Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sağol arkadaşım inşallah yanılmam sendemi yurtdışında yaptırdın dr kimdi ve ne kadar ücret verdin
Burun yaptırmayı bende çok istiyorum ama daha bacakları halledecek param yok. :)))) burun tasarlama programı var ama paralı belki üye olurum oraya o zaman sanada yaparım bir burun elime mi yapışır. şimdilik sadece bacak yapabiliyorum. :)))
birde çok kaslı diyorsunya bence o şu anda daha yerleşmedi oturacaktır
Op. Dr. Oytun dil - www.kozmetikcerrahi.com
burdan bir çok bilgiyi öğrenebilir hemde implantın nasıl bişey olduğunu görebilirsiniz
Silikonla Bacak Estetig
burdanda nasıl yapıldığını
onları hatmettik arkadaşım senelerdir
aramızda dr varmışta haberimiz yokmuş.dr vanillasky hnm benim bacaklarada bir el atabilirmisiniz.şimdilik param yok ama çok dua ederim sana.![]()
Sanada yaptım kız. Ben bu işi çok sevdim. onları bu şekilde hayal etmek bile beni mutlu etti herkes mutlu olsun.
Resminin kalitesi iyi olsa daha iyi iş çıkarırdım ortaya. bir de senin dizlerinin üstü birleştiği için oraya midahale edemedim doktor dizlerinin yanlarından biraz daha alır illaki ve daha ince olurlar benim yaptığımdan. ben dış yanlara da dokunmuyorum. benim yaptıklarım olacak en kötü hali. iyisini düşünün artık nasıl olur. :)))
var mı benim gibi bir günde üç ameliyat yapan doktor.![]()
Sanada yaptım kız. Ben bu işi çok sevdim. onları bu şekilde hayal etmek bile beni mutlu etti herkes mutlu olsun.
Resminin kalitesi iyi olsa daha iyi iş çıkarırdım ortaya. bir de senin dizlerinin üstü birleştiği için oraya midahale edemedim doktor dizlerinin yanlarından biraz daha alır illaki ve daha ince olurlar benim yaptığımdan. ben dış yanlara da dokunmuyorum. benim yaptıklarım olacak en kötü hali. iyisini düşünün artık nasıl olur. :)))
Bugun sen nasilsin
teşekkürler gayet iyiyim bu gün asıl sen nasılsın? cennetzden henüz haber yok durumuyla ilgili bende merak ettim ama daha iyi olmuştur diye düşünüyorum
Iyi olmana sevindim bende hizli olmasada normal yuruyebiliyorum sadece sag bacagimin bilegi biraz geriliyor birde coraplardan dolayi bacagim rahat degil
Aman efendim ne parası. Sizin yüzünüzdeki bir tebessüm bizim için milyarlar eder. Ah gerçek doktorlar da böyle söylese ne olurki.![]()