Bacak dolgusu yaptıran var mı?

evet sanırım öyle oldu yağ ne kadar koydu bilmiyorum ama yetersiz olduğu kesin :(

Canım bu resimler insanı yanıltabiliyor. Doktor sana yetecek yağı hesaplamıştır zaten ki daha fazlası kalın olur demiş. Benim yorumumla moralin bozulmasın lütfen en sağlıklı değerlendirmeyi kendin yaparsın. Önemli olan senin içine sinmesi. Ve inşallah erimez, diz içlerin de çok güzel olmuş.

ben ızmırde yaptıran ve hala ınce bacaklı olan kızım:))

Ha haa haaaa....şıp diye buldum! :))

Şimdi dönüp kaç aylık sayfaları mı karıştırayım yani...bu karışık kafayla?

Şu anda aklıma sadece ''samimi'' geldi..ama onunki ince değildi sanki? bide siyah taytlı fotodan başkasını görememiştik.

:(

.

Son düzenleme:
Ha haa haaaa....şıp diye buldum! :))

Şimdi dönüp kaç aylık sayfaları mı karıştırayım yani...bu karışık kafayla?

Şu anda aklıma sadece ''samimi'' geldi..ama onunki ince değildi sanki? bide siyah taytlı fotodan başkasını görememiştik.

:(

.

ben foto yukledım sımdı ama pek ıc acıcı guzellıkte degıller

kızlarr ben yağ enjeksiyonundan vaz geçtim şimdde. çünkü sitede okuyamadığım yerlere baktım bugn
yğ enjeksiyonu yaptırıpta tamamen eriyen çok kişi olmuş sadece %30u kalıcıoluyouş o da kilo kaybında
tamamen eriyomuş. ben çok kilo aıp veren biriyim bna ksin faydası olmıcak. silikon hakkında ne düşünüyosunuz
lütfen bana bi akıl verin yaptıran arkadaşlar özellkle siz çok memnun olurum

ZEYNEPROJEN; bacaklarınız çok düzgün görünüyor. İncede görünmüyor ayrıca. İstediğiniz kıyafetleri giyebilmelisiniz.
PURPLECİTY; çok geçmiş olsun. Sizin ameliyat önceside sorunlu değilmiş zaten. Ameliyat olmasanız bile olurmuş. Siz öğretmendiniz sanırım? Ne kadar rapor aldınız? İşe başlayabildiniz mi?
PATELLA nasılsın? Hayat nasıl gidiyor? Arada uğra lütfen. Kendinden haberler ver.

Arkadaslar merhaba 6 aralıkta ameliyat oldum hatırlayanlar vardır 4 ayı olmak uzre ve haftaya kontrolum var.ben cok abartmak istemiyorum ama ameliyat olacak arkadaslarim korkmayın sakin ben 4aydir nerdeyse hiç pantolon giymedim tayt elbise yada etek giyiyorum surekli ozguvenim cok arttı ve kendimle baristim resmen ameliyat hem beni hemen giyinme tarzimi cok degistirdi. Sakin moralinizi bozmayin inaninki olumlu düşününce sonuc pozitif oluyor.allaha yardımcınız olsun arkadaslar..

ZEYNEPROJEN; bacaklarınız çok düzgün görünüyor. İncede görünmüyor ayrıca. İstediğiniz kıyafetleri giyebilmelisiniz.
PURPLECİTY; çok geçmiş olsun. Sizin ameliyat önceside sorunlu değilmiş zaten. Ameliyat olmasanız bile olurmuş. Siz öğretmendiniz sanırım? Ne kadar rapor aldınız? İşe başlayabildiniz mi?
PATELLA nasılsın? Hayat nasıl gidiyor? Arada uğra lütfen. Kendinden haberler ver.

dior merhaba

sen doktora varis çorabı ile ilgili mail atacaktın,
cevap geldi mi?

merhabalar arkadaşlar....uzun zamandır giremedim evde netim olmadığı için...bugün işe başladım..gecen hafta cumartesi günü ameliyat oldum ben..sizlere ayrıntılı bi şekilde anlatayım...cumartesi sabah hastaneye gittim biraz geç kalmıştım önce emliyat önlüğünü giydirdiler sonrasında asistan hanım geldi ben biraz tedirgindim hatta baya korkuyordum korkulacak bişey olmadığıyla ilgili konuştuk biraz..anesteziden korkuyorum dedim korkulacak hiç bişey yok dedi..ben her gördüğüme aynı şeyleri sordum hemşireye, asistana, hasta bakıcısına, doktora,anestezi doktoruna :)) kimi gördüysem korkuyorum vazgecsem mi benm burda ne işim var inanamıyorum hepside çok basit hatta hayatında karşılaşacağın en basit ameliyatlardan dedi...kansız bıçaksız dikişsiz dedielr...insana biraz cesaret evriyo tabi bu...ama yinede neyle larşılaşacağımı bilmediğim için korkularım azalmadı hiç :9...sonra hemşire geldi damar yolu açtı..kan aldılar tahliller için..sonra doktor geldi tekrar fotoğraflar çekti ve ve kalemle çizerek nasıl olacağını belirledi..tabi ben off uff püff :)) doktorda aynı şeyleri söledi kansız bıçaksız çok modern bi yöntem hiç korkma..ilerde hamile kalacaksın sezeryan olacaksın belki.. onlar asıl ameliyat bu çok modern ve kansız dikşsiz fln fln fln dedi işte...sonra yatağa yattım...hemşire geldi..sana sakinleştirici yapacağım dedi..ama o ana kadar hala inananmıyodum orada olduğuma..herkesten habersiz...gizli...tedirgin..nasıl olacak olduktan sonrası nasıl olacak..kime ne diyeceğim..nasıl sakalrım ..neyle karşılaşacağım..hepsini soru işaretiydi ama yatağa yatınca hepsi gitti yerini korkuya bırakacak sanıyodum ki hiç korku fln yoktu sanki :)..sonra yatakla berbaer dışarı çıktık sonrasına ameliyathane..ameliaythaneye kadar olan kısmı hatırlıyorum...ama orada naısl uyudum ne yaptım bilmyorum...hiçbişey yok o arada ki..sadece bitti dedikleri o kelimeyle gözlerimi açtığımda bittimi dediğimi hatırlıyorum :)....korkulacak bişey yokmuş anesteziden yani :)...sonra bacaklarımın üzerinde sanki taş var kadar ağırlaşmıştı:)..çok aşırı aman aman bi ağrım yoktu ama sol bacağımın iç kısmı biraz fazla ağrıyodu hala öle :)...yemekler evet çok lezzetli değildi biizde dışardan pizza abur cubur fln öle idare ettik..ama herkes ilgiliydi ve hepsi çok iyi insnalardı...bakıcılar hemşireler...buda moral veryo tabi insana...

ameliayttan sonra hemen ayıldım odada gayet kendimdeydim tabi şapşal bi vaziyette..kardeşim vardı yanımda..saati sordum 12:30 dedi..yani 08:10 da girdim 12:10 da çıkmışım 4 saat sürmüş..sonra zaman zor geçiyo tabi..oda iyyidi merdivenlerde vardı yukarda bi oda daha vardı refakatçi için tv vardı yukardada aşağıdada..ertesi gün doktoru bekledik öğlen gibi geldi sonra çıktık..ödemeyi ameliyatın olduğu gün akşam yaptım..muhasebeden geldiler zırt pırt :)...eve giderken zorlandım baya çünkü araç yoktu kimsenin haberide yok mecbur otobüslerle kardeşimin yardımıyla gittik..arabalara binereken inerken çok zorlandım..çok gergindi bacaklarım...ve şiş tabi ki...şekil olarak mükemmel değil ama eskisine göre iyi tabi..ama henüz bişey smölemek için çok çok erken ameliyat olan arkadaşlar bilir...çok şiş bacaklar..ayaklarımda şişti fakat çok değil..haftasonu biraz dolaştım ayakalrım davul gibi oldu :))...doktor 3 günsonra banyo yapabilrisin dedi ister badajlarla ister çıakrıp yap dedi..ben korktum mikrop fln kapar diye..bi hafta bekledim...cumartesi yaptımbanyomu yaraları görmeye de çekinyodum ama bi iki tanesi dışında öle çok fazla bişey yok...delik deşik olmuşum ama :))..ayaklarımın altına yastık koyarak geçirdim bi haftayı ve sürekli buz tabi ki...ağrı kesici ve antibiyotik vermişti doktor onalrıda kullandım...ağrı kesiciye ihtiyacduydukça aldım...bi hafta dinlendim ben hafta sonu biraz dolaştım ayaklarım şişti o yüzdden baya şiş şu anda...ama çok çok öle dayanılmıyacak ağrılar asla olmuyo..sadece bacaklarım baya gergin kıramıyorum diz çökemiyorum bide merdiven gibi yüksek yerlerden inip çıkarken zorluyo baya..bu kadarına şükür...tabi morluklar cabası ::)))....olsun gececek inşlah..beni şuan tek düşündüren 1ay sonra ayaklarımın şişmesi gecer mi? çünkü düğünde topuklu ayakkabı fln zor olacak....

Tekrar geçmiş olsun sana sevcan varis çorabını nekadar süre giy dedi doktor sana

anladım canım sağolasın özelden doktorun adını atarmısın bana
bu arada 3. amelıyatı düşünüyorum kızlar geri döndüm aranıza ;))
yine arayışlar başladı yani....

:31:
anladım canım sağolasın özelden doktorun adını atarmısın bana
bu arada 3. Amelıyatı düşünüyorum kızlar geri döndüm aranıza ;))
yine arayışlar başladı yani....

atarım tabi...ama sen bi türlü tutturamadın mı ki 3 ye oluyon hala istediğin gibi olmadı mı? Bundan öncekiler normal yağ enjeksiyonumuydu?

evet canım ben aradaki açıklık tamamen kapansın istiyordum 2ci amelıyatımı olduktan sonra hızla kilo verdiğim için inceldi ama kilo aldıgımda yag konulan yerler genişliyor
ilki yag enjeksiyonuydu canım ikinsici yag transferi hoş aynı sonuçta superdry de aynı aslında oda yag enjeksiyonuna giriyor
inşlh yagların kalıcı olur ama yinede eriyor ister istemez benim yinede var ama yaglarım elime geliyor sıktıgım zaman eski haline göre iyi tabi ama ben yinede açıklıktan şikayetçiyim

saol arzuxx..varis çorabı giydirmedi bana hastaneden aldım 160 liraya korse giyiyorum...hastaneden çıkmadan hemşire giydirdi bana...
Senin bel ve göbek bölgenden çok aldığı için mi acaba korse verdi, çorap niye vermedi anlayamadım,bana niye korse değil çorap verdi, senin yağın yetti mi,

merhabalar arkadaşlar....uzun zamandır giremedim evde netim olmadığı için...bugün işe başladım..gecen hafta cumartesi günü ameliyat oldum ben..sizlere ayrıntılı bi şekilde anlatayım...cumartesi sabah hastaneye gittim biraz geç kalmıştım önce emliyat önlüğünü giydirdiler sonrasında asistan hanım geldi ben biraz tedirgindim hatta baya korkuyordum korkulacak bişey olmadığıyla ilgili konuştuk biraz..anesteziden korkuyorum dedim korkulacak hiç bişey yok dedi..ben her gördüğüme aynı şeyleri sordum hemşireye, asistana, hasta bakıcısına, doktora,anestezi doktoruna :)) kimi gördüysem korkuyorum vazgecsem mi benm burda ne işim var inanamıyorum hepside çok basit hatta hayatında karşılaşacağın en basit ameliyatlardan dedi...kansız bıçaksız dikişsiz dedielr...insana biraz cesaret evriyo tabi bu...ama yinede neyle larşılaşacağımı bilmediğim için korkularım azalmadı hiç :9...sonra hemşire geldi damar yolu açtı..kan aldılar tahliller için..sonra doktor geldi tekrar fotoğraflar çekti ve ve kalemle çizerek nasıl olacağını belirledi..tabi ben off uff püff :)) doktorda aynı şeyleri söledi kansız bıçaksız çok modern bi yöntem hiç korkma..ilerde hamile kalacaksın sezeryan olacaksın belki.. onlar asıl ameliyat bu çok modern ve kansız dikşsiz fln fln fln dedi işte...sonra yatağa yattım...hemşire geldi..sana sakinleştirici yapacağım dedi..ama o ana kadar hala inananmıyodum orada olduğuma..herkesten habersiz...gizli...tedirgin..nasıl olacak olduktan sonrası nasıl olacak..kime ne diyeceğim..nasıl sakalrım ..neyle karşılaşacağım..hepsini soru işaretiydi ama yatağa yatınca hepsi gitti yerini korkuya bırakacak sanıyodum ki hiç korku fln yoktu sanki :)..sonra yatakla berbaer dışarı çıktık sonrasına ameliyathane..ameliaythaneye kadar olan kısmı hatırlıyorum...ama orada naısl uyudum ne yaptım bilmyorum...hiçbişey yok o arada ki..sadece bitti dedikleri o kelimeyle gözlerimi açtığımda bittimi dediğimi hatırlıyorum :)....korkulacak bişey yokmuş anesteziden yani :)...sonra bacaklarımın üzerinde sanki taş var kadar ağırlaşmıştı:)..çok aşırı aman aman bi ağrım yoktu ama sol bacağımın iç kısmı biraz fazla ağrıyodu hala öle :)...yemekler evet çok lezzetli değildi biizde dışardan pizza abur cubur fln öle idare ettik..ama herkes ilgiliydi ve hepsi çok iyi insnalardı...bakıcılar hemşireler...buda moral veryo tabi insana...

sevcan geçmiş olsun

bak atlattın :)

korsenin boyu ne kadar

ayak bileğine kadar mı, diz üstü mü?

Back
X