• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Sıcak havalarda varis çorabı giymek nasıl. Bunalıyor musun? O kadar çok şey soracaktım ki güya sen ameliyat olmadan. Hepsi uçtu aklımdan. :) Bir de başka bir arkadaş o doktorun dış yanlardan yağ almadığını söylemişti senin niye aldı sen mi ısrar ettin?

Bende bu varis çorabina şaşıyorum zaten. Hiç öyle beklediğim gibi çıkmadı çokta rahatsız olduğum falan yok sen ameliyat olacağın zaman markasını vereyimde aynisindan al olurmu. Doktorumuzla ilgili bilgileride sanırım önceki gün senin için yazmıştım. Yan taraflardan yağ aldirmaya gelirsek ben ameliyattan önce doktora sordum bazı arkadaşlar yan taraflardan yağ almadiginizi söylediler diye oda dediki hasta geliyor 45 kg ben onun bacağınin yan tarafından nasıl yağ alayım diyor. Sırf onun içi rahat etsin diye o bölgelere iğne batirmakta bise göre işler değil falan diye konuştu. Bendede yağ bol olduğu için oda yan taraflarida kalemle isaretledi.

Bende bu varis çorabina şaşıyorum zaten. Hiç öyle beklediğim gibi çıkmadı çokta rahatsız olduğum falan yok sen ameliyat olacağın zaman markasını vereyimde aynisindan al olurmu. Doktorumuzla ilgili bilgileride sanırım önceki gün senin için yazmıştım. Yan taraflardan yağ aldirmaya gelirsek ben ameliyattan önce doktora sordum bazı arkadaşlar yan taraflardan yağ almadiginizi söylediler diye oda dediki hasta geliyor 45 kg ben onun bacağınin yan tarafından nasıl yağ alayım diyor. Sırf onun içi rahat etsin diye o bölgelere iğne batirmakta bise göre işler değil falan diye konuştu. Bendede yağ bol olduğu için oda yan taraflarida kalemle isaretledi.

ikicanımvar yan taraf dediğin yer alt bacağın yanları mı?

Benim daha zamanım belli değil belki de ameliyat olacağım zaamn seni burda bulamam. Artık sen yeni bacaklarınla gezer tozarsın. :) Şimdiden yaz sen bana. Benim de yanlardan alır inşallah. Çok sabırsızlandım çok. Artık her gün daha da işkence olacak bana senin bacaklarını böyle güzel yaptı ya iyice korkmaya başladım ya zam yaparsa veya işi bırakırsa diye. Paranoyak olucam. :)

darkpearl doktor 2-3 gün önce haber verirsen o tarihte ameliyatını mutlaka yaparız sorun olmaz dedi. yağ enjeksiyonuna erime olduğu için sıcak bakmıyor ve tekrar tekrar aynı ameliyatı olmak bana biraz eziyet gibi geliyor açıkçası. silikon ameliyatı için yapılacak işlemler için özel aletler yaptırmışlar, pek çok hastanın ameliyat öncesi ve sonrası fotoğraflarını gösterdi, o kadar çok fotoğraf gösterdi ki hiçbirinde bacaklar çok kalın yada aşırı kaslı durmuyordu. elindeki tüm silikonları gösterdi, hatta başka bir doktora silikon ameliyatı olan hastadan çıkardıkları silikonu gösterdi. ameliyat sonrası iz kalır mı dediğimde ameliyat sonrası çektiği fotoğrafları gösterdi. ben büyük bi silikon istedim ama doktor orta yani 120cc lik olanı kullanacağını söyledi, çünkü silikon koyduktan 6 ay belki bir yıl sonra, 2-3 cm daha kalınlaşıyormuş baldır bölgesi, tüm bunları hesap ederek hangi silikonun kullanılacağına karar veriyor. çok sıcakkanlı, hoşsohbet bi adam. sanırım yanında 1 saate yakın kaldım, tüm soruları eksiksiz cevaplıyo, bir saniye bile ameliyat için ikna etmeye çalışmadı beni, sadece ameliyat öncesi ameliyat ve sonrası hakkında bilgiler verdi. aklımda kalanlar bunlar. umarım yardımcı olabilmişimdir:)

ozlmsr sana ulaşmalıyım dostum nerdesn nası yapcaz özel mesaj atmışsın bi dolduramadım şu 100 mesaj olayını öff :( neyse uğraşayım biraz :(

Çok çok çok yakışmış tayt arkadaşım.Ayyy ne güzel bak taytda giyiyosun artık.Hiç öyle ayrıntılara takılıp mutluluğunu yaşamayı erteleme.Bu arada eşin ne dedi yeni bacaklarını görünce?:16:

Benim daha zamanım belli değil belki de ameliyat olacağım zaamn seni burda bulamam. Artık sen yeni bacaklarınla gezer tozarsın. :) Şimdiden yaz sen bana. Benim de yanlardan alır inşallah. Çok sabırsızlandım çok. Artık her gün daha da işkence olacak bana senin bacaklarını böyle güzel yaptı ya iyice korkmaya başladım ya zam yaparsa veya işi bırakırsa diye. Paranoyak olucam. :)

Güzelimmm ne işi bırakması doktorun klinigine gittiğimizde bir sürü insan kalabalığı oluyor. Doktor böyle bir ortamı bırakırmi sence? Sen içini rahat tut fiyatida çok artmaz çünkü benim şahit olduğum kadarıyla bu ameliyatı sık sık yapıyor.

Çorabın markasıni yazıyorum. Scudotex made in italya yazıyor.

Çok çok çok yakışmış tayt arkadaşım.Ayyy ne güzel bak taytda giyiyosun artık.Hiç öyle ayrıntılara takılıp mutluluğunu yaşamayı erteleme.Bu arada eşin ne dedi yeni bacaklarını görünce?:16:

Canım çok teşekkür ederim. Beni acayip mutlu ettiniz. O zaman ne diyoruz inşallah fazla erimezzz.
Canım arkadaşım umarım en kısa sürede seninde ameliyat sonrası fotoğraflarına güzel yorumlar yaparız. Yemin ediyorum bunu canı gönülden diliyorum.
Eşime gelince bacaklarimda problem olduğunu hiç düşünmüyordu bu konuda çokta ciddiydi. Dün önden arkadan beni inceledi ve vayy ne çok fark olmuş falan dedi beğendi yani.

Canım çok teşekkür ederim. Beni acayip mutlu ettiniz. O zaman ne diyoruz inşallah fazla erimezzz.
Canım arkadaşım umarım en kısa sürede seninde ameliyat sonrası fotoğraflarına güzel yorumlar yaparız. Yemin ediyorum bunu canı gönülden diliyorum.
Eşime gelince bacaklarimda problem olduğunu hiç düşünmüyordu bu konuda çokta ciddiydi. Dün önden arkadan beni inceledi ve vayy ne çok fark olmuş falan dedi beğendi yani.

Gerçi önemli olan bizim beğenmemiz,istediğimizi rahatlıkla giyebilmemiz.eşlere kalsa bir sakatlık olmadıktan sonra problem yok bacaklarımızda.Cnım iyi dileklerin için çok teşekkür ederim.zamanını kestiremiyorum ama kesinlikle olucam bu ameliyatı. BU FORUMDA AMELİYATTAN ÖNCE VE SONRA FOTOLARINI GÖREBİLDİĞİM HERKESİN BACAKLARINDAKİ FARK APAÇIK ORTADA.bu yüzden ameliyat olmaya değer diyorum.Fotolarını gördüğüm herkesin bacakları eski halinden çok çok daha güzel ve normal.Emin ol ne kadar erirse erisin eskisi gibi olmuyucaktır.bu bile mutlu olmaya yeter ,artar bile.:16:

OTE=memko;30524158]arkadaşım dr mu önerdi bu çorabı,korseyi ve taytı ameliyattan öncemi aldın[/QUOTE]

Doktor ameliyattan önce 50-60 tlye orta basınçlı çoraplar var onlardan al dedi. Bende bir sürü medical gezdim hepsi farklı çorap gösterdi. Bende kliniktekilere söyledim bulamadım diye onlarda benim bedenime göre ücret karşılığı Ameliyat günü hastaneye getirdiler.
Bende extra korse yok. Kilotlu çorap benimki baya bi yüksek bel. Tayta gelirsek yıllaaarrr önce pantolonun içine giymek için almıştım :) )

Son düzenleme:
OTE=memko;30524158]arkadaşım dr mu önerdi bu çorabı,korseyi ve taytı ameliyattan öncemi aldın

Doktor ameliyattan önce 50-60 tlye orta basınçlı çoraplar var onlardan ak dedi. Bende bir sürü medical gezdim hepsi farklı çorap gösterdi. Bende kliniktekilere söyledim bulamadım diye onlarda benim bedenime göre ücret karşılığı Ameliyat günü hastaneye getirdiler.
Bende extra korse yok. Kilotlu çorap benimki baya bi yüksek bel. Tayta gelirsek yıllaaarrr önce pantolonun içine giymek için almıştım :) )[/QUOTE]

arkadaşım yenide dikişsiz tayt kullanın diyordu ,sen de dikkat et yanlarında dikiş olmasın.iz yapıyormuş sanırım

Doktor ameliyattan önce 50-60 tlye orta basınçlı çoraplar var onlardan ak dedi. Bende bir sürü medical gezdim hepsi farklı çorap gösterdi. Bende kliniktekilere söyledim bulamadım diye onlarda benim bedenime göre ücret karşılığı Ameliyat günü hastaneye getirdiler.
Bende extra korse yok. Kilotlu çorap benimki baya bi yüksek bel. Tayta gelirsek yıllaaarrr önce pantolonun içine giymek için almıştım :) )

arkadaşım yenide dikişsiz tayt kullanın diyordu ,sen de dikkat et yanlarında dikiş olmasın.iz yapıyormuş sanırım[/QUOTE]

Ama yenide basınçlı çorap giymediği için dikişsiz tayt giyiyordu. Bende şuanda çorap var ve sarıp sarmalamis durumda bu yüzden taytin dikişleri problem cikarmaz diye düşünüyorum.

Elcer durumuna üzüldüm, özellikle yurtdışında yaşıyor olman durumu daha da kötü yapıyor anlayabiliyorum ben de yurtdışındayken komplekse girmiştim resmen, çok güzeller ya, ama en çok da bacakları; aşırı güzel.. İnsan yani bunalıma girmesin de nolsun

$fayeaod.webp

Son düzenleme:
Merhaba kizlar.çok śükür atlattim.iyi geçmiś sadece halsizim.śükür śimdilik agrm sìzìm yokśu anda.detaylari sonra yazarìm😷

Merhaba kizlar.çok śükür atlattim.iyi geçmiś sadece halsizim.śükür śimdilik agrm sìzìm yokśu anda.detaylari sonra yazarìm

Canım çok geçmiş olsun ağrının olmamasına çok sevindim. İnşallah bundan sonra bizimle mutluluğunu paylasirsin.

merhaba arkadaslar,bendeniz bayan negatif.bu gün benim ameliyat günüm .ve ben herzaman yaptigim en kötüleri düsünmeye basladim bile geceden beri.her türlü senaryoyu yazdim.korkuyorum.parasi ödenmis olmasa coktan vaz gecerdim.bana dua edin yalniz birakmayin olurmu.desteginize cok ihtiyacim var..

Bibi ahhhh... Göremedim yazını. Girdin çıktın inşallah sağlıkla. Geçmiş olsun arkadaşım

Back
X