Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Ameliyatlarınızın ilk üç günü çooooook önemliymiş tuvalet harici kalkmak yok ,bacaklar yastıkların üzerinde ve jel buz kullanarak kesinlikle yatak istirahati ...bacakların şişmemesi için elinizden geleni yapın.bunları ameliyat düşünenler için öğrendim.

ben ameliyat olamadım ama size olmuş birini anlatmak istiyorum.bir arkadaşıma yeni refakat ettim.bu yağ enjeksiyonuydu.hastaneye muayeneye gittiğinizde anestezi tahlilleri yapılıyor.uzaktan ameliyat günü alıp gelmek isteyeynler muayene olamadan ameliyata giricem diye sakın endişelenmeyin çünkü muayene olsanızda resimler çekilip konunun kritiği yapılsada ameliyat günü doktorunuz tekrar gelip odanızda resminizi çook ayrıntılı çekip üzerinizde çizim yaparak sizinle konuşuyor ve anlatıyor.

Ameliyatlarınızın ilk üç günü çooooook önemliymiş tuvalet harici kalkmak yok ,bacaklar yastıkların üzerinde ve jel buz kullanarak kesinlikle yatak istirahati ...bacakların şişmemesi için elinizden geleni yapın.bunları ameliyat düşünenler için öğrendim.

aaa o zaman ben 3 gün dönemeyecek miyim evime aaaaa.....

daha sonra size önlük giydirip kolunuzada daha sedyedyken iğnenizi yapıp hiçbirşey anlamadan ameliyathaneye gidiyorsunuz.arkadaşımın ameliyatı 3 saat sürdü.bu 4saat de sürebiliyor.odaya geldiğinde ağlıyor ve donuyordu.aynı zamanda mideside bulanıyordu.boğazları anestezi tüpünden tahriş olmuştu.çok zor anlar yaşadı ama bu yarım saat sürdü.kusma aralıklı olarak devam etti bu herkesde aynı olmuyor tabi gözünüz korkmasın.bünyeden bünyeye değişiyor.hemşireleri o kadar çok çağırdım ki yüz ifadelerinde hiçbir gerginlik hissetmedim.hepsi çok iyiydi.doktor hemen odaya geldi ve acele etmeden

kaas sen nerde olmayı düşünüyorsun ameliyatı?izmir de samiminin doktoruna mı.adamı tanımıyorum ama bana garip bir güven verdi oda.

aynen öyle canım çok güven verici bir doktor ama bakalım benim başımdaki haydut hala daha bağrınıyo:))) bugün kızımın doğum günü için birşeyler bakmaya gittim malesef sonuç hüzran 2 kız arkadaşımla beraberdik onlar herşeyi aldılar ama ben :((( bir kez daha yüz yüze geldim ve çok üzüldüm kızımın doğum gününü dışarda güzel bir eğlence mekanın da yapıcaz herkez elbiselerler ben yine pantolonla eşime çok dedim geçen ay yaptırayım diye ikna edemedim :(( çok koyuyo bana ben farklı olmak isterdim doğum günü çocuğu annesi olarak ama en basitleri yine ben olucam :(( kızım süper bir kıyafet siparişi verdim yurtdışından gelicek oğlum desen ona keza eşim takım elbise ben hiç yanlarına yakışmayacağım :(( ne olurdu eşim izin verseydi geçen ay bende çok mutlu bir şekilde kutlasaydım kızımın doğum gününü:(((((

canım kızın ve oğlun daha çoooo doğum günü kutlayacaklar inşallah,bu sefer onlarınkinde giyemedin ama kendi doğum gününde giyersin.bu üzüntülerini eşine aynen böyle anlatmaya çalış.sen kafaya koydun bu işi olacak merak etme.1 sene uğraşanlar var eşini ikna etmek için sakın karşına alıp tartışma ,kızdırma.duygusal davran beni etkilediğin gibi ,yukarıda yazdıklarınla onuda etkileyebilirsin unutma.

yukarıda ki yazım yarım kaldıda,doktor yanımıza geldi ve acele etmeden sakince sorularımızı cevapladı,endişelenmememiz için bizi aydınlattı ve gitti.serum ,ağrı kesici ve mide bulantısı ilaçları yapıldı.saat 3te hpsi bitti ve uyuduk.tabii bu arada tuvalet ihtiyacı olunca yataktan kalktı ve bazı yerleri baya bir kanama yaptı.bunlar önemli değilmiş merak etmeyin.4 saat sonra yemek yedi tabi hepsini değil. şehir dışından gelecek olanlar nasıl ertesi günü geri döner bilemiyorum çünkü arabanın arkasına arkadaşı zor oturttuk.zor indirdik.birde yalnızsanız Allah yardımcınız olsun.yağ toplam 160cc fln çıkmış yani az.dr korseyi yağı çok alınanlara giydiriyormuş.varis çorabı da giymeyecek.sadece destekleyici çorabı uzun zaman kullanacak.bacaklar sadece rötüşlandı yani.diz kapakları şekillendirildi,bilekler de hiç yağ ilavesi yok hatta yağ alındı oralardan çünkü birikim varmış.

kızlar destekleyici çorap markası bilen var mı?bu medikalciler insana bön bön bakıyor destek çorabı deyince bizde almadık.cts kontrol var o günü giyecek.

doktora şunu sordum.ohhhh neyse ki artık yağ erimesi sorununu atlattık ne zaman diycez dedim. oda 3 haftada giden gider kalan yağlar sizindir dedi :))ama kilo verirseniz de erime ihtimali çok yüksek aynı kiloda kalmaya devam edin dedi. arkadaşlar lütfen en az 3 hafta kendiizi çok zorlamayın bu çok zor bir işlem gerçekten kolay değil.ameliyat olup elini kolunu sallaya sallaya hastaneden çıkmak bilemiyorum ama bence mucize..sakın hayallere kapılıp çok kolay sanmayın.en kötüsünü düşünüp iyisine sevinin.

PALMADORO ben kendime hiç dikkat etmiyorum yaaa :(( benim yağlar tutmaz böyle giderse.. koşturup duruyorum saatlerce ordan oraya :( geçmiş olsun sevindim arkadaşınızın adına..

delphine lütfen akşam benim özel mesaj kutuma veya msn me bugün giydiğin elbiseyle çeklimiş bir fotoğraf at ,senin adına çok sevindim , umarım erkek arkadaşın da çok beğenmiştir :)

canım midem çok ağrıyo, pijamalarımı giyip uzandım , mesajını şimdi gördüm
ama 1 ayım dolunca , yani bu haftasonu , 1 aylık resimlerimi eklicem buraya :)
(bu arada hala sabah ince akşam kalın oluyor bacaklarım)

bugün herkes bana karşı 2 kat fazla ilgiliydi
nedeninin bu olması kötü aslında :)

yukarıda ki yazım yarım kaldıda,doktor yanımıza geldi ve acele etmeden sakince sorularımızı cevapladı,endişelenmememiz için bizi aydınlattı ve gitti.serum ,ağrı kesici ve mide bulantısı ilaçları yapıldı.saat 3te hpsi bitti ve uyuduk.tabii bu arada tuvalet ihtiyacı olunca yataktan kalktı ve bazı yerleri baya bir kanama yaptı.bunlar önemli değilmiş merak etmeyin.4 saat sonra yemek yedi tabi hepsini değil. şehir dışından gelecek olanlar nasıl ertesi günü geri döner bilemiyorum çünkü arabanın arkasına arkadaşı zor oturttuk.zor indirdik.birde yalnızsanız Allah yardımcınız olsun.yağ toplam 160cc fln çıkmış yani az.dr korseyi yağı çok alınanlara giydiriyormuş.varis çorabı da giymeyecek.sadece destekleyici çorabı uzun zaman kullanacak.bacaklar sadece rötüşlandı yani.diz kapakları şekillendirildi,bilekler de hiç yağ ilavesi yok hatta yağ alındı oralardan çünkü birikim varmış.

bana saf 380 cc yağ enjekte edildi
o yüzden o kadar ağır yaşadım ben süreci

bana saf 380 cc yağ enjekte edildi
o yüzden o kadar ağır yaşadım ben süreci

kızlar ben resimlerimi koydum ilk 2 tanesi ameliyattan önceki hali sonraki siyah elbise yaklaşık 15-20 gününkü hali son 3 kotlu resim de geçen haftasonu çekildi, bayağı açıklık var değil mi, çok çarpık değil ama açıklık var :( . yarın siyah bir mini etek giyeceğim bu bacaklarla , aman napayım ucunda ölüm yok ya, beğenen baksın beğenmeyen başını çevirsin yarın

:25: bizde 20 cc var yok ameliyat olsak boşa mı olcaz şimdi?.nerde birikmiş o kadar yağ?doktor sana nasıl yağın yok dedi hayret.

bana da çok az yağ kondu :((((( ikinci operasyon için ne kadar zaman geçmesi lazım kızlar??????? iki hafta oldu ameliyat olalı.

Back
X