• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Ya bana finansbanktan hem mail hem mesaj hem de telefon geldi diyolar ki gelir belgesiz 7200 liralik krediniz hazir sadece kimliginizle bankamiza gelmeniz yeterli. Iclerine mi dogdu acaba:))) temmuz sonuna kadar vaktim varmis. Sartlarimi olgunlastiriyorlar bir de cesaretim olgunlassa:))

Düşme tuzaklarına arkadaşım:))))

esiniz biliyomu peki,söyleyebildiniz mi?benim esim estetige tamamen karsi..asla kabul etmez biliyorum..onun icin ha yamuk ha estetikle düzelmis..söylersem benim icin de degisen bisiy olmaz sanki..ben de kendimi hep karsisinda eksik hissederim sanki..off kizlar bu sorundan dolayi psikolojim o kadar bozuk ki anlatamam..esimden bu yüzden ayrilmayi bile düsündüm...bacaklarimin evlenmeden önce de farkindaydim ama bu kadar sorun olacagini hiiic düsünmemistim..esim hic bi zaman dile getirmedi..kendimle ilgili en ufak negatif bisiy desem,begenmezsen coook kizar hatta..simdiye kadar da karsisinda hic bacaklarim yamuk cümlesini kurmadim,bacaklarim ince dedi,kaslarim gelismemis dedim..o yüzden de ameliyat olup kilo aldim,kas yaptim düzeldi diyebilmeyi istedim..ama nasil bi sürec olacak bilemiyorum,yani esine durumu farkettirmeden bu süreci atlatmak zor galiba..okuduklarima göre..o yüzden hayallerim suya düstü gibi oldu bugün..agladim durdum...

eşinden 10-15 gün kadar uzak kalma imkanın var mı?

evet arkadaşlar bugün ameliyat olalı 2 ay oldu.benim ameliyat sonrası 2 haftam bayağı sorunlu geçmişti ama şuan gayet iyiyim.şişliklerimde indi.sadece ayakta çok durunca yağ konulan yerlerde şişme oluyor ama o da rahatsız etmiyor beni.hatta şişme olunca bacaklarım tamda istediğim gibi oluyor.sabahları daha inik oluyor ve o zaman rötuş şart diyorum.ayrıca dizlerimde biraz daha gitmeli bence.
foto koyucam ama sabah çekmem lazım resmi.akşam çektiğim şişten dolayı yanıltıcı olur.o zaman sizlerde daha net görebilirsiniz

ikicanımvar bayağı morarmış çok geçmiş olsun sordun mu neden bukadar morardığını? Acaba seni ameliyat sırasında döndürürken mi hoyrat davrandılar.

evet arkadaşlar bugün ameliyat olalı 2 ay oldu.benim ameliyat sonrası 2 haftam bayağı sorunlu geçmişti ama şuan gayet iyiyim.şişliklerimde indi.sadece ayakta çok durunca yağ konulan yerlerde şişme oluyor ama o da rahatsız etmiyor beni.hatta şişme olunca bacaklarım tamda istediğim gibi oluyor.sabahları daha inik oluyor ve o zaman rötuş şart diyorum.ayrıca dizlerimde biraz daha gitmeli bence.
foto koyucam ama sabah çekmem lazım resmi.akşam çektiğim şişten dolayı yanıltıcı olur.o zaman sizlerde daha net görebilirsiniz

Güzel bacaklı arkadaşım,iyi olmana çok sevindim,böyle iyi haberler almak bizleride umutlandırıyor.:16:

ikicanımvar bayağı morarmış çok geçmiş olsun sordun mu neden bukadar morardığını? Acaba seni ameliyat sırasında döndürürken mi hoyrat davrandılar.

evet baya morarmis,gecmis olsun arkadasim..yaglarin yaninda kan damarlari da oldugu icin yaglar alinirken zedelenen damarlardan cikan kanin doku altindaki görüntüsü aslinda o morariklar..genis bir alani kaplayabildigi icin,eskimeye basladigi icin rengi koyulasip bize ürkütücü gelebiliyor görüntü olarak..basiniza gelmistir belki,bazen kan aldirinca hematom olusur,mosmor olur kolunuz.halbuki kücücük bir igne deligidir..o delikten yada damar duvarinin zedelenmesinden sizan kan doku altinda böööyle bi görüntüye bürünüverir..gececek arkadasim..zamanla morlar yesile sariya dönüp tamamen kaybolacak insallah:)bu da vücudun doku altindaki o morariklari yani kani yavas yavas emme,eritme süreci,cabuk olsun bu sürec insallah:)heparinli kremler oluyor,morariklar icin,cabuk gecmeleri icin,eczanelerden alabilirsin...
vücudunun bicok yerinden yag alindigi icin olsa gerek agrilarin..agri kesici olarak sakin aspirin vs..alma..

eşinden 10-15 gün kadar uzak kalma imkanın var mı?

ben de bugün bunun planlarini yapip durdum..simdiye kadar macrolane yaptirinca 10 gün bir hafta uzak durdum,bu kadar süre morariklarin gecmesi icin yetdi..ama ameliyat sonrasi süreci kestiremiyorum..15 güne iyilesir miyim acaba?siz aylardan bahsedince ben de hayal kirikligna ugradim..forumu okudukca bir hayal kirikligina ugruyor bir ümitleniyorum...

ben de bugün bunun planlarini yapip durdum..simdiye kadar macrolane yaptirinca 10 gün bir hafta uzak durdum,bu kadar süre morariklarin gecmesi icin yetdi..ama ameliyat sonrasi süreci kestiremiyorum..15 güne iyilesir miyim acaba?siz aylardan bahsedince ben de hayal kirikligna ugradim..forumu okudukca bir hayal kirikligina ugruyor bir ümitleniyorum...

burada esimden o kadar süre uzak olmam zor,ama Türkiyeye ondan erken tatil icin gelirsem,yada farkli vakitlerde tek basima o zaman olabilir..o yüzden türkiyedeki doktorlari arastirmaya karar verdim,tv lerde cikan bisürü ünlü doktor var..ama cokmu pahalidir acaba onlarda ameliyat olmak?siz hangi doktorlari tercih etdiniz?ne kadar ödediniz?randevu gec tarihe mi alinabiliyor?yoksa hemen mümkünmü?hem görüsme hem ameliyat icin?
bir de superdry teknigini gördüm,Ahmet Karacalar in gelistirdigi.baska doktorlar da kullaniyor mu biliyormusunuz?mantiken superdry teknigi ile morarma da olmamasi yada az olmasi lazim,dolayisiyla iyilesme süreci de daha hizli olacaktir..sorularim bolca oldu ama,bilgilendirirseniz sevinirim..

macrolane ilk yaptirdigim zamanlarda yürürken bacaklarimin birbirine degdigini hissetmek bile ne kadar mutluluk vericiydi..hepimizin yüzü gülsün insallah..iyi geceler..

bu son yilimda hastanede ameliyatda saatlerce dura dura damarlarim cikti..damarlarimi aldirmami kabul etmisti esim,saglik problemi diye düsündügü icin.ben de basenlerimden yag alininca damarlarimi aldirdim demeyi düsünmüstüm..ama bu kadar coksa morariklar imkansiz galiba..o yüzden moralim bozuldu acikcasi...

merhaba Elcer ciğim. eğer eşin de doktor değilse bence senin bahanen çok iyi. yani varis ameliyatına diye girersin ama girmişken yağ da aldırdım dersin. sonuçta her şey olup bittikten sonra ne diyebilir ki? tabii bu anlattıklarına göre yorumum benim. aynı şeyi kendi eşime yapmış olsam çok kızardı bana ama onun yorumu şu olur hep; her sorununda yanında olmak istiyorum...

yani eşinin zaten sana karşı bir mahcubiyeti var madem bunu değerlendirebilirsin. sen milletin bacaklarına bakma diye ben bir kaç işlem yaptıracağım dersin:)) sen kararlı ol ve iyi bir sağlık kurumu seç. eşin ikna olacaktır. yazık değil mi o tek başına döktüğün gözyaşlarına....

arkadaslar benim aklim hala,yag alinan yerlerin durumunda..benim basenlerimden alinabilir..ama sonraki durumlari nasil oluyor..izlerin yakindan resmini ceken var mi hic,son durumunu?yani nasil bir iz gözlerimin önünde canlandiramiyorum..hiyaluronik asit yaptirdigimda kalin bir igne kanül yardimiyla girilmisti,onun bile izi hala duruyo ben de,ama kücücük,pirinc tanesi kadar,takmiyorum o yüzden..yaralarimin izi pek gecmez.yag aldirmada morariklar gecince deride topluca bi iz mi kaliyor,yoksa alma islemi icin girilen noktadaki izi mi kastediyorsunuz?bi arkadas güneslenip izlerini kapatma arzusunu yazmis,merak etdim..ne derecedeler?..

sanırım o güneşlenmek isteyen bendim:))

senin o kanül izleri gibi benim de yağ konulan yerlerdeki izler. yağ alınan yerlerde de biraz daha belirsizi var. ama inan takılacak kadar belirgin değil. yalnız senin vücudun da loresimanınki gibi hassas ise durum değişir. o kortizonlu bir tedavi bile almış izleri gitsin diye ama hala etek giyemiyorum simetrik izlerden dolayı diyordu.
benim bel bölgemden yağ alınmıştı o nedenle morarma olmuştu ama kanül izi dışında bir şey kalmamıştı 1 ay sonra bile.

Canım birazdan sirtimdaki morluklarin fotoğrafını yukleyecegim. Siz sadece bacaklarimi gördüğünüz için yokmuş gibi geliyor esas morluklar yağ alınan yerlerde ve benim her yerimden yağ alındı.
Bu arada ağrı kesici haplar fayda etmeyince iğne yaptirmaya başladım. Yine çok ağrım var ama düne göre daha rahatım.

canım benimmm.... geçecek hepsi inan. ve bak ne güzel dolmuş boşluklar maşallah. gün geçtikçe daha güzel oturuyor şekil ama tabii ki daha ince oluyor. iğneye gerek olacak kadar ağrı yaşamana da üzüldüm açıkçası yaa... benim göğüs te olduğu halde ve hatta karın da ama o kadar fena değildi
yani en azından hiç iğne yaptırmadım Allaha şükür. zaten gidemezdim herhalde iğne vurulmaya falan:)) sen kocandan dolayı şanslısındır:)

çok mu yoruyorsun kendini acaba? akıntı falan yok değil mi? bir de senin doktor hangisiydi?

merhaba arkadaslar,bendeniz bayan negatif.bu gün benim ameliyat günüm .ve ben herzaman yaptigim en kötüleri düsünmeye basladim bile geceden beri.her türlü senaryoyu yazdim.korkuyorum.parasi ödenmis olmasa coktan vaz gecerdim.bana dua edin yalniz birakmayin olurmu.desteginize cok ihtiyacim var..

merhaba arkadaslar,bendeniz bayan negatif.bu gün benim ameliyat günüm .ve ben herzaman yaptigim en kötüleri düsünmeye basladim bile geceden beri.her türlü senaryoyu yazdim.korkuyorum.parasi ödenmis olmasa coktan vaz gecerdim.bana dua edin yalniz birakmayin olurmu.desteginize cok ihtiyacim var..
ah canimm,dualarimiz seninle...insallah hersey yolunda gider,keske geceden beri bu kadar yipratmasaydin kendini..ama insanin da elinde olmuyor galiba..ben de negatifimdir..gereksiz yere kendimizi tüketiyoruz..insallah gecip gitdikten sonra geriye dönüp gülümseyecegiz bu endiselerine,bosunaymis diyeceyiz,insallah o günler gelecek...

Güzel olacak arkadaşım. Düşünme fazla . Bırak kendini usta ellere. Kolay gelsin. Sonra haber ver.
İstanbul'da mısın? Doktorunu yazmış mıydın?

Back
X