• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bacak dolgusu yaptıran var mı?

İkicanımvar ne alemdesin? Yeni bacaklarınla aranız nasıl? :))

Arkadaşım biliyorsun ben bacaklarimdan pek memnun değilim. Ama artık kendimle barışık olmaya çalışıyorum. Gerçi sağolsun doktorumuz çıplak bacakla bişey giymeyeyim diye bir sürü şekilsiz dikiş atmış ama ne yapalım bundan sonra yapılacak birsey maalesef yok.
Bu arada hayatımda ilk kez elbise almak için alışverişe çıktık. Hafta sonu düğün var güzel bir elbise almam gerekiyordu. Sağolsun eşim jest yaptı ve marka bir mağazadan 2 tane elbise aldık. Bir tanesi diz hizasında diğeri ise diz üstü. Yemin ediyorum rüya gibi birsey ben bunları giyebilecegimi 4-5 ay önce hayal bile edemezdim. Şimdi gerçek oldu gerçi hâlâ çok fazla morluklar var ama çorapla falan kapatmaya çalışacağım.
Kızlar dün gece sizin için çok dua ettim inşallah sizde biran önce ameliyat olup güzel bacaklariniza kavusursunuz. Amin...

Arkadaşım biliyorsun ben bacaklarimdan pek memnun değilim. Ama artık kendimle barışık olmaya çalışıyorum. Gerçi sağolsun doktorumuz çıplak bacakla bişey giymeyeyim diye bir sürü şekilsiz dikiş atmış ama ne yapalım bundan sonra yapılacak birsey maalesef yok.
Bu arada hayatımda ilk kez elbise almak için alışverişe çıktık. Hafta sonu düğün var güzel bir elbise almam gerekiyordu. Sağolsun eşim jest yaptı ve marka bir mağazadan 2 tane elbise aldık. Bir tanesi diz hizasında diğeri ise diz üstü. Yemin ediyorum rüya gibi birsey ben bunları giyebilecegimi 4-5 ay önce hayal bile edemezdim. Şimdi gerçek oldu gerçi hâlâ çok fazla morluklar var ama çorapla falan kapatmaya çalışacağım.
Kızlar dün gece sizin için çok dua ettim inşallah sizde biran önce ameliyat olup güzel bacaklariniza kavusursunuz. Amin...

Çok sevindim canım. O elbiseler şimdi ne değerlidir senin için. :) Dikişler çok mu kötü durumda. Geçmeyecek gibi mi. Şekilsiz derken nasıllar yani?

arkadaşım bunları okumak bile bir tebessüm getirdi yüzüme.senin adına inan bana okadar seviniyorumki sen yazdıkça kendim yaşıyormuş gibi hissediyorum.bence diz kapağını göstereni giy.dikkat ettim diz kapağının görünfüğü foto çok daha güzel.dikişe takılma daha ne olduki ameliyat olalı.bu arada duan için Allah razı olsun.inşallahhhhhhh diyorum :16:

Çok sevindim canım. O elbiseler şimdi ne değerlidir senin için. :) Dikişler çok mu kötü durumda. Geçmeyecek gibi mi. Şekilsiz derken nasıllar yani?

Ayy hemde ne değerli. Bayramlik kıyafet almış çocuklar gibiyim.
Dikişlere gelirsek diz içlerinde ikişer tane, dış kısımlarda birer tane , belimde, kalcamin alt kısmında, karnimin alt kisminda offf heryerimde kötü görünen dikişler var.

bu cuma hem kontrolüm hemde dondurulan yaglarla rötusum var.ama galiba yaptirmiycam bu sefer.biraz daha iyilesmesini beklemek istiyorum.hem kismetse haftaya istanbula geliyorum.oralardada onun acisiyla ugrasmak istemiyorum.istanbulu yasamak istiyorum doya doya:))

hoşgeldin arkadaşım.iyi olmana sevindim.

arkadaşım bunları okumak bile bir tebessüm getirdi yüzüme.senin adına inan bana okadar seviniyorumki sen yazdıkça kendim yaşıyormuş gibi hissediyorum.bence diz kapağını göstereni giy.dikkat ettim diz kapağının görünfüğü foto çok daha güzel.dikişe takılma daha ne olduki ameliyat olalı.bu arada duan için Allah razı olsun.inşallahhhhhhh diyorum :16:

Canım inşallah en kısa zamanda sizdende böyle güzel haberler alacağız. Umarım bu süreç çok uzun olmazda sizinde mutluluğunuza şahit oluruz.

bazen aynadan bakınca bacaklarıma gözüme çok kötü gelmiyor gibi.sonra foto çekip bakıyorum çarpık,parentez,skoda ne ararsan var maşşallah:1:

Şimdilik hoscakalin kızlar akşam görüşürüz inşallah. Bu kadar tembellik yeter yemek falan yapayım. :16::16::16:

kilo almak için sürekli yiyorum :(halbuki 52nin üstüne kesinlikle çıkmayı istemezdim ama malesef 55 fln oldum şuan sanırım.boyum 1.57 fln daha ne kdr almam gerekir kızlar ya?zorla fazla fazla yemek yemeğe çalışmak ne zor:( bnm silikon haricinde yağ da olacak çünkü.ameliyattan sonra hemen vericem ama bu fazlalıkları.

ameliayat dolgu için banada kilo almamı söylediler ama 2 haftada nasıl alacaksam bende şaşırdım. olduğu kadar artık bende 50 kiloyum..

Albüm oluşturmuşsun zaten tıkla ona sağda resim yükleye tıkla dosyaları seç de ordan resimleri bul upload files de. sonra da değişiklikleri kaydet de. Oldu da bittii. :)

ayni dedigin gibi yaptim:yükleme esnasinda hata olustu diyor.anlamadim gitti.birde: files are too big diyor.cok istemistim görmenizi:((

Back
X