• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bacak dolgusu yaptıran var mı?

hoş geldin :) ne zaman yaptıracaksın? kime yaptıracaksın?
takip ediyorsan bilirsin, biz çok soru sorarız :)

Hoşbulduk yenide. Sıcak bir karşılamadan sonra tabiki de sorulara cevap vermeye çalışıcam.bende tecrübeli arkadaşlara soru sormak istiyorum.2 hafta sonraya aldım rendevuyu.. onepte onur erol 'a yaptırıcam inşallah. Sen yaptırmış mıydın? yaptıranlardan da fikir almak istiyorum.

Hoş bulduk arkadaşım.ya ben sizlere öyle alıştımki ,sanırım bağımlılk yaptınız bende:16:

ülkenin halinden huzur kalmadı, sürekli takipteydim, yeri geldi sokaktaydım. forumda oyalanmaya tadımız yoktu.
yoksa ben de kolay kolay bırakamıyorum burayı :1:

Hoşbulduk yenide. Sıcak bir karşılamadan sonra tabiki de sorulara cevap vermeye çalışıcam.bende tecrübeli arkadaşlara soru sormak istiyorum.2 hafta sonraya aldım rendevuyu.. onepte onur erol 'a yaptırıcam inşallah. Sen yaptırmış mıydın? yaptıranlardan da fikir almak istiyorum.

benim üç ay oldu. sonucum iyilik sağlık diyelim :)

benim üç ay oldu. sonucum iyilik sağlık diyelim :)[/
yenide cofo-cofo kardeşimin linki kendi adıma bir kullanıcı oluşturdum. burdan sohbete devam edicem. geçmiş olsun. nasıl zormuydu. memnun kalmadın mı yoksa, Desteğinize ihtiyacım var. şimdiden cevaplar için teşekkür ederim.

hoşgeldin aramıza .hayırlısı olsun senin için.umarım sonuç hayal ettiğinden güzel olur.

memko hoşbulduk. tşk ederim güzel dileklerin için. benimde bacaklarım fazlaca parantez, hiç etek giymedim bugüne kadar.çok istiyordum bu ameliyatı bakalım nasıl olacak.

hşgln.fotona yazmıştım ama ,çok beğendim arkadaşım bacaklarını ,doğl ve güzel duruyor.mini eteklede süper olmuş valla

aynı fotoyu sen paylaşmış olsaydın inan bana senin bacakların zannederdim.ama yinede dış yanlardan alınsaydı nasıl olurdu bilemedim

bilemedim ben de arkadaşım. doktor evirdi çevirdi, baktı, olacağı söyledi, kontrollerde de gayet memnundu yaptığından.
kontrole yanımda topuklu ayakkabı götürmeyi düşünüyorum :1:

bilemedim ben de arkadaşım. doktor evirdi çevirdi, baktı, olacağı söyledi, kontrollerde de gayet memnundu yaptığından.
kontrole yanımda topuklu ayakkabı götürmeyi düşünüyorum :1:

Yenide eğer bu son kontrolünse götür arkadaşım.rahatsız olduğun,aklına takılan tüm soruları sor.Gerçi benim hissettiğim, bu dr bacakla ilgili rahatsızlıkların bir çoğunu, psikolojik olduğunu düşünüyor.o yüzden rötüş felan bu dr un tarzı değil sanırım.belkide yaptığı işten emin olduğu için ,bilmiyorum.

Yenide eğer bu son kontrolünse götür arkadaşım.rahatsız olduğun,aklına takılan tüm soruları sor.Gerçi benim hissettiğim, bu dr bacakla ilgili rahatsızlıkların bir çoğunu, psikolojik olduğunu düşünüyor.o yüzden rötüş felan bu dr un tarzı değil sanırım.belkide yaptığı işten emin olduğu için ,bilmiyorum.

bizim güzel bacak eşittir dolgun baldırlar algımızla onunki farklı. düz inecek, ortaya doğru kas çıkıntısına gerek yok doktora göre.

Back
X