hadi bakalım bacaklar sütun atın havanızı yurt dışında ..
keşke öyle olsaydı ama ben yine pantolona mahkumum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hadi bakalım bacaklar sütun atın havanızı yurt dışında ..
kaç cm ki bacakların canım,hala mutsuzsun.yaptırmadan önce kaçtı?korkutuyorsun beni valla.gelicem bigün yanına kontrole.kimseye sormadın mı hiç kardeşine annene.onlar ne diyor.akın erisin diye egzersiz fln yapma kas yaparsın yağları hiç erimez sonra..
mayısın ikinci yarısı yurt dışına gidiyorum gezmeye :))
iki ay ancak dolmuş olacak, bir sorun yaşamam dimi :))
rahat rahat giy elbiseleri...topukluyla bacakların ince görünür hoş durur emin ol.
kalın diye giymemezlik yapma sakın
grçekten çok güzel oldu bacakların maşallah
Lipoliz deneyimi olan varmı kızlar
kızlar bugün öyleden sonra dr ordaymış kontrole gittim. şu şişmeler için dolaşım bozukluğuna bağiı olarak şişiyomuş bir kalp damar druna gitmem lazımmış. varisde var diz arkalarında doğru söylüyo. lenf drenaj seansı yaptırdı kan yukarı pompalandığı için bayaa iyi geldi. birde ben 4 kiloya yakın kilo aldım oda zorluyo. yağ konan yerlerdeki yağ hücreleri şişip damarları zorluyo. zayıflamam lazım. biede haa unutmadan söyleyeyim lipoliz yapılabilirmiş incelme için. ama incelme ölçülü olurmu kafamı karıştırıyo.
kızlar bugün öyleden sonra dr ordaymış kontrole gittim. şu şişmeler için dolaşım bozukluğuna bağiı olarak şişiyomuş bir kalp damar druna gitmem lazımmış. varisde var diz arkalarında doğru söylüyo. lenf drenaj seansı yaptırdı kan yukarı pompalandığı için bayaa iyi geldi. birde ben 4 kiloya yakın kilo aldım oda zorluyo. yağ konan yerlerdeki yağ hücreleri şişip damarları zorluyo. zayıflamam lazım. biede haa unutmadan söyleyeyim lipoliz yapılabilirmiş incelme için. ama incelme ölçülü olurmu kafamı karıştırıyo.
şu başlıkta deneyimi olan çok var
http://www.kadinlarkulubu.com/vucut-estetigi/20965-liposuction-yapt305ran-var-m305-arkada351lar.html
fikirdelisi arkadaşım bende aynı dertten muzdaribim sabah gayet rahat normal 36,5 cm akşam 38,5 oluyo birde şeklide şişince bozuk duruyo. alt baldırlar şişiyo. ince varis çorabı aldım siyah normal muz çorap gibi, onun basıncına rağmen yine şişiyo. bu sefer yağ konan yerlerdeki yağlar kıpkırmızı oluyo.böyle yer yer kızarıyo ağrısını söylemiyorum bile. neden bileniniz varsa hayrına bi anlatsın.
...toplam 220 şer cc yani , çok değil mi, bende 190 'ar cc yağ var her bacakta, bana çok :/