ürettirilebilir. ne dersiniz.
 
bende ızmırde yaptırdım yag pek erımedı. yaglarda dalgalanma cukurlanma yok. aynı gun ıstersen cıkabılırsın dedı. benım begenmeme sebebım yeterınce dolgun olmadı. ama sonucta bu benım bacaklardan kaynaklıydı sanırım.

senin yeni ve eski halini bir görseydim çok iyi olacaktı aslında.
 
Canim artik bende doktorumla ayni düsünmüyorum bana kullandigi markanin en kücügünü koymus ama silikonlar 60 cc den baslarken nasil olurda o markanin en kücügü 140 cc olur anlamiyorum dogrusu, bacaklarimda bariz bir sertlik yok ama silikonun bilekte bittigi yeri elimle elleyince hissediyorum özellikle sol bacakta ama zaman gectikce azaliyor, bir kac gündür yaziliyor ameliyat olan arkadaslar mutlu degil diye nasil mutlu olabilrim ben mucize beklemiyorum mantik cercevesinde istedigim bacaklara kavusmak istiyorum biraz kücük silikon koysaydi ve bileklere biraz yag koysaydi dünyanin en mutlu kadini olabilirdim(belki silikon kücük olsaydi bileklerde o kadar göze batmazdi zaten) bunun icin hem maddi hem manevi cok caba sarfettim ilk yag enjeksiyonuna 7000 ytl ikinci silikona 5000 ytl ödedim yurt disindan geldigim icin ucak biletleri otel masraflari ikisi birden 6000 ytl yi gecti toplamda bu ameliyat bana nerdeyse 20000 ytl yi buldu ve bu gidisle yine gelecegim belki silikonu cikarttirmaya belki kücügü ile degistirmeye yine masraf saniyorum doktor silikonu degistirirse yine para alir sen cok aci cektin masraf yaptin gel bedava yapayim diyecegini hic sanmiyorum, zaman bulmak ayri bir mesele zaten, bu durumda ben kendimi nasil yipratmayayim, birde korku var yinemi ameliyat diye, yine olmazsa diye daha ilk ameliyatimin üstünden bes ay bile gecmedi bana ilk önce silikon+yag enjeksiyonu 11000 ytl dedi oda ikisi ayni operasyonda olursa simdilerde ikisini 5000-6000 ytl ye yapiyor bana ve benim kadar ödeyenlere yazik degilmi tabiki fiyatlar düssün ama daha bes ay gecmemis bu ne yaman celiski anlamadim dogrusu, iyi arastirmak gerekiyor diyecegim ama bende kac senedir bekliyorum bu operasyon icin, forumu basindan sonuna okudum eskilere ulastim ama bu sonucu degistirmedi bu isler biraz sans ve kader saniyorum. Birde su söyleniyor ameliyat olan herkes eskisinden iyi oldu diyor diye, benim durumum söyle yag enjeksiyonundan sonra diz alti diz ortasinda etek giyebilecek durumdaydim cok iyi degildi ama idare ederdi ama diz icleride alindigi icin topuklu ayakkabi strec kot topuklu cizme giyemiyordum hatta bol paca pantalonlar bile eskisine göre daha az yakisiyordu cünkü benim dizicleri pantalonu tutuyordu ve alt taraf daha az belli oluyordu dizicleri gidince ve alta koyulan yaglar yetmeyince orta daha bos kaldi, silikondan sonra ise etek giymiyorum sadece strec kot giyiyorum bilekler pek belli olmuyor oraya pantalon yigiliyor baldirda biraz kalin malin idare ediyorum yani, simdi hangi durum iyi siz karar verin o kadar masraftan acidan sonra bence hepsini giyebilmeliydim!!!!

kesinlikle haklısın hem insanın canına hemde parasına yazık.senin durumunu dr'a söyleyince bana resimler gösterdi ve üzerlerinde ne kadar silikon takıldığı yazıyordu.iki hastaya 90 cc lik takmış.benimkide 110 luk.seninkini duyunca zaten daha lafım bitmeden tepki verdi 140 çok büyük diye.doktoruyla görüşüp rahatsız ediyorsa küçüğü ile değiştirsin dedi.ama bence hemen aynı doktora gitme (eğer değiştirmeyi düşünüyorsan)
çünkü şu anki kesin büyük olduğu için silikon kaymasın diye yatsı silikon yerleştirilmesi gerekiyormuş.onu da özellikle gideceğin doktora belirt bir fikir al ki sonra kayma olmasın.
 
Herkeze selam bende dün samiminin dr. gittim çok iyi bir dr. samiminin orada eski ve yeni halinin fotoğraflarını gördüm hatta yeni bacaklarını canlı gördüm :nazar: kendisi tayt ve tunik ile gelmişti ve hayatında ilk defa giyinmişti çok mutluydu, rahattı en önemlisi işallah bir gün bizde samimi gibi özgürce tayt ve etekle gezme lüksüne sahip olucaz. bende ameliyat tarihi aldım aslında kendimce 2 problemim vardı çocuğa bakıcak birini bulmak ve eşime söylemek benim en korktuğum çocuğa kim bakıcak olmasıydı ki onu hallettim çok sevindim akşam eşim geldi ve çok heyecanlı bir şekilde ona anlattım :50: kıyamet kopardı dün akşam kavga ettik bayağı ne gerek varmış saçmaymış vs.. ben ayın 22 sine ameliyat tarihi aldım çocuğa bakacak birini buldum (3 gün) yanımda eşim herşeyi mahvetti ben ne yapıcam şimdi çok heveslenmiştim.

eşinin karşı çıkmasına üzüldüm.ama belki tekrar konuşunca ikna olur.bende çok ümitsizdim hayatta yaptıramam diyordum burdan ameliyat olan arkadaşların yazısını okuyunca ahhh bende birgün ameliyat olup istediğim gibi giyinebilecek miyim diyordum. ama oldu dün konuşmuştuk seninle.İ BURADA NE KADAR AMELİYAT OLMAK İSTEYEN VE MADDİ DURUMU YADA EŞİNDEN DOLAYI YAPTIRAMAYAN ARKADAŞ VARSA İNŞALLAH EN KISA ZAMANDA HAYIRLISIYLA AMELİYAT OLUR.(gerçekten çok içten dua ediyorum hepiniz için)
 
kyd,bu da ne?inanmıyorum sana doktor sanatını konuşturmuş hiç kızma bence bayıldımmm..Anladım sen mükemmeliyetcisin ya da kendine hep tepeden bakıyorsun hani bahsettiğin çukurluk hiç belli değil..bir hafta olmadan hayallerin gerçek oldu işte
 
gunaydin bacilarrrrrr :37:
kyd cok cok begendim. ama sakın hemen etek giyme. dikkati cekersin. derler ki raporluyud ayagı burkulmustu. ee hic etek giymeyen kyd neden etek giydi hemen. biraz dur oyle .sisin insin hem.
kızlar sizinki neden 3 saat surdu anlamadım. benim ayıldım bayıldım operasyon hepsi 1.5 saat surdu :51: yakınımın da oyle. ben sabahtan oldum operasyonu ogleden sonra eve gittim. yurumem de sorun yoktu. yani robot gibiydim ama yuruyodum. geceler kotuydu benim icin :26: sonra tabii varis corabı falan...
yani ilk gun yurunebilio. tabii kisisine baglı. benim de 2.5 yasında minnosum var. sıkıntı cekmedim o konuda
 
fikirdelisi sen nasıl oldun iimisin,Etek bölümü şakaydı zaten istese de giyemez şişleri inmeden o beyaz çoraplarla..bende anlamıyorum bu ameliyat neden bu kadar uzun sürüyor.bazı sitelerde silikon ameliyatı bile 1,5 saat yazıyor.ilginç..sen lokal mi oldun.
 
fikirdelisi sen nasıl oldun iimisin,Etek bölümü şakaydı zaten istese de giyemez şişleri inmeden o beyaz çoraplarla..bende anlamıyorum bu ameliyat neden bu kadar uzun sürüyor.bazı sitelerde silikon ameliyatı bile 1,5 saat yazıyor.ilginç..sen lokal mi oldun.

ben daha iyi gibiyim. ama dizimde az da olsa sislik devam ediyo. ctesi gidicem. sag bacak arkasında bantlardan dolayı yine hafif cokuntu gorunuyo. ben lokal olmadım. genel de degildi. adına bisi demisti sedim le ilgili biseydi. ama uyanık deildim yani.. 1.5 saatte cıktık biz.
 
şimdi cep telefonuyla bi resim çektirdim kardeşime, off, sol bileğim çok şişş

linkten bakabilirsiniz, biraz pixel kötü ama , foto makinemin şarkı yok şu an , cep telefonu ile çekmek zorunda kaldım


http://g1203.hizliresim.com/v/g/3jmz0.jpg




gerçekten çok güzel omuş eski halinden eser bile yok süper görünüyorlar...evet fazla mükemmliyetçisin ama haksızlık olur o kadarı zaten çok çok güzel görünüyor..güle güle kullan...darısı başımıza :)...
 
Var canım...hemde kaç tane..üstelik te fiyatlar hiç böyle uçuk falan değil...

ama...ben yaptırdıktan sonra paylaşıcam burada.


.




neden yaptırdıktan sonra paylaşıyorsun :)):) şimdi paylaş bence belki yaptırmak isteyipte maddi durumu düşünen arkadaşlar için umut olursun...
 
bende o zamana kadar yaptıramazsam aynen öle yapcam
hepmiz gibi yani:(




bende aynı sıkıntıları yaşadım..tabi ki pantolon amapantolonlar bile yakışmıyor ki sadeceetek giyemesem neyse pantolonlarda bile çok bellii...oturduğum yerdebn zor kalkıyorum yada deidğiniz gibi çorapların içine bi takım şeyler koyarak kapatmaya çalışyıorum...istemede de öle oldu..sözde uzun bi elbise giydim...nişan salondaydı onda zaten tarlatanlı bi kıyafet giymiştim...ama nişan alışverişinde bizdede kıza kıyafetler alınır ama ben zorla aldırmadım...ne gerek var benm kıyafetlerim var esk adet onlar fln..halbu ki adetlerde böle yani herkese alınıyo ama benm içimde kaldı işte....hemde saçma bi sebepten...off off.hala daha devam ediyo onlara gittiğimde yine kıyafet sıkıntısı oturduğum yerden kalkasım gelmiyor..daha nişanlımla doğru düzgün hadi doya doya egzelim muhabbetişmiz olmamıştır....hep engel oldum...ya sinema niye oturuyoruz hep..yada bize gelir..niye evde daha rahat kıyafetler buluyroum kendime giyinecek...kayınvalidem bi elbise almış geliyorken getrmişti eli boş gelmiyo ve her seferinde muhakkak kıyafet oluyo sanki bilerek yapıyomuş gibi :)))...ama öle deil tabi ki iblerek yapmıyo ama bana çok koyuyor...elbiseyi denemem laızm nezaket icabı Allah ım bu anı yaşamayı hiç istemezdim çok kötü bi durum çünkü giydim ay çok açık ben bununla çıkamam utanıtorum diye çocuk gibi saçma şeyler uydurdum tabi altına da topuklu ayakkabı almış topuklu ayakkabıyla daha çarpık duruyo bacaklarım üzerimden nasıl çıkaracağımı şaşrıdım...anlayacağın her zmn karşımıza çıkıyo..sadece istemede sözde niaşnda deil işte...
 
Back
X