• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Ha unutmadan söyleyeyim ikicanımvar giydiğin basınçlı çorap yağ konulan yerlerde kırışmasın toplanmasın oraları düz dursun ki yağ konulan ve alınan yerler şekilsiz biçimlenmesin , ben ayak bileklerinde çorap birikmesi gördüm,ona da dikkat et biraz .

aynen heidicik ben de aynisini diyecektim,corapta kirisma olursa kan dolasimini komprime ediyor,baskiliyor,kan akamiyor o bölgede,lenf damarlari da akamiyor.lenf damarlari da iyilesme süreci icin gerekli olan bagisiklik sistemine ait maddeleri ve atiklari tasir..onun icin önemli,yoksa iltahap bile olur,ödem sisme olur,Allah korusun

Arkadaşım ben ameliyattan sonra doktorumla hiç konusamadim yeni ayilmistim doktorum geldi güzel geçtiğini ve ilaçlardan falan bahsetti tabii ben o ara Leyla gibiydim ve canım baya aciyordu anlayacağın hiç birşey sormadım. İnşallah kontrolde herseyi soracağım.
Doktorumuza gelirsek, çok seviyeli ama soğuk biri değil seni dinliyor ne istediğini anlıyor ve uyguluyor. Ayrıca ameliyata kendi hemsiresiyle giriyor adını hatırlamıyorum ama oda çok ilgili biri özellikle hijyene çok önem veriyorlar ameliyathanede vücudumu boyadiktan sonra neredeyse kimseyi ysklastirmadi bana bende çok mutlu oldum. Biliyorsun dipuka çok sorun yaşamıştı haliyle bende korkuyordum. Benim aklıma başka bişey gelmiyor senin sormak istediklerin varsa sor ben seve seve cevap yazarım.

Bu arada dün akşam üzeri doktorumun reçeteye yazdığı igneyi yaptırmaya gittim ve birkaç saat sonrasında beni baya rahatlattı. Bugün yine yaptiracagim çünkü yağ alınan yerler çok fena mor ve canımı baya acıtıyor.

Arkadasim tüm ameliyatlarda oldugu gibi bu da bi ameliyat ve hijyen cok önemli..dikkat etmeyenleri de mi varmis bi de..Allah uzak etsin öyle doktorlardan..dikkat edin..normal olanini yazayim isterseniz:
tüm ameliyatlar icin sartdir öncesinde kahveringi bi sivi ile o bölgenin boyanip dezenfekte edilmesi,deri üzerindeki mikroplarin ölüp acik yaradan iceri girmemesi icin..ameliyat öncesi de operatör yada ameliyata giren asistan en az 3 dk. sterilize edip yikar ellerini dirseklere kadar,sonra da hic bir yere dokunmadan steril elbiseler giyilir,hatta giydirilir steril elbiseli hemsire tarafindan..steril olunduktan sonra bile eller gögüs hizasindan asagi indirilemez..sonrada ameliyat olacaginiz bölge acik kalacak sekilde üzerinize de steril örtü örtülür,ameliyat bitene kadar da steril olmayan hicbir kisi nesne temas etmemeli masaya.hatta yaklasmamali..

Aslında benim üst bacaktan yani en üst kisimdanda yağ alındı dolgu yapılmadı. Fotoğrafı egilerek kendim çektiğim için olduğundan daha birleşik çıkmış.
üst bacak eski haline göre daha kalin duruyor evet,oradan sadece yag alindiysa siskin oldugu icin de öyle gözüküyor olabilir?yada egildigin icin..ama yazdiklarini okuyunca cok korkmustum,cooook mor,siyah durmuyor arkadasim,coraptan tam gözükmüyordur elbet de ama,benim ufacik hiyaluronik asitde bile büyük bi alan,bacagimin komple ici mosmor oluyodu..coraptan da belli olurdu heralde..ben daha kötü hayal etmistim,resmi görünce rahatladim:)iyi gözüküyo yani,canini sikma:)

arkadaslar benim aklim hala,yag alinan yerlerin durumunda..benim basenlerimden alinabilir..ama sonraki durumlari nasil oluyor..izlerin yakindan resmini ceken var mi hic,son durumunu?yani nasil bir iz gözlerimin önünde canlandiramiyorum..hiyaluronik asit yaptirdigimda kalin bir igne kanül yardimiyla girilmisti,onun bile izi hala duruyo ben de,ama kücücük,pirinc tanesi kadar,takmiyorum o yüzden..yaralarimin izi pek gecmez.yag aldirmada morariklar gecince deride topluca bi iz mi kaliyor,yoksa alma islemi icin girilen noktadaki izi mi kastediyorsunuz?bi arkadas güneslenip izlerini kapatma arzusunu yazmis,merak etdim..ne derecedeler?..

hangi sayfalarda resimler var yardimci olabilir misiniz?628,639,1701 e 1704..tek görebildiklerim..tek tek bakmaya calisiyorum,3 saatdir basindayim..cok vakit aliyor..

aslında bu ameliyatı düşünen her evli bayan hemen hemen aynı sıkıntıları yaşadı.benim eşimle aramda bacaklarımla ilgili hiç bir şekilde tek bir söz bile geçmedi yıllardır.ve ben burdan aldığım cesaretle bir kerede söyledim.sağ olsun fikir veren arkadaşlar sayesinde.hattemedim a eşim uzun bir süre o şoku atlatamadı.Böyle bir sıkıntın olduğunu yani bunu sıkıntı yaptığını hiç fark etmedim -deyip durdu.gerçi hala bacaklarında hiç bir sıkıntı yok deyip duruyor ama.ameliyatı kabul etti,uygun zamanı bekliyoruz ,inşallah en kısa sürede.senin eşinde uygun bir dille anlatılırsa eminimki kabul edicektir.

arkadasim,memko cok hakli.bede ayni seyleri yasadim.ve benumkide inanamadi önce.ne var senin bacaklarinda falan...
ama sonra anlayis gösterdi ve kabul etti.ve ben o zamana kadar bir tek kelime etmemistim bacaklarim hakkinda.yani kusurumu gözüne gözüne sokmak istemiyordum.sonradanda sürekli basima kakar saniyordum.allah razi olsun buradaki arkadaslarin sayesinde cesaretimi toülayabildim,ucunda ölüm yok ya deyip söyleyiverdim.
ben söze su sekilde basladim:"senin dünyada en cok olmasini istedigin sey ne"diye sordum.o söyledikten sonra tabi mecburen o da bana sordu:)gerisi malum:))
simdi heyecanla yarini bekliyorum

bacaklarin cok güzel görünüyor.zaten fazla bir beklentim yok diyordun.bence dr cok güzel is cikartmis.artik istedigini giyebilirsin bence.hersey yakisir :)
morluklarda o kadar fazla degil sanki.ben daha kötü bekliyordum.bu gün nasilsin.agrilarin azaldimi

senin bacaklarinin eski hali ayni benimkiler.kendi bacaklarim zannettim.süper olmuslar.hic erime oldumu resimlerden sonra?böyle kaldilarsa cok güzelll.bende istiyommmm

bacaklarin cok güzel görünüyor.zaten fazla bir beklentim yok diyordun.bence dr cok güzel is cikartmis.artik istedigini giyebilirsin bence.hersey yakisir :)
morluklarda o kadar fazla degil sanki.ben daha kötü bekliyordum.bu gün nasilsin.agrilarin azaldimi

Canım birazdan sirtimdaki morluklarin fotoğrafını yukleyecegim. Siz sadece bacaklarimi gördüğünüz için yokmuş gibi geliyor esas morluklar yağ alınan yerlerde ve benim her yerimden yağ alındı.
Bu arada ağrı kesici haplar fayda etmeyince iğne yaptirmaya başladım. Yine çok ağrım var ama düne göre daha rahatım.

Canım birazdan sirtimdaki morluklarin fotoğrafını yukleyecegim. Siz sadece bacaklarimi gördüğünüz için yokmuş gibi geliyor esas morluklar yağ alınan yerlerde ve benim her yerimden yağ alındı.
Bu arada ağrı kesici haplar fayda etmeyince iğne yaptirmaya başladım. Yine çok ağrım var ama düne göre daha rahatım.

ikicanımvar fotona yazdım gerçi ama gerçekten kötü morarmış.ne yapcan artık sonunun iyi olucağını düşünüp sabredicen.ama morlukların için krem kullanki iz kalmasın.

canim ya,cok morarmis gercekten.cabuk iyilesmesi icin inslh vardir bir caresi.yoksa mecburen zamana birakacaksin.ama illaki gececek öyle kalacak degil ya.sen onlari takma güzel bacaklarini düsün.gercekten cok güzel görünüyorlar:)

senin bacaklarinin eski hali ayni benimkiler.kendi bacaklarim zannettim.süper olmuslar.hic erime oldumu resimlerden sonra?böyle kaldilarsa cok güzelll.bende istiyommmm

Darısı başına o zaman :) aslinda daha yeni halleri vardı ama kaldırdım. Erime oldu biraz ya da şişlikler gitti. Yine de iyi durumda su an

Son düzenleme:
Back
X