Bacak dolgusu yaptıran var mı?

sevcan geçmiş olsun

bak atlattın :)

korsenin boyu ne kadar

ayak bileğine kadar mı, diz üstü mü?

SAOL ATLATTIM ÜZEİRNDEN 9 GÜN BİLE GECTİ :)))...AMA HALA AYAKLARIM DAVUL GİBİ..SİZİNDE ÖLE OLUYORMUYDU? BU ARADA KORSEM AYAK BİLEĞİME KADAR...SANA AYRICA ÇORAPTA MI AL DEMİŞTİ DOKTOR YOKSA HALAKORSE Mİ GİYİYORSUN? SON OLARAK SANA VERİLEN RAPORDA Bİ SIKINTI ÇIKTI MI? ŞUAN DA RAPOR İŞİNİ ATLATMAM LAIZM..NE ZOR İNSANLARA YALAN SÖLEMEK YA...HERKESE BİŞEY :s...MECBUR OLMASAK YAPMAZDIK TABİ HEPİMİZİN DURUMU AYNI..aLLAH AFFETSİN NE DİYELİM...BİDE İNŞLH HEP BÖLE KALSIN...

senin bel ve göbek bölgenden çok aldığı için mi acaba korse verdi, çorap niye vermedi anlayamadım,bana niye korse değil çorap verdi, senin yağın yetti mi,

benm bel ve göbek bölgemden hiç almamış cnm..yağın yetip yetmediğini bilmiyorum..ne kadar koydu hiç bilmiyorum...artık muayeneye gidince sorcam bi takım şeyleri...

SAOL ATLATTIM ÜZEİRNDEN 9 GÜN BİLE GECTİ :)))...AMA HALA AYAKLARIM DAVUL GİBİ..SİZİNDE ÖLE OLUYORMUYDU? BU ARADA KORSEM AYAK BİLEĞİME KADAR...SANA AYRICA ÇORAPTA MI AL DEMİŞTİ DOKTOR YOKSA HALAKORSE Mİ GİYİYORSUN? SON OLARAK SANA VERİLEN RAPORDA Bİ SIKINTI ÇIKTI MI? ŞUAN DA RAPOR İŞİNİ ATLATMAM LAIZM..NE ZOR İNSANLARA YALAN SÖLEMEK YA...HERKESE BİŞEY :s...MECBUR OLMASAK YAPMAZDIK TABİ HEPİMİZİN DURUMU AYNI..aLLAH AFFETSİN NE DİYELİM...BİDE İNŞLH HEP BÖLE KALSIN...

neden sadece bana diz üstü korse verdi ya
neden varis çorabı alma dedi , az basınçlı çorap al dedi
doktor nedense benim yağ koyduğu yerlerin basınca maruz kalmasını istemedi
neden olabilir acaba
düşününce şüpheleniyorum yahu
belki de varis çorabı yağı tutuyor ve erimesini önlüyor
bana da çok yağ verildiği için , bir de varis çorabı giyersem ikinciye ihtiyacım olmaz diye mi varis çorabı vermedi
yani ikinciyi olayım diye mi acaba

neden sadece bana diz üstü korse verdi ya
neden varis çorabı alma dedi , az basınçlı çorap al dedi
doktor nedense benim yağ koyduğu yerlerin basınca maruz kalmasını istemedi
neden olabilir acaba
düşününce şüpheleniyorum yahu
belki de varis çorabı yağı tutuyor ve erimesini önlüyor
bana da çok yağ verildiği için , bir de varis çorabı giyersem ikinciye ihtiyacım olmaz diye mi varis çorabı vermedi
yani ikinciyi olayım diye mi acaba

doktora sor sen cnm...soruma cvp verebilirmisin...raporla ilgili olan....

onda sorun olmadı canım

senin ayaklarında şişme devam ediyo mu ya..benm bi haftadır farkında mı değildim yeni mi başladı bilmiyorum..dünden beri bayağı şişti ayaklarım patlayacak gibi...:(..ne zmn gecer bu şişlikler arkadaşlar..ameliyat olan arkadaşlar sizlerde ne kadar sürdü bu durum...bir de şişlikler ve morluklar için bi takım kremlerde konuşulmuştu buralarda sanırım var mı kullanan bilen...

sevcan çok geçmiş olsun sende atlattın işte allah işallah bizlere de nasip etsin güle güle kullan bacaklarını işallah erime olmaz şimdi senin yazınla biraz daha rahatladım aneztesi ile ilgili şimdi sana bir şey sormak istiyorum bende bebek var 1 yaşında bende ameliyata sabah erkenden girsem öğlen senin gibi çıksam akşama kadar hastanede durmam yeter mi sence aynı gün hastaneden çıkmak istesem çıkabilirmiyim yani gece 8 de 9 da yürüyebilir evime gelebilir miyim sence?

senin ayaklarında şişme devam ediyo mu ya..benm bi haftadır farkında mı değildim yeni mi başladı bilmiyorum..dünden beri bayağı şişti ayaklarım patlayacak gibi...:(..ne zmn gecer bu şişlikler arkadaşlar..ameliyat olan arkadaşlar sizlerde ne kadar sürdü bu durum...bir de şişlikler ve morluklar için bi takım kremlerde konuşulmuştu buralarda sanırım var mı kullanan bilen...

hem ayaklarım hem bacaklarım şişiyordu benim de
ayaklarım artık şişmiyor, bacaklarım halen şişiyor
bugün 24. günüm
aman allahım , zaman hiç geçmemiş :)))

çok güzel olmuş purplecity :nazar: erimesin , böyle kalsın :)

bu arada o siyah çorap ne çorabı?

reşekkürler canım. inşallah erimez ama eriyor benimkiler :( o siyah çorap normal çorap beyaz çorabı çıkardım normal çorapla nasıl görünecek bacaklarım diye merak ettim öyle çektim sonra yine giydim beyaz çorabı ..

sevcan cook geçmişler olsun. o kremden banada vermişleri adı Arnica eczaneden almıştım.jel morluklara kasılmalara çok ii gelmişti. aslında şişmeler için yine kullansam iyi gelir heralde unutmuşum.
memnunmusun şekil az çok bellimi. çok belli olmasada bize resim koyarmısın. senin hevesine mutluluğuna bizde ortak olalım.

reşekkürler canım. inşallah erimez ama eriyor benimkiler :( o siyah çorap normal çorap beyaz çorabı çıkardım normal çorapla nasıl görünecek bacaklarım diye merak ettim öyle çektim sonra yine giydim beyaz çorabı ..

senin bu çarşamba 2. hafta mı bitecek

benim 2. hafta bittikten sonra erimeye başladı
ya da şişler indi
hangisi oldu bilmiyorum :))

seninkiler umarım erimez, böyle eridi mi erimedi mi diye düşünmek de ayrı stres

senin bu çarşamba 2. hafta mı bitecek

benim 2. hafta bittikten sonra erimeye başladı
ya da şişler indi
hangisi oldu bilmiyorum :))

seninkiler umarım erimez, böyle eridi mi erimedi mi diye düşünmek de ayrı stres

evet bu çarşamba ameliyat olalı 14 gün olacak benim erimeye başladı daha 3. günden itibaren :( 1- 2 cm eridi ALLAHIIIM ne olur başka erimsin demekten başka bir şey gelmiyor elimden :(

foto yükledim kızlar

arkadaşım süper olmuş, şişler iniyodur yağlar erimiyodur çok zaman geçincede takke düşüp dr un keli görünüyo, yani dr istediğin yere az yağ koyduysa şişler inince asıl yağların yani bacağın son son görüntüsü ortaya çıkıyo. güle güle kullan.

şu şişler varya bende hiç geçmiyo dra sordum dolaşım bozukluğu dadi. damar yapım folloş demek, gün içinde demekki aşaa iniyo. bide azmış gibi sorun kilo aldım tam oldu. akşam geliyorum işten bacaklar balon. yani sabah sütun akşam balon gelde etek giy.

evet bu çarşamba ameliyat olalı 14 gün olacak benim erimeye başladı daha 3. günden itibaren :( 1- 2 cm eridi ALLAHIIIM ne olur başka erimsin demekten başka bir şey gelmiyor elimden :(

çok da üzülmemek lazım
sonuçta erime riskini göze almıştık en başından
baktık istediğimiz gibi değil, lokalle rötüş yaptırırız

ZEYNEPROJEN; bacaklarınız çok düzgün görünüyor. İncede görünmüyor ayrıca. İstediğiniz kıyafetleri giyebilmelisiniz.
PURPLECİTY; çok geçmiş olsun. Sizin ameliyat önceside sorunlu değilmiş zaten. Ameliyat olmasanız bile olurmuş. Siz öğretmendiniz sanırım? Ne kadar rapor aldınız? İşe başlayabildiniz mi?
PATELLA nasılsın? Hayat nasıl gidiyor? Arada uğra lütfen. Kendinden haberler ver.

guzel yorumun ıcın tesekkur ederım....

dr a gittiğimde resim çektiler aldım onları buraya atiim dedim yüklerken hata oluştu diyo. siz nasıl yüklüyosunuz anlamıyorum. masa üstünde bilgisayarda, temel yükleyici diyorum seçiyorum hata diyo. fikirlerinizi merak ediyorum.

Back
X