Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Burun yaptırmayı bende çok istiyorum ama daha bacakları halledecek param yok. :)))) burun tasarlama programı var ama paralı belki üye olurum oraya o zaman sanada yaparım bir burun elime mi yapışır. şimdilik sadece bacak yapabiliyorum. :)))

aramızda dr varmışta haberimiz yokmuş.dr vanillasky hnm benim bacaklarada bir el atabilirmisiniz.şimdilik param yok ama çok dua ederim sana.:1:

hiç alakası yok ama ben ciddi bir mizah dergisi okuyucusuyum ben o.i.nin karikatürlerinden hrp korkmuştum çok karmaşık şiddete dayanan iç dünyası var gibime gelirdi belkide okadar ameliyata giripte öyle olmaması anormal olurdu bilmiyorum

birde çok kaslı diyorsunya bence o şu anda daha yerleşmedi oturacaktır

evet baya şiş şuan ama bugün biraz daha inmiş. benim bacak boyumda kısa uzunlarda daha iyi olur heralde. zaten implantın kasa yapışması 3 ay filan sürüyomuş şuan boşta gibi zaten cilt altında belki ondan öyle geliyo bana

yazdığım sayfalardaki resimlere baktınızmı bakmadıysanız bakın lütfen birbuçuk saat okudum onları bulana kadar şaşı oldum

aramızda dr varmışta haberimiz yokmuş.dr vanillasky hnm benim bacaklarada bir el atabilirmisiniz.şimdilik param yok ama çok dua ederim sana.:1:

Aman efendim ne parası. Sizin yüzünüzdeki bir tebessüm bizim için milyarlar eder. Ah gerçek doktorlar da böyle söylese ne olurki. :16:

Sanada yaptım kız. Ben bu işi çok sevdim. onları bu şekilde hayal etmek bile beni mutlu etti herkes mutlu olsun. :16:

Resminin kalitesi iyi olsa daha iyi iş çıkarırdım ortaya. bir de senin dizlerinin üstü birleştiği için oraya midahale edemedim doktor dizlerinin yanlarından biraz daha alır illaki ve daha ince olurlar benim yaptığımdan. ben dış yanlara da dokunmuyorum. benim yaptıklarım olacak en kötü hali. iyisini düşünün artık nasıl olur. :)))

var mı benim gibi bir günde üç ameliyat yapan doktor. :27:

Sanada yaptım kız. Ben bu işi çok sevdim. onları bu şekilde hayal etmek bile beni mutlu etti herkes mutlu olsun. :16:

Resminin kalitesi iyi olsa daha iyi iş çıkarırdım ortaya. bir de senin dizlerinin üstü birleştiği için oraya midahale edemedim doktor dizlerinin yanlarından biraz daha alır illaki ve daha ince olurlar benim yaptığımdan. ben dış yanlara da dokunmuyorum. benim yaptıklarım olacak en kötü hali. iyisini düşünün artık nasıl olur. :)))

Süpersin süper:21:

bayıldım, ellerine sağlık, harikasın :16:

keşke hemen ameliyat olmasaydım önce sana yaptırırdım duruma göre ameliyat olurdum:1:

teşekkürler gayet iyiyim bu gün asıl sen nasılsın? cennetzden henüz haber yok durumuyla ilgili bende merak ettim ama daha iyi olmuştur diye düşünüyorum

Iyi olmana sevindim bende hizli olmasada normal yuruyebiliyorum sadece sag bacagimin bilegi biraz geriliyor birde coraplardan dolayi bacagim rahat degil

Iyi olmana sevindim bende hizli olmasada normal yuruyebiliyorum sadece sag bacagimin bilegi biraz geriliyor birde coraplardan dolayi bacagim rahat degil

çok sevindim normal yürümeye başladıysan sorun yok demektir:) hızlı yürüyüşlerde başlar artık. o rahatsızlık daha bi süre devam ediyo bendede var:)

yorumun bile dr yorumu gibi olmuş arkadaşım.bende tam dr hanım keşke dizlerimin orayıda inceltseydi biraz diye düşünüyordum.bugünlük başka ameliyata girme bence,yeterince yorulmuşsundur.resmi kızım akşam saatlerinde çekince vede tlfndan olunca flaş parlama yaptı.sonra güzelbacaklarımın daha net fotosunu koyarım sana zahmet onlarıda bir hal yoluna koyarsın belki.:16:

Back
X