Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sen nasılsın arkadaşım.dışarı çıkabiliyormusun,rahat rahat yürüyebiliyormusun
fotoları koydum arkadaşım, muhtemel geleceğini gör, beğenecek misin? :)
ama kaldıracağım, elbiseli filan güzel bir şey yüklerim.
tekrar cok tesekkür ederim yenide,artik bana da farz oldu foto koymak:)
İyiyim arkadaşım sağol, canım benim daha 100 mesaj olmadı, olunca özel mesajda yazarım sana, bu arada şunu söylemek istiyorum sizlere lütfen dr ismi yazmayın böylece çok tercih edilen doktorların fiyatını yükseltiyorsunuz, baş harflerini de yazmayın zaten kim olduğu anlaşılıyor öylede.
mesaj sayimi doldurmaya az kalmis,90 i gecmisim,yuppiii..özelden sorarim artik sizlere doktorlarlar ilgili bilgileri..arkadaslar ben basta bilmiyordum doktor ismi kullanmadiginizi..internetde buldugum bikac doktor videosunu paylastim,kusura bakmayin...
biliyo musunuz,en cok da düzgün bacakli salsa danscilarina özeniyorum..hayalim;düzgün bacaklarim olsun,salsa ögreneyim:)
arada forumda bacakla ilgili baska basliklara bakiyorum,okuyorum,bacaklariyla problemi olanlar,ne yapmaliyim diye yazmislar cevap olarak bir baskasi ayy benimkiler cok güzel,kocam söyle sever,erkek arkadasim söyle begenir diye yazmislar cevap olarak..hele söyle daha güzel olur bacaklarim vs..anlayamiyorum insanlari...orda yazilan cevap bu arkadasimizin sorusuna cevap mi..derdine care mi..yardimci olmak icin mi yaziyosun..daha cok moral bozmak icin mi..güzel bacagi olup da böyle acimasiz davranan insanlara sinir oluyorum..acimasizlik kesinlikle...iyi ki sizler cooook anlayislisiniz arkadaslar..iyi ki varsiniz:)bu konuyu acandan da Allah razi olsun:)bisürü kisi derdine care buluyo bu sayede..bacaklarinizin düzgünlügü mutlulugunuz,kendine güveniniz,esinizle mutlulugunuz demek:)
Evet arkadaşım artık çok rahatım ağrım sızım kalmadı. Ama ben yenide nin bacaklarını çoook kıskandımmm...
jartiyer giyebilmeyi de cok isterdim...giyince yakissin isterdim..![]()