Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Arkadaşlar resim yükleme işin yarım bıraktığım için yükledim sandığım resimler yüklenmemiş, ilk resimler kotlu olanlar geçen hafta çekildi , siyah çoraplı resim ameliyatın 15-20 günlerinde çekildi, son iki resim de ameliyattan önceki resimler , objektif yorumlarınızı bekliyorum

ŞU YAğlar nakil olabilse doktora dedim zaten oda bizde onu düşünmüyo değiliz o zaman harika olur dedi.

bende bir sürü yağ çıkar eminim...de şu süreç beni çok korkutuyor. izlerle ilgili bilgi istiyorum arkadaşlar. ne kadar kalıyor? malum tatil memleketi denize gidilir en geç Haziran 15te.

sen sormuş muydun basenlerin tamamını alsa nasıl olur? yani bu ameliyatın kapsamı sadece bacakları düzeltmek mi? yani göbekten de kurtulamaz mıyız? anlamadım

bende bir sürü yağ çıkar eminim...de şu süreç beni çok korkutuyor. izlerle ilgili bilgi istiyorum arkadaşlar. ne kadar kalıyor? malum tatil memleketi denize gidilir en geç Haziran 15te.

Yağ enjeksiyonunda 30 gün sonra izlerin birkısmı hiç kalmıyor, bir kısmı da sinek ısırınca biraz kaşırız da yara olur ya onun gibi birşey kalıyor, yani ben bu halimle 34 gün falan oldu rahatlıkla bikinimle denize girebilirim, ama herkesin iyileşme süreci farklı , siz içinde olun diye bir ay da ekstra siz ekleyin :) , izler dışarıdan anlaşılmayacaktır

süreç kişiden kişiye gerçekten değişiyor ayrıca sana yapılacak işleme ve koyulacak yağ da bu sürecin işleyişini değiştiriyor onun için olumsuzu düşünerek yola çıkma. mesela benim hiç ağrım aım olmadı şükürler olsun. ama işte sanırım bana da az yağ koyulmuş :( bir de iz kalacak büyüklükte değil işlemler iğne ile işlem sonuçta. bacaklarımızı kaşıyarakta yara yapıyoruz o kadar ...

sen sormuş muydun basenlerin tamamını alsa nasıl olur? yani bu ameliyatın kapsamı sadece bacakları düzeltmek mi? yani göbekten de kurtulamaz mıyız? anlamadım

ben basenlerim dümdüz olacak mı demiştim
o da öyle yapmam zaten , o zaman erkek baseni gibi olur demişti, bilerek hepsini almadı

göbekten de almıştı benim ama orası da dümdüz olmadı

kontrolde bak göbeğin de dümdüz oldu, bi taşta iki kuş dedi ama benim zaten göbeğim minikti
rahatsız değildim o yüzden özellikle göbeğim dümdüz olsun demedim

sen belirt nerelerinden rahatsız isen
mümkün olduğunca düzeltir bence

süreç kişiden kişiye gerçekten değişiyor ayrıca sana yapılacak işleme ve koyulacak yağ da bu sürecin işleyişini değiştiriyor onun için olumsuzu düşünerek yola çıkma. mesela benim hiç ağrım aım olmadı şükürler olsun. ama işte sanırım bana da az yağ koyulmuş :( bir de iz kalacak büyüklükte değil işlemler iğne ile işlem sonuçta. bacaklarımızı kaşıyarakta yara yapıyoruz o kadar ...

Arkadaslar Merhaba ,

Forumu onceden takip ediyordum sonrasında ameliyat beni korkuttu ve vazgectim:)
Su anda hangi doktora ameliyat olundugu soylenilmiyor sanirim
Ben ameliyat olmaya karar verdim.
Yakın zamanda ameliyat olmus olan ya da olacak olan birileri var sanirim.
Olamayanlarla birlikte gidersek indirim saglanabilir.
Olup memnun kalan biri varsa tavsiye verebillir mi doktor hakkında.
Ben 2 doktor arasındayim cunku o zaman da 2 doktor arasındaydım.
Ozelden yazısmak icin kac msj atmıs olmak gerekiyor toplamda?

Krena

Arkadaslar Merhaba ,

Forumu onceden takip ediyordum sonrasında ameliyat beni korkuttu ve vazgectim:)
Su anda hangi doktora ameliyat olundugu soylenilmiyor sanirim
Ben ameliyat olmaya karar verdim.
Yakın zamanda ameliyat olmus olan ya da olacak olan birileri var sanirim.
Olamayanlarla birlikte gidersek indirim saglanabilir.
Olup memnun kalan biri varsa tavsiye verebillir mi doktor hakkında.
Ben 2 doktor arasındayim cunku o zaman da 2 doktor arasındaydım.
Ozelden yazısmak icin kac msj atmıs olmak gerekiyor toplamda?

Krena

İçim sıkılıyor arkadaşlar... doktoru sanırım fazla taciz ettim maillerimle, adam 2 gündür cevap yazmaktan vazgeçti. Bunalttım adamı bu kadar yoğunluğunun içerisinde. Benim gibi kaç kişi vardır kimbilir...
ama ben de kendimce haklıyım. mesafe, bebeğim, kimsenin haberi olmaması, anesteziden korkum ve üstüne maddi imkanımın kısıtlı olması. bir bütçe ayırdık evet ama karşılığında kredi çekecek eşim:(
yani bugün "ben vazgeçtim" desem oh çekebilir:) sonuçta o da haklı kendince.
ama yoruldum 28 yıldır. aynaya bakmak istemiyorum. hele ki yazın...
üstüne bir de aksilik oldu. 1 senedir gelmeyen reglimin geleceği tuttu. üstelik 5 mayısa gün almışken.
kafamda bir sürü soru işareti.
olsa da bitse...her şey güzel gitse.

DELPHİNE; varis çorabını doktora sordum. Herkese farklı uygulama yapılıyormuş. Yapılan işleme göre herkes tek başına değerlendirilmeliymiş. Öyle dedi. Ayrıca elbise giyeceğini yazmışsın. Giydin mi ? ve kendini nasıl hissettin :))

ben basenlerim dümdüz olacak mı demiştim
o da öyle yapmam zaten , o zaman erkek baseni gibi olur demişti, bilerek hepsini almadı

göbekten de almıştı benim ama orası da dümdüz olmadı

kontrolde bak göbeğin de dümdüz oldu, bi taşta iki kuş dedi ama benim zaten göbeğim minikti
rahatsız değildim o yüzden özellikle göbeğim dümdüz olsun demedim

sen belirt nerelerinden rahatsız isen
mümkün olduğunca düzeltir bence

göbeğimden de kurtulayım ya noolur...
sporla eritemedim. çok mekik çekmek gerek herhalde ama zor. bayağı gevşek. :(( aslında bi de karın germe lazım bana:)

DELPHİNE; varis çorabını doktora sordum. Herkese farklı uygulama yapılıyormuş. Yapılan işleme göre herkes tek başına değerlendirilmeliymiş. Öyle dedi. Ayrıca elbise giyeceğini yazmışsın. Giydin mi ? ve kendini nasıl hissettin :))

teşekkürler cevap için :)

evet elbise giydim bugün
bu elbiseyi eskiden uzun çizme olmadan asla giymezdim
bugün hafif topuklu ayakkabı ile giyindim

sabah gayet rahattım , sanki doğuştan bacaklarım böyleymiş ve ben senelerdir böyle giyinebiliyormuşum gibiydim
ama öğlene doğru bacaklarım şişmeye başladı ve akşam balon gibi oldular :))
o saatlerde biraz utandım ve tedirgin oldum tabi
bacakları kalın derler diye ama dikkat ettim kimse bacağıma bakmıyordu, o yüzden biraz rahatladım, takmadım kafaya :)))

teşekkürler cevap için :)

evet elbise giydim bugün
bu elbiseyi eskiden uzun çizme olmadan asla giymezdim
bugün hafif topuklu ayakkabı ile giyindim

sabah gayet rahattım , sanki doğuştan bacaklarım böyleymiş ve ben senelerdir böyle giyinebiliyormuşum gibiydim
ama öğlene doğru bacaklarım şişmeye başladı ve akşam balon gibi oldular :))
o saatlerde biraz utandım ve tedirgin oldum tabi
bacakları kalın derler diye ama dikkat ettim kimse bacağıma bakmıyordu, o yüzden biraz rahatladım, takmadım kafaya :)))

zaten topukluyla daha ince görünüyorlardır eminim.

Back
X