• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bacak dolgusu yaptıran var mı?

reim koydum arkadaslar,yorumlarinizi bekliyorum,ilk yorumlari kendim yaptim:)resimleri yükledikten sonra bilgisayarddan sildim:)böyle bi cözüm buldum, oldu:)sadece siz görüyorsunuz degil mi?özel albüm yaptim..tekrar emin olmak istedim..

ameliayat dolgu için banada kilo almamı söylediler ama 2 haftada nasıl alacaksam bende şaşırdım. olduğu kadar artık bende 50 kiloyum..

alabildiğin kadar almaya çalış o güne kadar.kendini zorla yapacak bişey yok. doktor bile yardım edemez yağların olmazsa yani yağlarından başka dostun yok şuan sana:)

Sağol canım kavuşuruz inşallah en kısa zamanda hem ben hem memko. :))

Ah canım arkadaşım benide unutmamış dua ederken.son fotolardan sonra kendimi iyimi hissediyim ,kötümü hissediyim bilemedim.bacaklarım kötü ddiye yazanların hepsi benim ameliyat sonrası bile zor erişebileceğim bacaklar.

eşine fazlasıyla hak verdim arkadaşım,bacakların dümdüz ,ne parentezlik,ne yamukluk.bence hiç ameliyat felan olma .gayet güzel bacakların.sen yazdıklarından ben oldukça kötü bacaklar bekliyordum .şaşırdım aslında.

Elcer öldürecem seni ben de bacaklarının durumu çok kötü sanıyordum, maşallah negüzel bacakların var ve sen etek giymiyorsun, görüyorum ki mükemmeliyetçisin galiba :).
Sana yağ bile koymaya gerek yok sadece diz içlerinden ve diz çevresinden biraz yağ alınması güzel bacaklarını daha da güzelleştirecek, keşke benim 2 ameliyattan sonraki hali bil seninki gibi olsaydı

Ah canım arkadaşım benide unutmamış dua ederken.son fotolardan sonra kendimi iyimi hissediyim ,kötümü hissediyim bilemedim.bacaklarım kötü ddiye yazanların hepsi benim ameliyat sonrası bile zor erişebileceğim bacaklar.

yaaaa öyle deme memko..ulasacaksin iste..hepimiz duaciyiz..moralini bozma..kizlar lütfen beni de üzmeyin,ben kimseyi üzmek istemedim..inanin belki de resimde daha güzel görünüyolar,esinizin internetde güzel bacaklara baktigini görüyosunuz düsünsenize..nasil bir psikoloji,beni mükemmeliyetcilige iten de bu..bi de onun dizkapagi takintisi var..ne yapabilirim..yoksa benim sorunum yoktu,,olsaydi evlenmeden önce ameliyat olurdum...lütfen anlamaya calisin beni..

Kızlar ben istifa ediyorum ne yenidenin ne ikicanımvarın bacağını gerçeğinden daha güzel yapabildim. Ne başarısız bir doktorum. :14: Amaaaa bu da demektir ki memkoyla benim bacaklarım da yaptığımdan daha güzel olacak. Ohh şıkıdım şıkıdım yandan yandan. Neşem yerine geldi. :8::23:

Elcer öldürecem seni ben de bacaklarının durumu çok kötü sanıyordum, maşallah negüzel bacakların var ve sen etek giymiyorsun, görüyorum ki mükemmeliyetçisin galiba :).
Sana yağ bile koymaya gerek yok sadece diz içlerinden ve diz çevresinden biraz yağ alınması güzel bacaklarını daha da güzelleştirecek, keşke benim 2 ameliyattan sonraki hali bil seninki gibi olsaydı
olsun,hepinizinki daha daha güzeli olsun..tesekkür ederim heidicik..ama ben inanin kimsenin moralini bozmak istemedim benim durumum biraz farkli..keske koymasaydim resimleri..benim üst bacaklarim inanin böyle degildi,gecenlerde yazdim ya bi soyunma kabininde farketdim düzelmisler diye,kilomu aldim,spordan mi,dolgudan mi ben de bilemedim..ben bi de gecen sene martda altlara da biraz dolgu yaptirmistim,hemen dizaltina ice..bazen erime 1-1,5 yil da sürüyor..hastanede hep su altlari dolgulu spor ayakkabilarindan giydim,yürüdükce spor yaptiranlardan..inanin benimkide yenidenin ameliyat olmadan önceki hali gibiydi..keske eski bi resmimi bulabilsem..

arkadaşlar merhaba bugün 15.günüm şişlikler biraz indi. bacak içlerim sert ve biraz uyuşuk gibi. fotoğraf ekledim eski halinden bugünden yorum yapın lütfen :) yağ konan yer bacak içi tombikmiş gibi geliyor bana şuan zaten bi heyecanla daha bir haftalıkken kot pantolon almaya gittim kot alt bacağımdan geçmedi bile :( moralim bozuldu ama bir haftada bile değişiyor bacak sanki. daha ne kadar değişicektir, eriyecektir. daha tayt dar pantolon falan giyemedim bile :( bana alt taraflar kalın geliyor

arkadaşlar merhaba bugün 15.günüm şişlikler biraz indi. bacak içlerim sert ve biraz uyuşuk gibi. fotoğraf ekledim eski halinden bugünden yorum yapın lütfen :) yağ konan yer bacak içi tombikmiş gibi geliyor bana şuan zaten bi heyecanla daha bir haftalıkken kot pantolon almaya gittim kot alt bacağımdan geçmedi bile :( moralim bozuldu ama bir haftada bile değişiyor bacak sanki. daha ne kadar değişicektir, eriyecektir. daha tayt dar pantolon falan giyemedim bile :( bana alt taraflar kalın geliyor

Robin daha cok yeni ameliyatin zamanla sekil oturacaktir,gozunde alisacaktir..bence cok hos gorunuyo arkadasim...

Arkadaşlık isteği yolladım kabul eder misin bende bakayım?

Robin daha cok yeni ameliyatin zamanla sekil oturacaktir,gozunde alisacaktir..bence cok hos gorunuyo arkadasim...

çok teşekkür ederim canım ya evet alışamadım herhalde daha önceki hallerine yıllarca bakınca gidip gidip aynada bakıyorum sağdan bakıyorum soldan bakıyorum fotoğrafına bakıyorum :) gözüm alışsın.

çok teşekkür ederim canım ya evet alışamadım herhalde daha önceki hallerine yıllarca bakınca gidip gidip aynada bakıyorum sağdan bakıyorum soldan bakıyorum fotoğrafına bakıyorum :) gözüm alışsın.

cok seker cok:-) hele o beyaz corapla olan:-) varis corabi denilen o mu? agri sizi olmasida normal,ben ameliyat olmadim ama yenide 3 ay olmasina ragmen hafif sizlamalar var diyodu...

cok seker cok:-) hele o beyaz corapla olan:-) varis corabi denilen o mu? agri sizi olmasida normal,ben ameliyat olmadim ama yenide 3 ay olmasina ragmen hafif sizlamalar var diyodu...

bilmiyorum adı tam olarak ne ama ameliyattan sonra onu giydirdiler. sonra kontrolümde başka çorap giydiriceklerdi rahatsan bunlar kalsın dedi doktor. sıkıyor biraz dedim asistanı aradı firmayı en az basınçlı çorapları bunlarmış bunlar kaldı 15 gün boyunca. alışmıştım aslında bugün çıkardım bi garip oldum. evet bende burda okuduğum için normal demekki diyorum bekliyorum :) bide hala yürürken bi garip yürüyorum yağ konulan yerler kasılıyor.

Back
X