merhabalar arkadaşlar....uzun zamandır giremedim evde netim olmadığı için...bugün işe başladım..gecen hafta cumartesi günü ameliyat oldum ben..sizlere ayrıntılı bi şekilde anlatayım...cumartesi sabah hastaneye gittim biraz geç kalmıştım önce emliyat önlüğünü giydirdiler sonrasında asistan hanım geldi ben biraz tedirgindim hatta baya korkuyordum korkulacak bişey olmadığıyla ilgili konuştuk biraz..anesteziden korkuyorum dedim korkulacak hiç bişey yok dedi..ben her gördüğüme aynı şeyleri sordum hemşireye, asistana, hasta bakıcısına, doktora,anestezi doktoruna :)) kimi gördüysem korkuyorum vazgecsem mi benm burda ne işim var inanamıyorum hepside çok basit hatta hayatında karşılaşacağın en basit ameliyatlardan dedi...kansız bıçaksız dikişsiz dedielr...insana biraz cesaret evriyo tabi bu...ama yinede neyle larşılaşacağımı bilmediğim için korkularım azalmadı hiç :9...sonra hemşire geldi damar yolu açtı..kan aldılar tahliller için..sonra doktor geldi tekrar fotoğraflar çekti ve ve kalemle çizerek nasıl olacağını belirledi..tabi ben off uff püff :)) doktorda aynı şeyleri söledi kansız bıçaksız çok modern bi yöntem hiç korkma..ilerde hamile kalacaksın sezeryan olacaksın belki.. onlar asıl ameliyat bu çok modern ve kansız dikşsiz fln fln fln dedi işte...sonra yatağa yattım...hemşire geldi..sana sakinleştirici yapacağım dedi..ama o ana kadar hala inananmıyodum orada olduğuma..herkesten habersiz...gizli...tedirgin..nasıl olacak olduktan sonrası nasıl olacak..kime ne diyeceğim..nasıl sakalrım ..neyle karşılaşacağım..hepsini soru işaretiydi ama yatağa yatınca hepsi gitti yerini korkuya bırakacak sanıyodum ki hiç korku fln yoktu sanki :)..sonra yatakla berbaer dışarı çıktık sonrasına ameliyathane..ameliaythaneye kadar olan kısmı hatırlıyorum...ama orada naısl uyudum ne yaptım bilmyorum...hiçbişey yok o arada ki..sadece bitti dedikleri o kelimeyle gözlerimi açtığımda bittimi dediğimi hatırlıyorum :)....korkulacak bişey yokmuş anesteziden yani :)...sonra bacaklarımın üzerinde sanki taş var kadar ağırlaşmıştı:)..çok aşırı aman aman bi ağrım yoktu ama sol bacağımın iç kısmı biraz fazla ağrıyodu hala öle :)...yemekler evet çok lezzetli değildi biizde dışardan pizza abur cubur fln öle idare ettik..ama herkes ilgiliydi ve hepsi çok iyi insnalardı...bakıcılar hemşireler...buda moral veryo tabi insana...